Kot ferret

Kot ferret

Pilihan pakaian luar untuk musim sejuk sentiasa menjadi perkara yang sukar. Penyelesaian terbaik, sebagai peraturan, dianggap sebagai bulu bulu. Walau bagaimanapun, banyak persoalan timbul di sini.

Bulu mana yang patut dipilih? Gaya, panjang dan banyak lagi. Kami mencadangkan anda membiasakan diri dengan bulu bulu ferret yang sangat baik. Mereka bergaya dan praktikal, sementara pada masa yang sama mereka tidak kalah dalam sifat mereka dan rupa kepada beberapa produk mahal.

Ciri-ciri dan faedah

Bulu ferret mempunyai ciri-ciri yang agak panjang dan tidak terlalu tebal. Ia sering dikelirukan dengan bulu bulu mata.

Asal-usul mantel bulu seperti dalam warna yang luar biasa. Ini adalah, pertama sekali, asas cahaya dan rambut gelap awn. Oleh itu, ternyata mantel bulu abu-abu, kekuningan atau beige, seolah-olah, dengan patina gelap. Terdapat juga variasi warna lain - emas, mutiara, kacang ringan dan lain-lain. Bulu semulajadi sangat dihargai., tetapi ada juga model yang dicat.

Coat ferret datang dalam pelbagai model. Ia semua bergantung kepada sama ada anda sedang mencari model mewah atau benda untuk dipakai sehari-hari. Bulu ini memerlukan penjagaan khas dan pengendalian yang teliti. Oleh kerana ia diproses, dari masa ke masa ia boleh menjadi kering dan rapuh.

Kotak bulu ferret cukup hangat. Walau bagaimanapun, selepas potongan rambut, harta ini berubah sedikit.

Trend fesyen

Kot bulu ferret mereka kebanyakannya dicirikan oleh bulu bulu siluet lurus atau dipasang. Tetapi ini adalah kelebihan utama kot bulu seperti itu. Reka bentuk lekonic dalam kombinasi dengan bulu yang menakjubkan menghasilkan rupa elegan. Ramai yang hairan apa jenis bulu yang dipilih, selepas itu, dipangkas atau semula jadi. Pada dasarnya, kedua-duanya mengekalkan sifat yang sama, satu-satunya perbezaan ialah rupa produk.

  • Shorn

Seperti banyak jenis bulu. Fur ferret juga diproses. Dalam kes ini, ia adalah potongan rambut. Rambut ostis yang dipotong itu berfungsi sebagai bingkai untuk underfur. Kot bulu dari bulu yang diproses kelihatan sangat menarik. Ini terutamanya mewarnai ferret. Tompok gelap pada bulu, terutamanya di kawasan salib, adalah tanda niaga ferret.

  • Bright

Kot bulu berwarna terang sangat popular dan bergaya. Siapa yang tidak mahu kelihatan cantik di musim sejuk? Perlu dipertimbangkan bahawa ferret warna cahaya telah menjadi spesies yang jarang berlaku. Ini memberi kesan kepada kos produk bulu.

  • Kecerunan

Ini adalah trend fesyen musim baru-baru ini, yang tidak kehilangan kaitannya. Biasanya spektrum warna berkisar dari coklat gelap hingga hazel atau beige.

Gaya sedemikian dalam kombinasi dengan tudung kelihatan hebat. Ini adalah pengganti yang hebat untuk selendang atau topi.

Bagaimana untuk memilih

Setelah anda memutuskan model, gaya dan panjang, anda akan mempunyai perkara yang paling penting - untuk memilih produk yang berkualiti tinggi. Kualiti bulu adalah perkara yang paling penting dalam kot bulu. Bulu itu harus lembut untuk disentuh. Jika anda bandingkan dengan jari-jari, maka ia kurang padat, dengan sedikit lagi. Bulu mungkin tidak berseragam panjang, untuk ferret, ini tidak sama sekali cacat.

Perhatikan lapisan dalaman dan lipit. Selalunya, pengeluar membuat bulu seperti bulu pada dasar rajutan. Beli kot bulu yang dikenali, pengeluar terkemuka di pasaran. Ini adalah terutamanya jenama Rusia, Jerman, Belanda, Denmark dan Hungary.

Apa yang perlu dipakai

Adalah penting untuk memilih panjang betul dan praktikal kot bulu, maka anda tidak akan sukar untuk mengambil pelbagai imej setiap hari. Panjang yang paling boleh diterima adalah dari pertengahan paha hingga sedikit di bawah lutut. Bulu bulu ini boleh dipakai dengan pelbagai skirt, pakaian dan seluar apa-apa gaya.

Adalah penting untuk mencari selendang yang indah dan topi untuk bulu bulu anda.Jika anda mempunyai gaya dengan lengan pendek, anda boleh mengambil sarung tangan bergaya yang tinggi.

Jika kita bercakap mengenai kasut, ada pilihan yang besar. Bagi mereka yang lebih suka kasut dengan kasut tumit - kasut bergaya dengan tumit yang elegan, but buku lali, kasut tinggi dengan tumit yang mantap. Tetapi bagi mereka yang menghargai kemudahan dan keselesaan - but buku lali pada suede yang bergaya, suede yang lebih bergaya dan kasut dengan kasut. Model kanak-kanak kelihatan sangat bergaya dan menarik.

Ulasan

Pemilik mantel bulu dari bulu ferret menekankan keindahan khas bulu dan warna bulu tersebut. Seperti kot bulu sangat hangat, di dalamnya anda pasti tidak akan membekukan dalam musim sejuk yang sejuk. Walau bagaimanapun, bulu tersebut berfungsi sedikit kurang daripada, sebagai contoh, bulu bulu mata. Maksudnya, kot sedemikian tidak akan berkhidmat kepada anda untuk masa yang lama. Tetapi anda pasti mempunyai beberapa musim dalam stok. Kos kot bulu itu agak tinggi, tetapi lebih rendah daripada kot bulu kelabu mahal. Ini adalah alternatif hebat untuk banyak bulu bulu. Berikut adalah model pemilik bertuah mantel bulu ferret.

Imej bergaya

  • Kotak bulu ferret berteduh kekuningan. Pilihan yang bagus untuk kehidupan seharian, dan untuk output yang penuh.
  • Kot bulu yang dipotong Siluet volumetrik bebas sempurna digabungkan dengan bahagian bawah pas.
Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus