Kot bulu "Melkovo"

Shuby Melkovo

Jika anda memutuskan untuk membeli kot bulu, maka cuba memilih produk dari pengeluar yang boleh dipercayai. Syarikat yang menghargai reputasi mereka, menghasilkan produk berkualiti yang mempunyai sijil dan jaminan yang sesuai.

Kot bulu "Melkovo" bukan sekadar rangkaian kedai bulu. Semua produk dihasilkan di perusahaan syarikat bulu musang dan bulu musang, yang ditanam pada peternakan sendiri.

Mengenai syarikat

Perusahaan telah berjaya beroperasi selama setengah abad.. Ia dicipta di Kesatuan Soviet berdasarkan ladang ayam Krasny Luch untuk menaikkan cerpelai dan musang. Hari ini, syarikat itu bukan sahaja terdiri daripada ladang bulu. Ia termasuk studio dan kedai sendiri. Struktur perusahaan ini membolehkan anda menjamin produk berkualiti tinggi, kerana pada setiap tahap pengeluaran adalah kawalan ketat terhadap pematuhan terhadap teknologi dan keperluan lain.

Rambut yang dihasilkan adalah berkualiti tinggi, seperti yang dibuktikan oleh pelbagai diploma dan anugerah.

Ciri-ciri dan faedah produk

Kot bulu dan produk bulu lain yang dihasilkan oleh Melkovo dibezakan bukan sahaja oleh mutu kerja yang berkualiti tinggi mereka. Pertama sekali, ini adalah perkara-perkara yang bergaya dan cantik.

Pelbagai produk sangat luas:

  • kot bulu;
  • kutu kutub dan kot mink;
  • jaket;
  • kot dan jaket bulu;
  • Kot bulu untuk pakaian perkahwinan dan malam.

Membeli kot bulu di kedai-salon "Melkovo" anda juga boleh memilih aksesori bulu: topi, stol dan sarung tangan.

Model jualan pada umur yang berbeza dan angka dibentangkan., mantel bulu dari 30 hingga 60. Anda juga boleh membeli set bulu untuk jahitan individu bulu bulu. Semua produk disertai dengan sijil.

Gambaran keseluruhan model

Anda boleh membiasakan diri dengan semua model di salon Melkovo dan di laman web rasmi syarikat.

Pelapik mulut dipendekkan patut mendapat perhatian khusus. Terdapat produk dalam warna hitam, coklat dan putih. Model dengan kolar giliran, poket dan tali pinggang kelihatan luar biasa.

Saluran bulu salib sangat popular di kalangan wanita yang berumur berbeza. Pereka "Melkovo" menawarkan mantel pelanggan mereka, di mana jalur bulu dan sisipan kulit digabungkan dengan indah.

Luar biasa kelihatan mantel dengan bahagian bawah diperpanjang.

Jas panjang juga dibentangkan dalam pelbagai jenis. Model klasik sesuai untuk wanita yang lebih tua, dan gadis-gadis muda mungkin seperti mantel coklat muda dengan kolar belok, hujung separuh bulatan dan lengan lilin.

Bagi mereka yang suka keselesaan dan kepraktisan, kot bulu pendek dengan zip akan dilakukan.

Ulasan

Wakil syarikat "Melkovo" mendakwa bahawa harga kot di kedai mereka lebih rendah daripada di kedai lain. Mereka menjelaskan kekurangan perantara ini - semua produk pergi terus ke kedai dari pengilang. Ulasan pelanggan tetap mengesahkan ini.. Kebanyakan wanita yang membeli mantel bulu di kedai-kedai syarikat ini berpuas hati dengan kualiti produk pembuatan yang terbaik dan praktikalnya.

Koleksi kot baru bulu "Melkovo"

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus