Mantel bulu braschi Itali

Mantel bulu braschi Itali

Semua orang tahu itu Coat bulu Itali mempunyai daya tarikan dan gaya khas. Banyak gadis memimpikan mantel asal dan sering menyebut produk dari jenama Braschi Itali. Bagi mereka yang biasa dengan jenama ini, kami akan menerangkan dengan terperinci tentang pelbagai jenis dan ciri-ciri mantel bulu tersebut. Tetapi bagi mereka yang tidak cukup up to date, kita akan bermula dari awal lagi dan Kami akan memberitahu anda secara terperinci mengenai mantel fesyen bulu feminin yang bergaya.

Mengenai jenama

Seperti yang telah kami sebutkan Jenama Braschi telah menubuhkan sendiri dalam pasaran produk bulu, sehingga diketahui secara luas. Selalunya ia juga dipanggil "Braschi." Sejarah jenama bermula pada 60-an pada abad ke-20. Kemudian pasangan Kitty dan Lorenzo mengasaskan syarikat itu, yang ideanya adalah untuk mengeluarkan barangan kulit. Semuanya bermula dengan sebuah kedai kecil di Rom.

Revolusi dalam perniagaan berlaku tepat pada tahun 1989, apabila jenama berpindah dari pengeluaran pakaian kulit ke produk bulu. Pada masa itu penaklukan pasaran asing bermula. Kemudian, pada tahun 2004, syarikat itu meluluskan Maurizio Braski, anak Kitty dan Lorenzo. Jenama memasuki pasaran baru dan membawa idea-idea kreatif ke dunia fesyen.

Maurizio Braschi sendiri terlibat secara aktif dalam semua peringkat pengeluaran, mulai dari pilihan bahan pada lelongan untuk keputusan mengenai pembangunan reka bentuk. Ia adalah standard tinggi dan profesionalisme yang membawa kemasyhuran dunia kepada jenama.

Hari ini Braschi menghasilkan cerpelai, rubah, sable, lynx, astrakhan, raccoon dan bulu bulu lain. Kebanyakan bulu berasal dari Kanada, Amerika Syarikat, Rusia dan negara-negara Scandinavia.

Ciri-ciri dan kelebihan produk

Kot bulu Braschi sentiasa dibezakan oleh kemewahan, eksklusif dan kualiti tinggi. Anda tidak akan ragu untuk mencari mantel bulu untuk acara perayaan atau untuk setiap hari. Jangan lupa bahawa ini terutamanya jenama Itali, di mana mereka sentiasa berusaha untuk mematuhi trend fesyen terkini dan gaya istimewa.

Harga untuk bulu bulu jenama ini adalah sesuai dan berbeza dengan harga yang agak tinggi. Jangan lupa bahawa, membuat pembelian yang mahal, anda membayar, pertama sekali, untuk kualiti dan mendapatkan perkara untuk beberapa musim. Kelebihannya ialah pengilang memberi tumpuan kepada penonton yang cukup luas. Gadis-gadis muda, serta wanita yang lebih tua, dengan mudah akan mencari model yang sesuai dengan mereka.

Bulu bulu Braschi adalah unik dan serba boleh. Gaya mereka membolehkan anda menggabungkan mereka dengan mana-mana pakaian dan apa-apa gaya. Pilihannya adalah milik anda, anda boleh membuat pelbagai imej dengan mudah.

Model popular

Pelbagai model adalah pelbagai. Ini gaya lurus, dilengkapi dan model dengan tali pinggang, kolar berdiri, model pemotongan elegan sering terdapat dalam koleksi jenama. Kami menganggap model dan tren yang paling popular dalam koleksi jenama.

  • Mink liar

Ini adalah kot bulu jenama yang unik. Mereka dikenali kerana praktikal dan rintangan sejuk mereka. Hakikatnya adalah bahawa bulu liar itu mempunyai lapisan bawah tebal yang baik, yang menjadikan bulu bulunya lebih hangat.

Sudah tentu, anda tidak boleh mengabaikan fakta bahawa mantel tersebut mempunyai reka bentuk bergaya dan asli yang istimewa.

  • Mink kot tanpa kolar

Ini adalah model feminin yang dipasang dengan tali pinggang tambahan. Reka bentuk laconic menyerupai gaya Chanel. Terutama menarik ialah model sedemikian dalam warna-warna terang - putih, mutiara dan kelabu muda.

  • Jalur salib

Pereka jenama menggunakan produk mereka seperti trend fesyen sebagai jalur melintang. Walau bagaimanapun, dalam kes ini, pengeluar membuat nota dalam reka bentuk. Inovasi adalah penggunaan jalur pepenjuru di seluruh pangkalan produk.

  • Kolar berdiri

Ini telah menjadi ciri utama jenama Braschi. Unsur ini digunakan dalam bulu bulu semua jenis bulu. Kolar pendirian sempurna digabungkan dengan mantel bulu lurus.Dalam kes ini, kot bulu mungkin mempunyai lengan sedikit yang dipendekkan, yang menambah keanggunan lebih.

  • Warna tersuai

Satu lagi trend pengilang produk bulu. Shades yang berbeza dari klasik kami Cokelat, hitam atau kuning air, sangat popular. Antaranya - zamrud, serbuk, burgundy, lavender, biru pucat, mutiara dan lain-lain warna.

  • Dengan hud

Satu lagi model yang paling dicari. Ia tidak menghairankan, kerana gaya ini adalah universal. Ia amat sesuai untuk latitud Rusia. Ia menambah lebih banyak kehangatan dan keselesaan. Kelebihannya ialah gaya ini membolehkan anda tidak memakai topi di musim sejuk. Dan ini, seperti yang diketahui, tidak suka banyak seks yang adil.

Ulasan

Selamat pemilik baju dari Braschi sebulat suara bercakap tentang kualiti tertinggi kot bulu itu. Pada masa yang sama mereka sangat panas, yang membolehkan mereka dipakai walaupun pada hari-hari yang paling sejuk.

Perhatian khusus perlu dibayar kepada fakta bahawa kilang itu berfungsi dengan cerpelai liar. Dan ia tidak sering dijumpai di pasaran produk bulu. Apa yang menarik minat penontonnya dan memperkukuhkan reputasi jenama.

Apabila memilih mantel bulu, anda perlu memberi perhatian kepada kualiti bulu dan lapisan. Sejak jenama palsu tidak biasa. Lapisan itu hendaklah secara eksklusif berjenama, mempunyai logo jenama. Bulu itu harus tebal dan lembut, tanpa cacat.

Oleh itu, kami memberitahu anda tentang produk bulu yang terkenal di dunia sebagai bulu bulu jenama Braschi. Mereka memenangi hati banyak fesyen dan menjadi objek sebenar keinginan.

Ini mudah dijelaskan, kerana mereka menggabungkan beberapa keperluan dan keutamaan penting. Kepraktisan ini, kehangatan, gaya tinggi dan kewanitaan. Dan jangan lupa bahawa membeli bulu seperti bulu adalah sejenis pelaburan.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus