Kot hitam

Kot hitam

Setiap impian gadis mantel yang bergaya untuk musim sejuk. Lagipun, mantel bulu selalu kelihatan hebat dan feminin, menghias seks yang adil. Bulu bulu hitam - yang paling popular di pasaran produk bulu. Kotak bulu dalam warna hitam adalah standar gaya dan kemewahan. Sudah tentu, kot bulu adalah pengambilalihan yang sangat mahal. Tetapi jangan lupa bahawa ini adalah jenis pelaburan dalam almari pakaian anda.

Ciri-ciri dan faedah

Tidak dinafikan, kelebihan utama adalah kepraktisan. Dengan kot bulu itu tidak akan ada masalah seperti menguning atau mencuci yang kerap. Walaupun pencemaran kecil tidak akan kelihatan di atasnya. Walaupun hitam adalah warna klasik, dan mungkin kelihatan membosankan kepada seseorang, ia tidak. Kot bulu mempunyai pelbagai gaya, barang hiasan dan hiasan yang akan membolehkan anda memilih model yang elegan atau kasual.

Kotak bulu dalam warna hitam tidak mempunyai batasan umur. Ia mudah dipakai dan dipadankan dengan apa-apa pakaian dari almari pakaian anda.

Bagaimana untuk memilih dan siapa yang sesuai

Apabila memilih kot bulu, tentu saja, Perkara pertama yang patut diberi perhatian ialah bulu. Ketahui diri anda dengan pelbagai jenis bulu, dengan ciri-ciri dan kategori harga mereka. Ia mungkin cerpelai, sable, muton, nutria, memerang, dll. Ia dari bulu akan bergantung kepada tempoh haus dan rintangan sejuk. Ia sepatutnya mempunyai longgokan berkualiti tinggi dan berpakaian yang baik, dan tidak mempunyai kecacatan. Adalah lebih baik untuk membeli kot bulu daripada pengilang yang bereputasi atau kilang yang terbukti.

Selain bulu, perhatikan lapisan, lipit dan pengikat.

Seperti yang telah kita ketahui, kot hitam sesuai dengan semua orang tanpa pengecualian. Ini adalah gadis-gadis muda, serta wanita yang lebih tua. Terlepas dari jenis penampilan warna, hitam adalah unik. Evaluasi angka anda, tentukan gaya mana yang paling sesuai dengan anda. Sejak kot bulu direka untuk musim sejuk, lebih baik memilih model yang menutupi pinggul.

Warna dan kombinasi warna yang popular

  • "Black Diamond"

Ini adalah klasik win-win. Warna tepu hitam yang mendalam sesuai dengan semua tanpa pengecualian. Dia mencipta imej yang elegan dan menarik. Kelebihannya adalah bahawa kot bulu seperti bulu pelangsingan.

  • Hitam dengan warna coklat

Ini sering bercakap tentang keunikan bulu, yang bermaksud bahawa ia tidak dicelup. Dia memberikan bersinar khas dan shimmers di bawah sinar matahari. Di dalam naungan seperti itu juga disebut warna minyak.

  • Hitam dan kelabu

Dengan cara lain, anda boleh memanggil grafit ini. Ia adalah teduhan yang bergaya. sesuai untuk mereka yang ingin mencuba sedikit dan bergerak dari hitam klasik. Kot bulu ini juga universal dan akan digabungkan dengan hampir semua pakaian.

  • Berjalin

Trend yang sangat fesyen, yang cepat jatuh cinta dengan semua fesyen. Mungkin, pada masa ini adalah yang paling popular. Selalunya mantel ini menghasilkan sama ada monophonic atau penambahan warna lain. Dalam kes yang kedua, beberapa bulu bulu bulu berwarna, sering menggunakan sputtering, sepertinya.

  • Hitam dan merah

Pewarna spektakular, yang mana sesuai untuk kanak-kanak perempuan yang berani. Dalam bulu bulu warna ini, anda pasti akan menarik perhatian orang lain. Dengan kot ini, anda boleh memakai kasut atau beg warna coklat atau walnut.

Model popular

Mink

Bulu kot bulu - impian wanita banyak. Penampilan yang kaya, daya tarik bulu membuat mantel bulu sebagai objek keinginan. Ia lembut dan ringan, sementara salah satu yang paling hangat. Kot bulu boleh dijahit dari kepingan atau kulit tunggal. Jas kacamata berbeza dengan kos yang agak tinggi. Perlu dipertimbangkan Anda akan memakai kot mink sekurang-kurangnya lapan tahun.

Mouton

Satu alternatif hebat untuk kot bulu. Mouton adalah kulit domba, yang mempunyai pakaian khas. Ia tidak praktikal daripada kot bulu, dan hangat. Sudah tentu, kot bulu mouton tidak akan menjadi ringan dan nipis sebagai cerpelai. Selain bulu, tentu saja, penting untuk memperhatikan gaya. Ia akan menentukan gaya dan keaslian anda. Kami menganggap model yang paling popular.

Walau bagaimanapun, satu kelebihan besar bulu bulu dari mouton adalah kos yang rendah berbanding kot bulu.

Dengan hud

Pilihan yang paling praktikal dan hangat untuk musim sejuk Rusia. Dan tudung boleh berfungsi sebagai pengganti topi, terutama kerana seks yang adil tidak suka memakai topi.

Dengan jalur silang

Trend tahun-tahun kebelakangan ini, yang tidak kehilangan kaitannya. Gaya ini boleh digunakan untuk semua jenis bulu. Kot bulu dengan jalur melintang kelihatan bergaya dan feminin.

Dengan lengan pendek

Satu lagi gaya bergaya yang memenangi hati fesyen. Selalunya ia digabungkan dengan terperinci seperti ketiadaan kolar dalam kot bulu. Kemudian mantel menjadi serupa dengan gaya Chanel. Dia memberikan daya tarikan istimewa kepada gadis itu, menjadikannya rapuh dan feminin. Adalah penting untuk memilih sarung tangan tinggi yang bergaya yang akan harmoni dengan kot bulu anda.

Panjang

Lama

Kot bulu ke lantai memberikan status tertentu kepada pemiliknya. Bagaimanapun, sebaliknya, kot bulu seperti ini tidak sesuai untuk kehidupan seharian, melainkan jika anda memandu kereta setiap hari.

Jaket bulu itu boleh dipasang, lurus atau dibakar. Dalam semua kes, kot bulu akan kelihatan cantik. Sesuai kebanyakan perempuan dengan tinggi. Jika anda pendek, pakai kot bulu panjang dengan kasut pada tumit.

Kepada lutut

Jaket universal, anda akan berasa hangat dan selesa di dalamnya. Kelebihan yang begitu besar adalah dengan itu anda boleh memakai pakaian apa pun.

Dipendekkan

Panjang ini sering diutamakan oleh gadis-gadis muda, bukan disebabkan fakta bahawa ia tidak menghalang pergerakan dan praktikal. Benar Kot ini sesuai untuk setiap hari. Di bawah panjang ini harus memilih pakaian dengan hati-hati.

Pendek

Sebaliknya sesuai untuk musim luruh yang dalamapabila salji pertama mula jatuh. Pilihan lain, anda boleh memilih kot bulu untuk pelepasan penuh. Ia berjalan lancar dengan pakaian atau seluar.

Apa yang perlu dipakai

Dengan kot hitam anda boleh memakai pelbagai perkara, sama ada ia adalah perniagaan yang ketat atau gaya kasual. Ini semua jenis seluar, jeans kurus, skirt pensil atau skirt mini, pakaian, dll. Meliputi bulu bulu membolehkan anda memakai baju bulu tebal dan pakaian berlapis-lapis, contohnya baju dengan jumper. Dengan kot bulu dari semua jenis bulu, topi rajutan kelihatan hebat. Warna dan gaya bergantung pada keutamaan anda. Dalam mod tudung berjilid jumlah dan selendang kolar.

Sekiranya anda memilih warna neutral - kelabu, putih, hitam atau coklat, maka warna selendang itu tidak akan menjadi kepentingan asas. Tetapi jika anda memilih topi dengan naungan berbeza yang bercahaya untuk membuat ensemble yang harmoni, lebih baik memilih syal yang sepadan dengan warna topi.

Bagi mereka yang suka topi bulu, penting untuk diingat bahawa topi itu harus dari bulu yang sama dan teduh yang sama. Jika tidak, konsep keseluruhan imej anda hilang. Selalunya, kanak-kanak perempuan lebih suka memakai selendang yang hangat dan bukan topi. Dalam kes ini, lebih baik untuk memberi keutamaan kepada produk dengan penambahan bulu.

Fleksibiliti kot bulu hitam adalah bahawa hampir semua kasut sesuai di bawahnya, perkara utama adalah memilih warna yang betul. Lebih baik teduh bertepatan dengan mantel bulu. Juga hitam hitam, kelabu atau kelabu yang berwarna kelabu adalah selaras dengan kot hitam. Bagi mereka yang lebih suka kasut tumit, untuk kasut anda dengan kasut tumit, sepatu bot pada baji, but buku lali. Bahannya adalah kulit atau suede.

Bagi mereka yang lebih suka kasut dengan kasut rata, kasut dengan kasut, kasut setengah dengan tapak kasar atau kasut suede yang bergaya akan sesuai. Satu lagi penyelesaian yang bergaya - ugg atau but bulu.

Imej bergaya

  • Bulu kot bulu dengan lengan pendek 3/4 dan kolar berdiri kecil.
  • Bulu kot dari Mouton dengan hud.
  • Kot bulu dengan kolar rubah kutub.
Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus