Bulu kot dari TOTO

TOTO bulu kot

Bersama dengan produk dari pengeluar asing, mantel bulu, yang diciptakan di dalam negara kita, juga popular di kalangan pembeli domestik. Salah satu syarikat domestik yang menghasilkan produk bulu berkualiti tinggi adalah Toto. Syarikat ini Rusia-Itali, dan produknya popular, baik di negara kita dan di luar negara.

Mengenai syarikat

Kumpulan Toto tidak boleh dipanggil orang baru dalam pasaran produk bulu domestik. Ia ditubuhkan pada tahun 1991 dan secara literal lebih dari dua setengah dekad, berjaya menjadi pemimpin dalam pasaran fesyen.

Kilang di mana produk yang dihasilkan di St. Petersburg. Ia berada di kilang ini bahawa bulu melewati semua peringkat pemprosesan sebelum menjadi mantel bulu yang bergaya. Kerjasama dengan pereka Itali dalam keadaan realiti domestik membolehkan anda membuat produk bulu yang bergaya dari potongan luar biasa.

Pereka syarikat lebih suka bekerja dengan bulu bulu Scandinavia. Ini juga boleh dipanggil tambah, kerana ia adalah jenis cincin yang paling panas dan paling tahan lama. Selalunya, untuk menyesuaikan kot bulu memilih warna semula jadi yang ringan. Shades of beige, brown and grey are popular. Kain bulu elit warna hitam dengan berkilau perak yang hebat juga boleh didapati dalam koleksi dari Toto Group.

Produk syarikat dijual di bandar-bandar yang berlainan di negara ini, tetapi produk-produk Kumpulan Toto paling banyak diwakili di St Petersburg. Di bandar tidak hanya terdapat gudang besar di mana anda dapat mencari mantel impian anda, tetapi juga sembilan kedai runcit besar.

Ciri-ciri dan faedah

Syarikat Kumpulan Toto menyediakan kedua-dua barangan berkualiti tinggi dan perkhidmatan yang bersesuaian.

Syarikat itu kerap dikehendaki pelanggan dengan diskaun. Pemilik kad diskaun dan pelanggan tetap boleh menyimpan dengan baik. Sistem pembayaran yang fleksibel membolehkan anda membeli produk bulu mahal dengan kredit. Toto Group adalah pengilang bulu yang cuba membuat produknya dapat diakses oleh semua pelanggan.

Jika kita bercakap mengenai produk itu sendiri, ia sangat gembira dengan pelbagai. Anda boleh memilih kot bulu yang bergaya untuk diri sendiri, dan jika ia tidak sesuai dengan anda, anda boleh menyesuaikan produk dengan ciri-ciri angka anda di tempat. Sekiranya anda tidak menyukai apa-apa dari pelbagai jenis hadiah, anda sentiasa boleh memesan jahitan produk bulu untuk pesanan individu. Berbanding dengan atelier lain, mantel bulu Toto agak murah.

Gambaran keseluruhan koleksi

Di dalam katalog syarikat Toto, anda boleh menemui sejumlah besar bulu bulu yang diperbuat daripada bulu mink, beaver atau bulu muton. Produk gabungan juga popular, sebagai contoh, mantel bulu muton yang bergaya dengan memasukkan kulit atau kolar rubah.

Model yang paling beragam ialah mantel bola sepak. Produk-produk tersebut dibentangkan dalam pelbagai gaya. Kot bulu adalah sama ada satu atau dipotong daripada kulit individu. Crossover bergaya sabung atau sable akan menggembirakan pembeli dari mana-mana umur dan status sosial.

Dalam koleksi Kumpulan Toto, anda boleh menemui kedua-dua kot bulu klasik lurus lurus dan sederhana panjang, serta lebih banyak produk tulen atau pendek.

Popular musim ini adalah lapisan "jubah", tanpa pengikat, butang dan terikat pada tali pinggang. Juga perlu diperhatikan adalah model dengan kolar yang tidak standard atau bahagian bawah yang asli. Produk bergaya sedemikian akan menggembirakan fesyen muda yang suka menarik perhatian mereka pada bila-bila masa sepanjang tahun.

Ulasan

Toto Group mempunyai reputasi yang baik di kalangan pembeli. Di kedai-kedai jenama ini mudah untuk mencari mantel bulu untuk citarasa anda. Untuk setiap musim, syarikat itu kerap memberikan model asal baru.Pereka tidak hanya mengikuti trend fesyen, tapi buat mereka sendiri.

Pengguna yang sangat gembira dan sistem diskaun yang fleksibel. Oleh itu, bagi setiap musim baru, diskaun lima puluh peratus ditawarkan kepada model tahun lepas. Di samping itu, pelanggan tetap selalu memberi peluang untuk membeli produk pada harga yang lebih rendah terima kasih kepada sistem kad diskaun. Oleh itu, orang-orang yang tidak mampu membeli kot bulu yang mahal, anda boleh melihat model dengan diskaun.

Kualiti produk bulu dari Kumpulan Toto sangat gembira. Produk menahan keadaan cuaca yang berbeza, sambil tetap bergaya dan menarik walaupun selepas berjalan di salji atau hujan. Kebenaran untuk ini, seperti yang dinyatakan oleh pembeli, anda perlu menyediakan kot bulu dan kot dengan keadaan penjagaan dan penyimpanan yang betul.

Seperti yang anda lihat, produk bulu Toto menggembirakan pelanggan dengan harga yang berpatutan dan penampilan asalnya, yang mana syarikat pereka domestik dan Itali sedang berusaha. Produk dari Toto Group adalah alternatif yang sangat baik untuk produk bulu jenama terkenal di dunia.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus