Bulu "Mermerina"

Mermerina Coats

Mereka yang sering berada di bandar St. Petersburg yang mulia, melintasi kampung Mermerina. Di kampung ini, ladang bulu yang terkenal dengan nama yang sama terletak. Ia dianggap sebagai ladang ternakan terbesar di rantau Tver dan ladang ternakan terkemuka di Persekutuan Rusia.

Mengenai syarikat

Perusahaan ini telah beroperasi selama 40 tahun. Untuk tempoh kewujudan yang kukuh, sebuah syarikat besar telah mencapai keputusan yang tinggi. Kerja keras, pendekatan saintifik dan teknologi baru, kerjasama dengan rakan kongsi asing dan keinginan untuk mengembangkan baka terbaik membolehkan kami mewujudkan yang paling berkuasa pada masa ini peternakan haiwan Russia.

Organisasi ini mempunyai beberapa aktiviti: pertanian, pengeluaran produk bulu dan bahan binaan sendiri. Di wilayah ternakan pembiakan haiwan sembilan belas dan polecats. Kuda ditanam secara eksklusif di Rusia. Pemimpin yang diiktiraf dalam pembiakannya ialah peternakan haiwan di Mermerins yang diketahui oleh kami.

Kedai-kedai mereka membolehkan anda untuk menggembirakan kanak-kanak perempuan dengan pelbagai produk bulu yang besar. Lapel halus, topi hangat dan semua jenis aksesori boleh didapati di rak kedai: bantal sofa, mainan dan juga penutup telefon yang bergaya.

Ciri-ciri dan faedah

Apa seorang gadis, seorang wanita tidak bermimpi untuk menjadi pemilik bulu bulu yang halus. Anda boleh membeli mantel bulu yang cantik yang diperbuat daripada bulu mulia dan bulu polecat yang mulia di perusahaan ini.

Produk dijahit pada peralatan moden, menggunakan corak dan aksesori dari Itali. Semua nuansa angka wanita diambil kira. Produk bulu membolehkan gadis, wanita kelihatan feminin dan elegan. Bayang dari trapezoid akan menyembunyikan semua yang tidak perlu dari mata prying. Mantel pendek akan menambahkan kepantasan kepada mana-mana gadis moden, dan wanita yang berjaya akan dibuang tahun.

Harga yang baik - kelebihan lain untuk pertanian. Oleh kerana aktiviti utamanya, syarikat beroperasi tanpa tambahan margin. Terdapat satu lagi kejutan yang menyenangkan untuk kanak-kanak perempuan: kot bulu boleh dibeli dengan diskaun dan kredit. Keadaan ringan sedemikian membolehkan banyak wanita bergaya supaya tidak meninggalkan produk bulu kegemaran mereka.

Kot bulu boleh dijahit untuk dipesan. Perkhidmatan ini mendapati pelanggannya dan sangat memerlukan.

Model popular

Apa koleksi baru yang menawarkan kita, mari kita lihat bersama. Penilaian itu sangat baik, anda boleh menghargai semua usaha pereka yang telah mencipta karya sedemikian. Pada pandangan pertama mungkin kelihatan bahawa gadis itu hanya membuka mantel bulunya. Malah, ini adalah pendekatan kreatif bagi pereka untuk mencipta model eksklusif. Kerukunan ibu-mutiara dan susu sangat mewah. Kot bagus dengan hud memikat dengan keaslian dan daya tarikannya.

Dilengkapi bulu bulu dengan tali pinggang ke lutut. Elegance tidak berlaku terlalu banyak. Jas Mink akan melengkapkan mana-mana pejabat dan pakaian bercuti.

Kepada pemilik yang anggun, kami mencadangkan untuk menghentikan penglihatan pada mantel bulu karamel dengan kelebihan kelantangan. Gaya yang dipasang, lengan longgar - imej wanita yang berjaya hampir siap. Topi bulu dalam nada atau kontras produk akan menyelesaikannya.

Klasik hitam dan putih selalu relevan. Kotak bulu salji putih dengan tudung akan menambah kelongsong kepada mana-mana wanita. Tumit panjang dengan tumit akan menjadi tambahan hebat untuk daya tarikan ini.

Jaket bulu pendek dengan warna kopi akan menarik minat ramai gadis langsing. Bordir yang kaya akan membolehkan semua orang di sekeliling anda membuat intipan kepada orang anda. Kot bulu boleh digabungkan dengan seluar kegemaran anda dan klasik pejabat.

Lapisan kelabu dengan kolar berdiri - pesanan khas untuk peminat pakaian percuma. Ia hangat dan selesa dalam cuaca musim sejuk. Seluar ketat, sepatu bot akan menghasilkan ensemble musim sejuk yang penuh.

Nacre adalah warna yang menenangkan dan menyenangkan. Kot bulu dengan kolar berdiri menambahkan kismis kepada rupa musim sejuk gadis. Model ini sesuai untuk kanak-kanak perempuan yang sederhana dan tidak tinggi.

Kotak bulu putih bersentuhan dengan warna salji yang berbulu. Model ini akan menambahkan kepekaan kepada semua seks yang adil dan menekankan status wanita yang berjaya.

Warna susu untuk menghadapi semua. Gaya suar akan menyembunyikan kecacatan angka kecil. Belt termasuk. Sangat mudah untuk mengharmonikan kot bulu seperti beg dan kasut pelbagai warna: karamel, coklat, hitam, fuchsia cerah.

Mink hitam selalu popular. Gaya yang boleh dibeli oleh banyak perempuan. Panjang optimum ke lutut akan membolehkan anda bergerak dengan lancar dan anggun.

Dengan produk sedemikian sukar untuk dipisahkan. Bersinar terang bulu, potongan menarik pantas pujian murah hati ke alamat anda. Dalam kot ini, gadis itu akan merasa seperti seorang ratu.

Indigo Fur Coat yang menakjubkan akan membolehkan anda menjadi keperibadian terang di latar belakang musim sejuk salji putih. Potong yang dipasang akan menonjolkan keharmonian wanita. Bergaya, elegan dan bergaya.

Berapa banyak

Mink - mewah, bulu mahal. Tetapi jangan berkecil hati. Selalu ada jalan keluar. Margin minimum membolehkan firma besar untuk mengekalkan harga pada tahap yang sepatutnya. Rata-rata harga jaket bulu dari 120,000 rubles hingga 300,000 rubles.

Kami menggambarkan pembelian bulu bulu pada istilah istimewa dalam bab "ciri dan faedah".

Ulasan

Seperti yang sering di kedai, kami tertanya-tanya siapa yang akan mencadangkan apa yang lebih baik untuk membeli dan mengapa. Pendapat pemilik gembira produk bulu akan membantu menjawab soalan ini. Syarikat itu sendiri juga berminat dalam tinjauan sedemikian.

Inilah yang telah ditunjukkan oleh kajian statistik. Ramai kanak-kanak perempuan berpuas hati dengan kualiti kot bulu yang dibeli. Pelanggan yang senang dan pelbagai pilihan produk. Palet warna yang besar membolehkan anda mencari sesuatu warna kegemaran anda. Pelanggan yang setia mendapat tawaran menarik dari syarikat ini.

Kot bulu - pada setiap masa dianggap hiasan mewah untuk semua gadis dan wanita. Mantel bulu Mermerina adalah produk yang berkualiti untuk semua orang. Kedai-kedai syarikat dari sebuah syarikat terkenal sentiasa mempunyai pelbagai produk bulu, topi dan aksesori lain.

Membeli-belah dan keselesaan yang baik pada masa yang hebat tahun.

Dalam gambar di bawah, anda dapat melihat foto pengeluaran bulu bulu.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus