Kot bulu dari Mouton 2019

Kot bulu dari Mouton 2019

Bagi kebanyakan gadis, mantel bulu adalah mimpi paip yang perlu anda simpan untuk waktu yang lama dan keras. Walau bagaimanapun, tidak semua produk bulu mempunyai harga yang terlalu tinggi. Kot bulu dari pengesahan Mouton. Mereka boleh berbangga dengan kos yang rendah dan tidak dapat dibandingkan dengan harta pusaka yang banyak. Ini adalah pilihan hebat bagi mereka yang ingin mula berkenalan dengan bulu yang baik dan berkualiti tinggi.

Ciri-ciri dan faedah

Apa haiwan itu diperbuat

Mouton diperbuat daripada bulu domba, yang menjalani pemprosesan khas. Secara ideal, longgokan itu mestilah dari 1.5 hingga 5 sentimeter panjangnya. Selepas semua manipulasi, bulu menjadi sangat lembut dan lancar. Dia, seperti bulu astrakhan, mempunyai corak yang kecil, tetapi tidak berbeza dengan keriting, tetapi dalam garis lurus.

Selepas menamatkan bulu dirawat dengan komposisi khas yang menjamin sifat yang sangat baik pada kot bulu. Produk ini mempunyai rintangan air dan rintangan haus yang sangat baik.

Hangat atau tidak

Salah satu kelebihan utama muton adalah keupayaannya untuk tetap hangat untuk waktu yang lama. Kot bulu ini akan merayu kepada gadis yang tinggal dalam keadaan cuaca yang paling teruk. Jika anda percaya ulasan, maka perkara ini boleh menahan suhu sehingga -30 darjah dengan mudah. Dan dalam iklim yang hangat tidak akan panas, kerana bulu ini bernafas.

Bagi angin, bulu kambingnya mudah dibawa. Sekiranya anda sentiasa sejuk, maka muton akan menjadi keselamatan yang hebat dalam musim sejuk.

Apakah mantel bulu muton terbaik atau kot kulit domba

Sudah tentu, rakan-rakan tidak mempunyai rasa atau warna, tetapi kebanyakan ulasan menunjukkan bahawa kot bulu lebih baik. Fakta adalah bahawa kot bulu domba memerlukan lebih banyak usaha dalam penjagaan. Ia harus sentiasa dibersihkan dengan pemadam khas atau berus, dan kulit harus dirawat dengan pelbagai komposisi. Di samping itu, semua kekecohan ini tidak menjamin haus yang lama. Gadis-gadis mendakwa bahawa istilah maksimum untuk kot kulit domba adalah 3 tahun, yang sangat pendek.

Bagi bulu bulu, bulu muton dipakai sehingga 10 tahun. Ia sedikit terhapus hanya di bahagian dalam lengan yang tidak akan ada yang pada dasarnya akan melihatnya. Di samping itu, perkara seperti ini kelihatan lebih menarik dan menarik. Jika kita bercakap tentang rintangan haba, maka dalam pertandingan ini ia menang atas mantel kulit domba. Sudah tentu, anda memilih, tetapi jangan lupa untuk melihat perkara-perkara dengan sihat.

Bagaimana untuk memilih

Kos rendah bulu muton bulu membolehkan anda menyingkirkan sejumlah besar palsu. Bulu lain tidak akan dilupakan sebagai domba, kerana ia tidak menguntungkan. Satu-satunya perkara yang anda boleh tersandung pada bahan buatan, yang juga agak jarang berlaku.

Jika anda telah memutuskan untuk membeli mantel kambing, maka anda perlu membiasakan diri dengan beberapa nuansa yang akan membantu anda memilih produk yang berkualiti.

Pastikan untuk mempertimbangkan mezdra dari bahagian belakang. Ini adalah kulit haiwan, yang mesti lembut dan lembut. Jika rasanya kering kepada sentuhan, tetapi retak ke telinga, maka ini adalah produk lama dan basi.

Cara yang baik untuk memeriksa tidur adalah untuk mencuba mengeluarkan beberapa rambut. Sekiranya mereka menyerah dengan mudah, maka kot bulu seperti ini pasti tidak akan menolong anda untuk masa yang lama.

Dengan cara ini, panjang bulu yang sangat panas akan sekurang-kurangnya 2.5 sentimeter. Parameter tersebut boleh membanggakan rintangan haba yang terbaik.

Sila ambil perhatian bahawa produk berkualiti tidak akan berbau seperti apa-apa. Jika anda merasakan kereta yang jahat, maka akan sukar untuk dikeluarkan. Ia muncul disebabkan oleh fakta bahawa pengeluar menyimpan barangnya dengan tidak betul.

Pertimbangkan bahagian yang salah dan lapisan. Dalam bulu yang kukuh, ia dijahit kain satin dan sering dihiasi dengan logo syarikat. Dalam model yang lebih rendah, lapisan acetate, tetapi mudah diganti.

Mungkin, di kedai yang murah dan tidak popular, anda tidak akan mengalami bulu palsu, tetapi anda dengan mudah boleh membeli bukan produk berkualiti tinggi. Diskaun tinggi hanya boleh menunjukkan ini, kerana muton sudah menjadi bulu yang murah.

Pilih jabatan yang terbukti dan baik yang telah lama wujud. Minta tiket berkualiti dan minta kad jaminan.

Sekiranya anda mahu menjimatkan wang, kemudian berfikir tentang membeli tidak pada ketinggian musim, tetapi terlebih dahulu. Pertama, permintaan akan kurang, dan dengan itu kos. Dan kedua, mantel bulu dari koleksi masa lalu tidak akan sesuai dengan item baru, dan mungkin juga jatuh harga.

Model popular

Shorn

Model Shorn sangat popular dengan banyak gadis. Lagipun, produk seperti itu boleh dipakai bukan sahaja dalam cuaca sejuk, tetapi juga semasa musim panas. Sebahagian daripada mereka menyerupai mantel bulu, yang digabungkan dengan banyak pakaian.

Selepas menggunting, tumpukan biri-biri mula menyerupai bulu astrakhan yang sedikit, tetapi ia masih berbeza dalam bentuk keriting. Memandangkan kulit anak domba lebih mahal, teknik ini sangat licik dan relevan. Ramai orang suka tafsiran ini, kerana bulu mula kelihatan lebih menarik, tetapi pada masa yang sama ia dapat bermegah dengan sifat yang sama.

Gabungan

Sesetengah kanak-kanak perempuan menganggap muton menjadi desa dan oleh itu suka menggabungkannya dengan bahan lain. Yang paling popular adalah bulu berambut panjang yang lain, haiwan yang lebih mahal. Rubah, rubah dan rakun kelihatan hebat dan berprestij. Mereka suka membuat kolar volumetrik, manset atau bahagian-bahagian bulu bulu yang berasingan. Mereka sangat mengubah penampilan asal menjadi lebih baik.

Walau bagaimanapun, hiasan ini dengan ketara meningkatkan kos kot bulu, tetapi mungkin ia berbaloi.

Lebih ramai rakan demokratik akan menjadi sisipan kulit, suede dan satin. Bahan terbaru yang paling sering menghiasi pinggang, membuat tali pinggang daripada itu. Kulit dan suede sangat menyerlahkan lengan, kolar dan poket. Bagaimanapun, kelebihan unsur-unsur tersebut dapat membuat bulu bulu kasar.

Ringan

Muton ringan kelihatan seperti mantel elegan yang kelihatan sangat elegan dan ringkas. Satu-satunya kelemahan ialah rintangan haba yang rendah. Pada -15 darjah anda akan membekukan dalam produk sedemikian. Oleh itu, untuk frosts Januari, pilihan ini tidak sesuai.

By the way, ia harus dikatakan bukan ketahanan terbaik. Statistik menunjukkan bahawa kot bulu dari muton ringan dipakai lebih kurang, kerana mereka cepat haus. Jika anda membeli sesuatu yang serupa, maka teliti memantau penjagaannya. Jika tidak, semua ramalan akan disahkan.

Saiz besar

Banyak kedai kini tidak hanya mempunyai pelbagai besar, tetapi juga pelbagai saiz. Kanak-kanak perempuan gemuk dengan mudah akan mencari produk bulu yang mereka suka. Walau bagaimanapun, sesetengah model dapat menyesuaikan bentuk secara visual dan menjadikannya lebih elegan. Ini adalah pilihan yang patut diberi perhatian.

Wanita yang mempunyai berat badan yang berlebihan pasti akan sesuai dengan mantel bulu potong lurus. Dalam siluetnya tidak akan begitu jelas dan ditonjolkan. Penceramah tempat itu akan tersembunyi secara visual daripada mata yang bersinar. Kesan yang sama akan memberikan potongan percuma.

Dan mereka yang tidak berpuas hati dengan pinggul mereka, seperti gaya dengan siluet A. Dia mempunyai bahagian atas yang ketat, tetapi skirt yang menyala yang menyembunyikan pantat besar dan pinggul yang tidak sempurna. Dengan cara ini, tangan penuh akan menjadi sama sekali tidak kelihatan jika anda memilih mantel bulu dengan lengan yang terbakar.

Avtoledi

Sesetengah gadis mengatakan bahawa muton cepat mengambil bentuk dan sangat dipakai di kawasan punggung, jika anda duduk salah. Jas bulu mesti diperbetulkan supaya ia tidak diregangkan. Walau bagaimanapun, bagi mereka yang sentiasa berada di belakang roda, pilihan ini mungkin tidak berfungsi.

Di sebalik tabir, terdapat model autolady kereta khas, yang hanya mempunyai panjang pendek. Jaket bulu seperti itu akan berakhir di bawah pinggul, jadi ia tidak mungkin untuk memanjakannya dengan tempat duduk. Plus lain - ia tidak akan panas dan sangat selesa.Lagipun, panjang ini akan memberikan kebebasan bergerak.

Cross

Model yang sangat bergaya dan bergaya. Ia diperbuat daripada jalur kecil yang bertindih antara satu sama lain dalam kedudukan mendatar. Borang ini memberikan jilid beberapa jumlah, jadi ia harus dielakkan oleh wanita dengan bentuk yang besar.

Versi melintang kelihatan sangat berprestij dan status. Bulu bulu ini sangat dikehendaki di kalangan gadis-gadis muda yang selalu mahu menonjol. Kebanyakan produk adalah kawan-kawan dengan pakaian, tumit dan feminin yang elegan. Ini adalah gaya wanita bergaya dan moden.

Dari keping

Ini adalah kot bulu muton, yang tidak dijahit dari kulit, tetapi dari kaki atau luka individu. Program komputer khas membolehkan anda membuat gambar yang sempurna, yang tidak akan kelihatan seperti sesuatu yang tidak menyenangkan atau aneh. Sesetengah kanak-kanak perempuan tidak membezakan model seperti bulu pepejal.

Ramai orang bimbang gaya sedemikian boleh menjejaskan ketahanan haba, tetapi ini mitos. Perkara yang sama juga memanaskan nyonya mereka pada musim sejuk. Teknologi tinggi membolehkan jahitan bahagian individu dalam kualiti yang sangat tinggi dan cara yang boleh dipercayai. Oleh itu, jangan takut sebarang kecacatan.

Kelebihan yang paling penting dari kepingan kot bulu adalah harga yang berpatutan. Model sedemikian lebih murah.

Buatan

Teknologi dan bahan moden membolehkan anda menghasilkan produk hampir sama. Kini walaupun bulu tiruan sangat sukar untuk dibezakan daripada yang semula jadi. Namun, tentu saja, mereka tidak boleh berbangga dengan banyak kelebihan.

Pile pada palsu adalah lembut, padat dan elastik yang sama. Seorang gadis yang tidak berpengalaman, walaupun dengan sentuhan, tidak dapat mengenal pasti satu salinan. Walau bagaimanapun, produk semacam itu tidak akan menyelamatkan anda daripada beku pada musim sejuk dan tidak akan sama-sama tahan lama. Penampilannya dengan cepat menjadi tidak senonoh dan perkara itu boleh dibuang.

Bulu kepompong

Ini adalah model yang sangat menarik dan asli yang menarik banyak gadis. Cocoon mempunyai bahagian atas yang licin yang mengembang di bahagian pinggul. Walau bagaimanapun, ke bahagian bawah produk sekali lagi menyempitkan dan mencapai bentuk yang menarik.

Kot bulu ini kelihatan sangat elegan dan feminin. Dia suka gabungan perkara yang sama dan kasut dengan tumit. Ramai kanak-kanak perempuan menggunakan gaya ini semata-mata untuk penerbitan.

Walau bagaimanapun, dengan beberapa perkara sehari-hari model ini akan memudahkan kawan. Sekiranya anda memilih seluar dan seluar jeans, ia perlu disempitkan. Begitu juga untuk beberapa skirt dan pakaian.

Dengan kerah

Kot bulu dengan kerah kelihatan lebih halus daripada produk dengan hud. Pilihan kedua sesuai untuk pakaian sehari-hari dan gabungan dengan perkara-perkara mudah. Bagaimanapun, nuansa ini tidak bermakna bahawa pintu gerbang boleh dipakai hanya dengan pakaian bercuti. Banyak bergantung pada gaya, warna dan panjang.

Terdapat beberapa kolar yang paling popular yang akan kelihatan sesuai pada bulu bulu dari seekor monyet. Salah seorang daripada mereka adalah turndown, yang sedikit mendedahkan leher dan menyeruput. Sering kali, kanak-kanak perempuan memakai selendang di bawahnya, dan sekarang ia bergaya untuk memakainya tanpa ia.

Gaya yang lebih hangat boleh dianggap sebagai kolar berdiri yang menjimatkan leher angin. Ia sering dihiasi dengan bulu lain atau diliputi selendang. Elemen ini menambah mantera dan keanggunan. Perkara sedemikian lebih mudah untuk menggabungkan bukan sahaja dengan seluar jeans kasual, tetapi juga dengan skirt feminin.

Panjang

Dalam kot bulu sangat bergantung pada panjangnya. Sebagai contoh, maxi sempurna merangkumi sebahagian besar badan dan tidak membenarkan gadis membekukan. Tambahan pula, ia adalah mantel panjang yang sangat popular pada musim ini. Pilihan pergelangan kaki tidak boleh dipakai pada hari ketika ada lumpur lumpur dan menyeramkan di jalan. Jika tidak, seluruh hem akan rosak.

Sekiranya anda mahu mantel bulu panjang, lihatlah midi yang berakhir di tengah betis. Ia akan menjadi lebih mudah dan lebih praktikal.

Bagi produk-produk pendek, mereka amat dikehendaki di kalangan gadis-gadis muda. Kot pendek dipertingkatkan menekan kaki langsing dan memanjangkan secara visual. Mereka tidak menahan pergerakan, tetapi agak sejuk.Ini adalah pilihan hebat bukan untuk musim sejuk yang keras, tetapi untuk kejatuhan atau musim bunga. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, panjang ini adalah optimum untuk pencinta kereta.

Maksud emas boleh dipanggil bulu bulu ke lutut. Ia akan menjadi selesa dan hangat. Ia tergolong dalam golongan klasik, jadi anda juga akan menjadi fesyen.

Warna bergaya

Putih

Bukan pilihan yang paling praktikal, tetapi sangat bergaya. Dia menyegarkan pemiliknya dan memberikannya hak untuk bereksperimen dengan aksen yang terang. Warna putih kelihatan sangat bergaya dan berprestij.

Cahaya

Mana-mana warna pastel sentiasa dihargai dalam pakaian luar. Gadis-gadis di kot bulu seperti menonjol dari orang ramai. Walau bagaimanapun, warna-warna ini mengecewakan bahawa Mara cepat.

Beige

Salah satu warna yang paling berjaya untuk bulu mutonovoy. Nada serbuk boleh dikaitkan dengan klasik, yang tidak akan pernah keluar dari fesyen. Sempurna menggabungkan dengan semua nada pastel.

Kelabu

Warna kelabu harmoni kelihatan tepat pada bulu ini. Lagipun, tidur berkilat memberikan nada ini kilauan metalik. Ia kelihatan grafit yang sangat menarik. Dia adalah salah satu yang paling popular di tempat fesyen.

Hitam

Ramai perempuan berhenti kerana fleksibiliti itu. Bayangan asas sangat bagus dengan kebanyakan perkara. Di samping itu, ia adalah salah satu yang paling praktikal.

Biru

Jika anda memilih muton, lebih baik untuk memberi keutamaan kepada nada biru gelap. Ia menjadikan bahan itu lebih kaya dan lebih mewah. Ini adalah teduhan tidak menandakan yang dapat menyesuaikan visual dengan siluet.

Coklat

Kot bulu warna ini dijahit terutama sekali. Warna ini menjadikan produk lebih elegan dan ketara. Terendak praktikal terutamanya seperti blondes.

Model untuk kanak-kanak

Mama yang menyihatkan sering memilih muton untuk kot bulu kanak-kanak. Kelebihan utama adalah keupayaannya untuk mengekalkan haba dan mengusir cecair.

Produk terlalu lama tidak menyukai apa-apa bayi, kerana kanak-kanak di dalamnya akan menjadi tidak selesa. Model ke lutut tidak akan menahan pergerakan, tetapi pada masa yang sama akan menutup sebahagian besar badan.

Sabuk atau tali pinggang akan membantu mengelakkan bertiup. Kudung dalam melindungi kepala anda dari angin, yang boleh diletakkan pada topi yang besar. Bulu pada elemen ini akan membantu menutup dan sebahagian daripada wajah bayi.

Bulu bulu itu sendiri harus dipasang dan sedikit terlalu besar. Ciri terakhir akan membolehkan anda mengenakan beberapa perkara hangat di bawah bahagian bawah, tetapi ia tidak memberikan ketidakselesaan kepada kanak-kanak.

Apa yang perlu dipakai

Bulu bulu Mouton menerima pelbagai kombinasi. Dengan pilihan yang singkat adalah memakai seluar atau seluar jeans, kerana mereka akan lebih hangat. Dengan model lain, skirt atau pakaian akan kelihatan lebih layak. Paling penting, ingat bahawa panjangnya tidak lebih rendah daripada mantel bulu. Sekiranya anda ingin memakai seluar dengan produk, maka berhenti pada seluar atau celana ketat.

Kasut yang boleh anda pilih bergantung pada panjang produk. Dengan kot pendek, kasut tinggi dan kasut pendek akan kelihatan sama hebat. Heel dialu-alukan, tetapi anda boleh lakukan tanpa itu.

Dengan model yang lebih lama jangan memakai but. Uggs tidak akan sangat digabungkan dengan maxi. Untuk kes ini, lebih baik memilih tumit.

Bagi topi, topi bulu tidak selalunya sesuai untuk dilihat dengan muton. Lebih baik memilih pilihan rajutan yang menyerupai kubah. Mereka sangat bergaya musim ini. Bahan yang disyorkan adalah mohair berbulu.

Jika anda memakai selendang di atas kot bulu, maka ia harus sangat ketat. Dengan perkara-perkara yang elegan, anda harus melupakan sarung tangan. Sarung tangan kulit akan menjadi parti yang lebih berjaya.

Beg ini boleh menjadi apa-apa, tetapi bukan sukan. Juga lupa tentang model pada tali, yang hanya memakai bulu.

Berapa banyak

Harga bergantung kepada gaya dan hiasan tambahan, yang sering dihiasi dengan mantel bulu muton.

Model ringkas pada kos purata dari 8,000 hingga 15,000 rubel.

Produk panjang ke lutut mempunyai kos sekurang-kurangnya 15,000 rubel. Item tambahan boleh menggandakan harga.

Bagi maxi, kosnya berbeza dari 40,000 hingga 50,000 rubel.

Berita jenama

"Kalyaev"

Pada pengeluar ini, muton adalah bulu yang paling popular. Keseronokan pelbagai jenis model apa-apa gaya. Dalam koleksi baru banyak produk ke lutut. Di antara mereka, warna abu-abu wujud, yang mana suatu tempat menjadi biru, dan di suatu tempat menjadi krim. Terdapat banyak pilihan untuk kerah.

"Aleph"

Sebuah syarikat yang terkenal tidak mempunyai banyak produk baru, tetapi ada beberapa contoh menarik. Hampir semua mantel dihiasi dengan cetakan haiwan. Di suatu tempat ia dihiasi dari bulu bahan lain, tetapi di suatu tempat disumbat sebagai corak tambahan. Walau bagaimanapun, perkara-perkara tidak kelihatan provokatif, tetapi hanya sebaliknya menarik dengan reka bentuk luar biasa.

"Elena Furs"

Antara produk baru banyak produk warna gelap. Terkemuka kedatangan nafas bergaya dan hitam. Kebanyakan model mempunyai pemotongan lurus dan dipasang. Yang kedua sering dihiasi dengan tali pinggang tekstur yang berbeza. Mempersembahkan banyak gaya untuk wanita dalam usia.

Ulasan Pelanggan

Kebanyakan pelanggan mengesahkan bahawa kot bulu dari mouton sangat hangat. Dia dengan tenang membawa beberapa hujan dan tidak merosakkan mereka. Gadis-gadis juga menyedari bahawa bulu ini dipakai untuk masa yang sangat lama. Walau bagaimanapun, sejumlah besar mereka menggosok bahagian dalam lengan.

Kurang berat adalah berat bulu bulu. Ia dianggap agak berat dan tidak lama lagi bahu mula tayar. Kanak-kanak seperti ini boleh mengesyorkan untuk memberi perhatian kepada model ringan.

Dikatakan bahawa dalam komen terdapat pertikaian tentang kategori umur muton. Walau bagaimanapun, banyak gadis muda mempertahankan produk ini, mengesahkan bahawa mereka sendiri memakai produk ini dan kelihatan agak moden di dalamnya.

Imej yang paling bergaya

1. Pada gadis itu, mantel bulu dari jenis malu. Tali pinggang dengan sempurna menonjolkan pinggang, dan kasut yang ketat menekankan kelangsingan kaki. Warna mewah menjadikan produk kaya dan bertaraf.

2. Baris membuat pakaian feminin dan elegan. Kasut tumit tinggi hanya menekankan ini dan meningkatkan panjang kaki. Tudung itu dihiasi dengan cerpelai, dan mantel bulu itu sendiri dihiasi dengan banyak corak.

3. Model yang sangat cantik dengan panjang asimetrik dan lengan lebar lebar. Perkara itu dihiasi dengan pelbagai kemasukan bulu dan warna yang mendalam. Rok klasik dan kasut yang tinggi dengan sempurna melengkapkan busur.

4. Bulu bulu perak fox berbeza dengan warna hitam mouton. Roti halus yang elegan memberikan rupa feminin dan elegan.

5. Bulu bulu domba kulit duri mempunyai kolar bulu yang asli dan warna yang unik. Pakaian atau skirt dengan tumit adalah kesatuan yang hebat untuk jenis produk ini.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus