Kot bulu dari "Elena Furs"

Kot bulu dari Elena Furs

Ciri dan faedah jenama

Elena Furs adalah jenama terkenal yang berasal dari Rusia. Mereka mempunyai pemilihan besar dari pelbagai bahan. Sangat luas dan pilihan gaya.

Kelebihan jenama ini juga tidak menentu adalah bahawa haba produk direka untuk iklim Rusia. Satu lagi adalah harga yang mereka ada, terdapat ansuran dan sebilangan besar diskaun, yang juga tidak boleh tetapi bersukacita. Diskaun terbesar adalah musim bunga dan musim panas. Mereka mencapai 50%.

Perkara jenama ini sangat berkualiti tinggi.Walaupun ramai orang tersesat dengan diskaun. Nampaknya mereka menjual barang-barang atau barang-barang yang kurang baik dan cacat dari koleksi lama pada harga diskaun, tetapi ini sama sekali tidak berlaku.

Dalam diskaun mereka tidak ada penipuan, segalanya adalah setia mungkin.

Bahan yang digunakan

Mark Elena Furs menggunakan jenis bulu yang berbezayang diproses dalam pelbagai cara. Harga produk siap bergantung pada jenis, jarang bulu dan pemprosesannya.

Raccoon

Raccoon fur adalah salah satu jenis bulu hangat yang mungkin. Di samping itu, kot raccoon sangat tahan lama. Dengan memakai hati-hati, mereka boleh bertahan sehingga 15 musim. Bulu raccoon sangat berbulu dan cantik. Dianggap bernilai dan mahal. Harga baju dari raccoon di Elena Fours bermula dari 33 ribu rubel. Harga tertinggi ialah 151 ribu rubel.

Dari nutria

Ia agak murah, tetapi bulu yang sangat baik. Ia adalah tahan kelembapan, supaya ia tidak takut hujan atau salji. Osty dalam bulu coypu jauh lebih panjang daripada bahagian bawah. Jika bulu dibiarkan dalam keadaan asal - kot bulu sangat tebal dan berbulu. Sekiranya anda menarik keluar bulu bulu yang dibajak, ia akan menjadi lembut dan licin. Nutria sheared mempunyai ketebalan yang lebih besar, tetapi sedikit berduri. Harga untuk kot nutrievye berbeza dari 31 hingga 44 ribu rubel.

Dari astronomi

Ini adalah jenis kulit domba yang lebih berharga. Nilai bulu ini pada kusyen tebal dan keriting berpintal. Selalunya, bulu dipotong pendek, dan kemudian menjadi bulu. Bulu ini hangat dan agak nosy. Jas Astragan sangat ringan. Bulu ini kelihatan sangat luar biasa dan moden. Harga untuk lapisan astragan bermula pada 27 ribu Rubles, dan berakhir dalam 59 ribu.

Dari lynx

The lynx mempunyai warna yang sangat dikenali dan bulu yang sangat berharga dan cantik. Dalam kaus kaki, lynx adalah lebih awal daripada kualiti arnab, ferret dan ermine. Bulu Lynx sangat panas. Dan dia tidak bernoda, kerana dia mempunyai warna semula jadi yang sangat indah. Bulu musim sejuk lynx dinilai lebih tinggi daripada musim panas - ia sangat lembut, lembut, panjang. Kotoran bulu Lynx adalah jalan yang menyenangkan - harga bermula dari 127 ribu rubel, dan berakhir dalam 400 ribu.

Dari rubah

Bulu bulu Fox - sesuatu yang agak cerah dan tidak biasa. Rubah bulu tidak cat dan selalunya tidak memetik dan tidak memotong. Keindahan semula jadi dihargai. Bulu Fox hangat seperti sable, raccoon dan memerang. Kotak bulu Fox akan menjadi tuan rumah musim 4-5. Ia adalah adat untuk menggabungkan kot bulu rubah dengan pakaian malam dan elegan. Harga untuk produk rubah adalah berbeza: dari 33 hingga 214 ribu rubel.

Beaver

Coat bulu Beaver sangat sesuai untuk sifatnya - ia sangat hangatTahan kelembapan dan tahan 15-20 musim. Bulu Beaver adalah salah satu yang paling berharga. Ia hampir tidak pernah digunakan dalam bentuk mentahnya. Ia biasanya dipetik atau dipotong. Jadi bulu memerang menjadi lebih ringan dan lebih lembut. Harga untuk baju beaver dari jenama Elena Furs berbeza-beza dari 25 hingga 307 ribu rubel.

Dari sable

Bulu haiwan ini adalah yang paling berharga. Ia mahal, tetapi harganya dibenarkan - ia sangat hangat, ringan, sedikit kurang tahan terhadap pembasahan daripada lapisan air unggas. Dia juga sangat tahan lama dan akan menampung anda sehingga 14 musim. Kos produk dari sable ranges dari 157 ribu sehingga 2 juta 140 ribu rubel.Daripada cerpelai

Semua bulu tercinta. Salah satu yang paling popular. Ia sangat hangat dan ringan, dipakai sehingga 14 musim. Sentuhan lembut dan menyenangkan. Mink boleh menjadi warna yang sama sekali berbeza dari perak-putih, hingga hitam arang batu. Mink biru semulajadi dan coklat juga dijumpai. Ia selesa dan mudah bergerak dalam kot bulu bulu, dan ia juga hangat dan selesa di dalamnya. Jas Mink dari 59 hingga 845 ribu Rubles.

Model dan gaya popular

  • Berbentuk A

Model dengan siluet sedemikian sempurna untuk wanita penuh, serta wanita dengan pinggul lebar.

  • Dilengkapi

Kot bulu dengan pemangkasan sesuai dengan perempuan dengan angka jam. Ini akan membantu menekankan pinggang langsing.

  • Jaket pendek

Model ini sesuai untuk mereka yang memandu kereta, dan juga untuk kanak-kanak perempuan yang kecil - ini akan meningkatkan panjang kaki.

  • Langsung

Baju bulu dipotong lurus sesuai untuk semua orang. Di samping itu, mereka sentiasa fesyen dan kelihatan sangat anggun.

Warna

Pelbagai syarikat membentangkan palet besar warna bulu. Anda boleh memilih bulu dari kedua-dua warna semulajadi dan bulu yang dicelup yang sangat cerah dengan warna apa pun. Terdapat merah, merah jambu dan oren, serta hijau, biru, kuning, biru dan ungu. Bulu semulajadi, bergantung kepada jenisnya, boleh sama ada monophonic atau menggabungkan beberapa warna (seperti, misalnya, bulu harimau).

Juga, warna sangat bergantung kepada jenis haiwan dan tempat pertumbuhannya.

Ulasan

Ramai pengguna memuji kot Internet firma Elena Furs. Kebanyakan orang berpuas hati dengan harga yang menarik, diskaun, kemungkinan membeli secara ansuran dan, tentu saja, produk berkualiti yang sempurna. Satu lagi kelebihan wanita adalah pilihan besar jenis bulu, corak dan warna. Selain itu, di kedai anda boleh mengukur kot bahkan dari bulu yang paling mahal. Sesetengah juga mendapati bahawa produk di laman web itu konsisten sepenuhnya dengan produk di kedai.

Dan produk Helena Fours mempunyai jaminan 2 tahun.

Imej bergaya

  • Imej yang kelihatan hebat dalam gaya pejabat.

  • Kotak bulu pendek kelihatan menarik dalam imej yang bergaya dengan selendang yang terang, dan anda boleh menambah busur dengan cermin mata hitam.

  • Jika kot terang, lebih baik untuk menggabungkannya dengan nada tenang, hitam, coklat, kelabu, putih dan lain-lain yang monoton.

  • Untuk menjadikan imej lebih menarik, anda boleh mengikat dengan luar biasa, sebagai contoh, tali pinggang kulit pada bulu bulu. Ia boleh diikat dalam bentuk busur.

  • Kot bulu panjang boleh digabungkan dengan pakaian, rupa ini kelihatan sangat bergaya dan elegan.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus