Saluran bulu gaya Chanel

Saluran bulu gaya Chanel

Ciri-ciri dan faedah

Hari ini di pasaran anda boleh menemui pilihan besar bulu bulu dengan gaya, potongan, warna, untuk setiap selera dan dompet yang berbeza. Tetapi mungkin model yang paling klasik dan popular tetap menjadi bulu bulu bergaya Chanel. Jika anda mempunyai kot bulu Chanel di dalam almari pakaian anda, maka anda sentiasa kelihatan elegan, feminin, bergaya dan seksi. Secara amnya diterima bahawa untuk bulu bulu gaya ini selalu menggunakan bulu bulu yang mahal.

Coat mink, seperti yang anda tahu, tahan lama, ringan, sempurna mengekalkan haba dalam fros yang paling teruk. Mereka sesuai untuk kedua-dua gadis muda dan wanita berusia, semua terima kasih kepada gaya yang benar. Apa yang membezakan kot ini adalah bahawa ia adalah sama dengan siluet terkenal jaket Coco Chanel. Gaya mantel ini lurus, sedikit dipasang, panjangnya boleh menjadi sederhana atau sedikit dipendekkan. Pada masa yang sama, perbezaan utama dalam gaya Chanel adalah garis leher separa bulat, yang dengan hati-hati masuk ke dalam bahu.

Ia adalah garis leher yang unik yang memberikan kecanggihan, penghalusan dan gaya yang unik. Pereka moden sedikit mengubah model, menukar lengan panjang biasa kepada ¾ dan kolar separuh bulatan menggantikan kolar berdiri. Tetapi ini tidak merosakkan gaya Chanel, hanya memberikan penghalusan.

Bagaimana untuk memilih

Versi klasik gaya Chanel adalah mantel bulu melintang, di mana bulu dibentangkan dengan cara yang khas, iaitu, di seberang. Dalam bentuk ini, kot bulu menjadi bergaya yang bergaya. Tetapi jangan lupa bahawa siluet melintang tidak sesuai dengan wanita dengan bentuk curvaceous. Lebih baik untuk anda menggunakan kot bulu lurus atau bulu bulu trapezoid.

Tetapi, seperti apa-apa kot bulu, anda perlu memilih dengan betul. Pertama sekali, anda perlu menentukan dengan tepat gaya yang anda perlukan, iaitu saiz panjang, kolar dan lengan. Kemudian lanjutkan ke kajian bulu bulu mutiara, ia harus pendek, dan lapisan bawah harus berbulu. Pastikan untuk menggosok bulu, ia tidak seharusnya kelihatan botak, tebal, lembut dan berkilau. Juga belajar lapisan. Ia juga harus lembut dan tidak dijahit kepada produk. Dan, tentu saja, sebelum membeli, Anda perlu memeriksa sama ada butiran seperti butang, zippers, butang, klip dilampirkan dengan baik.

Apa yang perlu dipakai

Untuk menjadi sempurna dalam kot Chanel, anda perlu tahu bagaimana dan dengan apa yang betul dipakai dan dipadankan. Jangan lupa tentang aksesori. Salah satu kombinasi klasik adalah sarung tangan kulit yang panjang dan topi elegan. Pilihan ini adalah semata-mata untuk apa-apa jalan keluar, anda akan sentiasa merasa unik.

Ingin menjadi lebih moden? Kemudian gunakan selendang atau kancing tebal. Oleh itu, anda boleh menunjukkan keperibadian anda.

Sekiranya anda memilih mantel bulu pendek, maka kasut bertumit tinggi, skirt pensil, seluar jeans, dan jahitan sempit akan sesuai dengannya.

Beg tangan untuk jaket Chanel tidak mudah dijemput. Ia adalah tidak diingini untuk menggunakan beg besar dengan pemegang yang besar dalam gaya ini. Juga, beg di atas bahu tidak akan berfungsi, kerana bulu akan dihapuskan dan mustahil untuk memulihkannya kemudian. Pilihan terbaik adalah beg klac, beg tangan kecil yang boleh muat di tangan anda, ia akan menjadi baik jika ia diperbuat daripada kulit dan selari dengan bulu bulu, atau berbeza dengan latar belakangnya.

Jika anda suka menonjol dari orang ramai, kot bulu bergaya Chanel adalah pilihan ideal anda.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus