Orylag Fur Coat

Orylag Fur Coat

Dalam cuaca untuk kecantikan dan kos bulu bulu yang rendah, pengeluar pakaian luar bergerak lebih jauh dan lebih jauh. Mereka yang tidak mahu membelanjakan wang pada cerpelai atau chinchilla, tetapi ingin membeli produk dari bulu semula jadi, kedai-kedai menawarkan kot bulu dari Oriylag.

Apa bulu ini

Orilag adalah arnab yang dibiakkan khas untuk bulu yang indah yang kelihatan seperti chinchilla. Ia muncul pada tahun 80-an akibat pembiakan yang dipilih dengan teliti dari baka arnab Rex. Petani petani terbaik Perancis bekerja di Orilag. Akibatnya, produk bulu dengan bulu yang padat dan lembut muncul di pasaran, yang murah dan tahan lama. Pereka bentuk dengan cepat menghargai dan mula digunakan dalam pengeluaran besar-besaran.

Ciri-ciri dan faedah

Keanehan orilag dalam bentuk mewah dan kos rendah. Kot baju bulu kelinci diraja bersinar, bulu tebal dan halus, lembut, tetapi padat. Kotak Orylag kelihatan seperti tengkuk chinchilla atau Siberia. Arnab biasa mempunyai bulu vila dengan panjang yang berbeza. Orilag mempunyai tidur yang sama 2 cm. Oleh kerana itu, bulu dan mempunyai rintangan yang tinggi untuk dipakai.

Warna semula jadi kot orilag adalah ashen (kelabu abu) coklat-merah (kastor) dan kelabu-putih (chinchilla). Tetapi, seperti bulu lain, pelbagai ini dicat dengan indah, jadi anda boleh memilih produk untuk setiap selera.

Pengilang mendakwa bahawa kot Orilage sangat hangat kerana ketumpatan bulu. Di dalamnya anda akan berasa selesa dan dalam keadaan sejuk yang melampau. Satu lagi ialah kulit kelinci agak besar berbanding dengan chinchilla, jadi bilangan jahitan pada produk jauh lebih kecil.

Sebuah mantel bulu kelinci Perancis sebenar adalah perkara yang sangat hebat. Jika anda berhati-hati mengurusnya, dia boleh memberi perkhidmatan kepada anda sehingga 6 musim. Penjagaan dikurangkan ke cucian kering dan pengeringan teliti selepas membasahkan.

Trend fesyen

Semua trend fesyen memakai kot bulu diperbuat daripada orilag. Bulu kelinci diraja dengan sempurna memberikan warna dan model dibentangkan dalam pelbagai pilihan. Kombinasi gabungan yang berbeza dari nada cahaya dan gelap yang meniru penumpuan berkembang.

Bulu bulu asli asal, meniru bulu chinchilla, kekal tidak berubah. sejak orilag dibiakkan kelihatan seperti bulu yang mahal. Memilih apa-apa perkara, anda boleh yakin bahawa hanya segelintir orang akan memikirkan apa yang sebenarnya anda pakai.

Kanak-kanak perempuan muda boleh menekankan keperibadian mereka dengan mantel bulu cerah, merah, oren dan lain-lain. Dalam warna ini terdapat model dengan lengan dan kolar yang tidak standard.

Bagaimana untuk memilih dan apa yang perlu dipakai

Agar tidak kecewa dalam kot orilag, anda perlu berhati-hati mempertimbangkan untuk membelinya. Lihatlah bulu, ia harus licin, licin dan berkilat. Goncang kot bulu. Sekiranya ia dihiasi dengan buruk, ia akan berkeras keras. Jari basah, stroke produk di arah yang berbeza dan periksa jika ada apa-apa warna pada mereka. Sekiranya mereka berada, maka bahan mentah untuk bulu bulu adalah berkualiti rendah, dan teknologi pembuatannya pecah.

Mencuba adalah satu lagi perkara penting ketika membeli. Produk mesti betul-betul saiz yang anda mahu, jika tidak, jika anda memakainya ia bertukar menjadi beg. Sangat mudah untuk mempelajari mantel bulu dari orilag. Adalah cukup untuk diingat bahawa kulit kelinci Perancis adalah persegi. Dan anda tidak boleh menipu, membuktikan bahawa anda memegang chinchilla tangan anda, yang kulitnya segi empat tepat.

Cadangan yang selebihnya untuk pemilihan itu berkaitan dengan gaya produk, yang juga mesti dipilih pada angka tersebut.

Ulasan

Kotak bulu pelanggan Orialag pada mulanya dirawat dengan kecurigaan. Pertama sekali, kerana mereka kurang memahami siapa orilag itu. Walau bagaimanapun, mereka yang memutuskan untuk membeli produk dari bulu yang ringan dan bulu kelinci Perancis, lebih kerap berpuas hati daripada tidak. Ia kelihatan sangat bagus, menyenangkan untuk disentuh.

Benar, ramai orang masih mempunyai keprihatinan mengenai kehidupan perkhidmatan bulu bulu orylag. Lagipun, bulu kelinci semakin nipis. Tetapi mengikut jadual haus, bulu orilag lebih tinggi daripada bulu chinchilla. Di samping itu, anda perlu memahami bahawa selepas anda membeli produk tanpa bulu yang tahan lama dan kosnya beberapa kali kurang. Dan untuk harga 3-6 musim stoking cukup masa yang baik.

Terdapat pendapat bahawa orilag kuat bangsal dan daun serpihan bulu pada pakaian. Untuk mengelakkan ini, anda harus berhati-hati apabila membeli. Mereka yang menghadapi masalah ini hanya boleh membeli produk yang berkualiti rendah, kurang diproses dan digilap.

Jadi masalah ini tidak berlaku kepada anda, berhati-hatilah apabila membeli bulu bulu dari orilag dan periksa "tanpa berlepas dari daftar tunai", walaupun bulu tidak memanjat. Untuk ini cuma tarik dan pastikan tiada bulu bulu di tangan anda.

Imej bergaya

  • Paling penting, kot bulu yang diperbuat daripada orilag dilihat dengan kombinasi skirt atau pakaian. Kasut tumit tinggi melengkapkan rupa wanita yang cantik.

  • Jaket bulu panjang menyembunyikan seluruh pakaian, tetapi tidak mengganggu kaki menunjukkan, jadi ia memerlukan anda untuk memilih but pendek untuknya.

  • Wanita fesyen menguruskan untuk menggabungkan kot bulu walaupun dengan kasut gim. Imej mudah dan santai.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus