Bulu bulu Mouton dengan cerpelai

Bulu bulu Mouton dengan cerpelai

Di dunia terdapat sejumlah besar jenis bulu dan semuanya digunakan untuk membuat pakaian hangat. Tetapi rambut berkualiti dan semula jadi benar-benar bernilai bukan sahaja untuk kualiti haba yang sangat baik, tetapi juga untuk imej-imej yang boleh dibuat dengan bantuan mereka.

Seorang gadis dalam bulu kembung, muton, chinchilla, sable, astrakhan atau yang lain sentiasa kelihatan lebih menarik, lebih kaya dan lebih elegan daripada jaket, jaket atau kulit lembu. Dan apa yang akan berlaku jika anda menggabungkan dua jenis bulu dalam satu produk, katakan satu mink dan satu muton? Imej gadis itu akan berubah tanpa pengiktirafan dan itu sebabnya?

Ciri-ciri dan faedah

Dengan sendirinya, mantel bulu dari muton sangat menyenangkan untuk sentuhan dan sutera, dan juga mempunyai tekstur cemerlang. Tetapi kelebihan utamanya ialah ia tahan terhadap kelembapan, dan tidak semua jenis bulu boleh berbangga dengan ini. Gadis menghargai dia kerana kualiti dan keanggunannya yang baik, tetapi seperti yang anda ketahui, kadang-kadang walaupun bulu yang paling indah di dunia menjadi membosankan dan ingin menjadi sedikit kepelbagaian.

Itulah sebabnya para pereka memutuskan untuk mencuba sedikit dan menambah model bulu mouton musim ini dengan bulu bulu. Penambahan sedemikian tidak menjejaskan kualiti praktikal kot bulu, kerana tudung itu terkenal dengan rintangan haus pada setiap masa. Dan bulu ini kelihatan agak mulia dan cantik, ia ringan, dan di samping itu ia juga menggabungkan dengan muton. Jadi gabungan ini telah membolehkan untuk mencipta model yang sangat asli dan indah bulu bulu dan mereka harus memberi perhatian khusus.

Kotak bulu mana yang lebih panas adalah mouton atau cerpelai

Beberapa orang tahu bahawa terdapat satu lagi argumen yang memihak kepada memilih bulu bulu yang menggabungkan bulu mink dan bulu muton. Fakta adalah bahawa bulu muton selalu dianggap lebih hangat, kerana ia tidak lebih dari kulit bulu domba. Tetapi bulu bulu mata berkali-kali melebihi muton dalam kualiti luaran dan praktikalnya, kerana ia lebih tahan haus, dan anda juga boleh memakainya di offseason. Terdapat hanya satu kesimpulan - di kawasan yang lebih sejuk dengan musim sejuk yang keras, kot bulu dari muton akan sesuai, dan di kawasan dengan musim sejuk yang lebih ringan dan bersalji, kot bulu akan sesuai.

Bagaimana untuk memilih

Apabila memilih mantel bulu yang berkualiti tinggi dari mouton dengan kemasan mulut, anda harus memberi perhatian kepada nuansa berikut:

  1. Lapisan bulu bulu perlu lembut dalam tekstur, dan jika diperas dengan ketat - tidak berubah.
  2. Jika anda sedikit melembapkan bulu dengan air dan sapukan tangan ke permukaannya, ia tidak meninggalkan kesan cat di permukaan.
  3. Bulu panjang tidak boleh memecah walaupun dengan interaksi kuat dengannya, jika ini berlaku - lebih baik untuk meninggalkan pembelian.
  4. Lapisan luar produk mestilah kemas dan tidak dapat menangkap longgokan. Lebih baik jika mereka tidak dapat dikesan sama sekali.

Dan ingatlah, pengeluar-pengeluar yang baik tidak pernah menjahit pelapis dengan kuat. Ini dilakukan supaya pembeli dapat menilai kualiti kulit dan bulu. Sekiranya lapisan itu dijahit dengan kukuh ke permukaan kot bulu, maka ini adalah petunjuk langsung bahawa pengilang mempunyai sesuatu untuk disembunyikan.

Di samping itu, bahagian dalam dalam bulu bulu semulajadi tidak pernah berwarna dengan cat. Perlu dipertimbangkan bahawa ia tidak seharusnya cacat apabila basah, tetapi hanya sedikit regangan dengan interaksi yang mudah.

Pertimbangkan bahawa tanpa mengira model mana-mana kot muffel yang anda pilih, anda perlu menjaga dan menyimpannya dengan cara yang istimewa. Oleh itu, adalah perlu untuk melupakan penggantung wayar, dan juga untuk membeli pakej udara yang ketat untuk pengangkutan.Anda juga perlu memastikan bahawa kot bulu tidak menyentuh di dalam almari dengan perkara lain, jika tidak, bulu akan berubah bentuk.

Ia perlu membersihkan kot bulu debu dengan berus khas, dan menangani kotoran yang lebih serius dalam cucian kering. Sekiranya hujan atau hujan lebat, kot bulu perlu dikeringkan dari pemanas dan lebih baik pada suhu bilik. Dalam proses pengeringan, kot bulu perlu disikat secara berkala terlebih dahulu dan kemudian melawan kot. Dengan penyimpanan yang betul, mantel bulu yang berkualiti tinggi dari muton dengan kemasan mulut akan berlangsung sekurang-kurangnya sepuluh, atau bahkan lima belas tahun.

Trend fesyen

Tekstur bulu yang berkualiti tinggi membolehkan anda melampirkan apa sahaja ke bulu bulu mouton dan cerpelai. Mereka boleh dipasang dan dibakar, lurus dan trapezoid, dipendekkan dan panjang. Secara praktiknya semua model bulu seperti itu dilengkapi dengan tali pinggang, memberikan angka yang lebih halus. Model kuilt seperti mantel, serta model dengan manset tebal, kelihatan sangat elegan. Tetapi saya ingin memberi perhatian khusus kepada butiran halus kot.

Dengan kolar keriting

Mink yang baik dan elegan kerap menghiasi kerah produk muton. Ini disebabkan kedua-dua sebab hiasan dan praktikal. Oleh itu, bulu bulu mata memberi gambaran yang lebih bergaya, kerana ia berada di tempat yang paling jelas. Tetapi yang paling penting ialah ia melindungi mantel bulu dari pakai. Memandangkan jari kaki mengetatkan semua rekod rintangan haus, ia adalah tempat yang sangat di zon pintu, di mana sentuhan langsung dengan kulit sering hadir.

Dengan hood tudung

The mink, dalam kes ini, tidak turun seluruh hud, tetapi hanya tepinya. Penambahan ini membolehkan anda membuat model bulu bulu lebih bergaya dan elegan. Di samping itu, bulu dalam kebanyakan model mudah dibongkar, dan ini membolehkan anda bereksperimen dengan cara anda sendiri. Mink trim boleh berambut pendek atau tidur siang yang agak panjang, tetapi keindahan tidak berkurang dari ini.

Model menarik

Model mantel bulu mouton dengan cawan mink boleh dipanggil agak menarik. Kelebihan utamanya adalah bahawa lengan dalam kes ini kelihatan lebih canggih dan pepejal, dan juga tertakluk kepada lelasan yang kurang. Model pendek atau sederhana kot bulu seperti ini boleh dengan mudah dipakai dalam kehidupan seharian, melengkapkan unsur biasa almari pakaian.

Tetapi jika model yang dipendekkan kot lebih sesuai untuk golongan muda, maka yang panjang boleh dipilih oleh wanita yang dihormati. Kotak bulu Mouton dengan jalur rambut palsu kelihatan sangat elegan pada wanita pertengahan umur. Mereka lebih baik menekankan martabat siluet dan memberi imej pesona cahaya. Perlu dipertimbangkan bahawa model-model kot untuk kaki dibuat lebih banyak untuk menunjukkan status bahan yang baik dan akan sesuai di majlis-majlis rasmi dan pihak-pihak.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus