Bulu bulu hangat dan bergaya dari bulu muskrat

Bulu bulu hangat dan bergaya dari bulu muskrat

Untuk mencari mantel bulu, ramai gadis menganggap hanya salinan yang paling popular, tetapi sia-sia. Contohnya Bulu Muskrat jauh lebih murah daripada mink atau memerang, tetapi kelihatan lebih asli. Jika anda ingin menonjol antara lain dan pada masa yang sama menyelamatkan, maka perhatikan haiwan yang luar biasa ini.

Sifat bulu

Bulu Muskrat cukup hangat dan sesuai untuk musim sejuk yang keras. Undercoat tebal sempurna bertolak ansur dengan suhu yang paling rendah.

Bagi kalis air, ia juga tidak boleh tetapi bersukacita. Haiwan ini menghabiskan banyak masa di dalam air, yang bermaksud bahawa longgokan mereka telah lama disesuaikan untuk menghalau kelembapan. Produk ini tidak mengalami hujan mendadak atau salji. Di samping itu, sebarang cecair boleh melepaskan tangan. Satu lagi kelebihan kot ini adalah kecantikannya. Bulu muskrat sangat berkilat dan berkilauan di cahaya. Dalam hal ini, ia lebih unggul daripada banyak haiwan. Lebih-lebih lagi, dengan seluar tebal tebal, rupa yang sangat mewah diperolehi. Kulit adalah seperti sentuhan kulit, tetapi hanya dari jarak jauh.

Jika anda menyapu mantel dengan tangan anda, anda akan merasakan bagaimana lembut dan sutera itu. Walau bagaimanapun, ia dianggap agak tidak praktikal. Malangnya, masa haus maksimum tidak melebihi enam musim. Bulu itu cepat tumbuh tua dan haus. Oleh itu, adalah perlu untuk memantau dan menjaga dengan baik. Warna semulajadi kulit muskrat mempunyai warna kelabu pada musim panas, dan pada musim sejuk merah. Ia harus dikatakan bahawa pewarnaan sering dilakukan, tetapi ia memberi kesan buruk pada longgokan. Kerana ini Ramai wanita lebih suka warna-warna asal.

Jika anda percaya ulasan, kot bulu haiwan ini dianggap berat. Walau bagaimanapun, mereka masih unggul muton. Kita tidak boleh mengabaikan hakikat bahawa banyak bergantung pada gaya dan panjang bulu bulu. Oleh itu, maklumat ini harus memeriksa bahu anda sendiri.

Model popular

  • Garis lurus

Pilihan yang sangat popular dan bergaya musim ini. Pemotongan lurus dihargai kerana fleksibiliti dan penampilan yang bergaya. Ia berjalan lancar dengan pakaian apa-apa arahan. Di samping itu, siluet percuma tidak menekankan kecacatan angka. Nuansa ini patut menghargai anak-anak perempuan dengan kelengkungan.

  • Cross

Gaya ini pada kebelakangan ini sangat biasa. Ia diperbuat daripada jalur nipis, yang dijahit pada kot bulu dalam bentuk mendatar. Jumlah ini menghasilkan kesan produk mahal dan berprestij. Perkara itu akan digabungkan dengan pakaian yang hebat.

  • Dengan tali pinggang

Versi feminin dan elegan dari bulu muskrat. Tali pinggang memberi penekanan yang baik pada pinggang, menekankan rahmatnya. Di samping itu, perkara ini berguna bukan sahaja untuk penampilan. Belang ini akan menjimatkan anda daripada meniup, terutama model pendek. Dengan cara ini, tali pinggang dari bahan lain kelihatan sangat asli.

  • Shorn

Shorn muskrat kelihatan sangat kemas dan sederhana. Oleh itu, ia boleh dipakai semasa tempoh yang lebih panas, kerana bulu yang dipendekkan tidak terlalu padat. Jika anda tidak tahu gaya mana yang hendak dipilih untuk pilihan ini, maka berhenti pada model potongan percuma.

  • Avtoledi

Ia adalah produk pendek yang tidak memakai dengan memandu yang kerap. Faktanya adalah bahawa serpihan di bahagian bawah belakang dengan cepat kehilangan penampilannya dengan geseran yang kerap. Itulah sebabnya kanak-kanak perempuan di belakang roda memilih pilihan sedemikian. Di samping itu, mereka tidak menahan pergerakan, dan dalam kot bulu yang sama kurang panas.

  • Butterfly

Ini adalah produk bulu dengan bahagian bawah yang agak dibakar. Ia terdiri daripada banyak lipatan, yang dicapai kerana pemasukan kulit tambahan. Model ini dianggap lebih hangat dan feminin. Ia berjalan lancar dengan pakaian dan skirt dalam pelbagai format.

  • Trapezium

Gaya ini dipanggil untuk menghormati tokoh yang terkenal, yang kelihatan seperti mantel bulu.Ia mempunyai bahagian atas dan tudung sedikit tirus. Walau bagaimanapun, ia tidak kelihatan seperti skirt loceng, kerana ia mempunyai jumlah hanya dari dua sisi. Pemotongan ini mengekalkan bentuknya dengan baik dan menjadikan perkara itu sangat asli.

  • Dengan hud

Kebanyakan gadis memilih untuk tidak menggabungkan topi dengan bulu bulu. Perkara itu adalah bahawa banyak topi kelihatan janggal. Oleh itu, pereka menambah tudung untuk produk bulu, yang bukan sahaja meliputi kepala, tetapi juga menyelamatkan leher dari angin. Ingatlah bahawa terperinci ini kadang-kadang memudahkan kot bulu, menjadikannya setiap hari.

Bagaimana untuk memilih

Anda mesti membuat keputusan mengenai kedai di mana anda akan membeli produk tersebut. Bulu Muskrat agak jarang berlaku, jadi anda tidak dapat menemukannya di bahagian kecil. Beri keutamaan kepada kilang-kilang atau rangkaian yang besar dan terkenal.Dengan cara ini, tiada siapa yang akan terlibat dalam palsu barangan, setelah itu adalah produk yang agak demokratik. Walau bagaimanapun, perkara yang berkualiti rendah mungkin dijual. Jika anda tahu beberapa peraturan, anda boleh mengelakkan penipuan pengeluar tidak adil.

Sentiasa periksa kualiti timbunan terlebih dahulu. Pastikan ia benar-benar lembut dan seragam. Tidak dapat dilihat cuba mengeluarkan beberapa rambut. Sekiranya mereka tunduk kepada percubaan ini dengan mudah, maka jangan menganggap kot bulu seperti rapuh. Jika anda tidak mahu menarik apa-apa, anda hanya boleh menggoncang barangan tersebut.

Mengenai kualiti yang buruk akan mengatakan teras kering dan pepejal. Jika ia dicat, maka ia lebih buruk lagi. Contoh sedemikian hanya penuh dengan kecacatan.

By the way, muskrats menghabiskan banyak masa di dalam air, yang bermaksud tidur mereka agak gemuk. Keluarkan ciri ini akan membantu berpakaian yang baik. Jika pengilang tidak membayar perhatian, maka kot bulu akan sangat tidak enak. Pastikan untuk memberi perhatian kepada kehadiran gelung.

Jika anda memutuskan membeli muskrat yang dicat, anda boleh menyemak kualiti prosedurnya. Basahkan serbet di atas beberapa rambut dan pastikan mereka tidak meninggalkan tanda. Anda tidak mahu cat ini berada di salji bukan sahaja pada bulu bulu, tetapi juga pada perkara-perkara lain.

Mungkin ini adalah kriteria pemilihan utama yang perlu anda ketahui. Pilih gaya dan warna berdasarkan pilihan anda. Jangan lupa bahawa sesetengah model boleh menyesuaikan bentuk atau sebaliknya merosakkannya. Sesetengah gaya akan digabungkan hanya dengan gaya tertentu dan tidak sesuai di bawah yang lain. Adalah penting untuk memikirkan semua nuansa ini terlebih dahulu, kerana kesejagatan kot bulu sangat penting.

Apa yang perlu dipakai

Bulu bulu pendek dari muskrat akan menjadi penemuan hebat bukan sahaja untuk kereta avtolyadi. Ia akan menggabungkan dengan pakaian atau skirt lurus tepat di atas lutut. Anda boleh memakai but kasut atau bertumit di kaki anda. Ingat bahawa tudung dalam kot ini tidak boleh, kerana ia akan merosakkan keseluruhan imej.

Untuk busur feminin yang lebih sederhana tetapi feminin, anda boleh memilih model dengan tali pinggang atau trapeze. Gaya-gaya ini akan digabungkan dengan sarung kaki kulit dan blaus. Separuh but dengan kasut kecil atau but buku lali boleh dipakai di atas kaki. Untuk melihat lebih kasual, model yang dipasang atau kot bulu dengan hood akan dilakukan. Dia boleh memakai seluar jeans kurus, baju dan kasut yang mudah. Bagi sesetengah majlis percutian, lebih baik memilih salib. Dia akan memberikan apa-apa pandangan yang mewah. Ia menggabungkan dengan baik dengan pelbagai pakaian dan pakaian yang hebat. Jangan lupa tentang tumit.

Beg ini juga harus sesuai dengan produk bulu. Sekarang beg kecil dan beg tangan adalah dalam fesyen. Dengan banyak gaya akan kelihatan batak yang baik. Untuk pembebasan, lebih baik membeli klac pada rantai nipis. By the way, jangan lupa bahawa pemegang beg merosakkan bulu sangat. Pakai aksesori anda semata-mata di tangan anda, jika anda tidak mahu pembentukan pesat tempat botak. Jika anda tidak menyukai hud pada kot bulu, maka perhatikan topi. Terdapat banyak produk yang sempurna melengkapi bulu.

Sekarang dalam topi rajutan fesyen. Mereka kelihatan sangat menarik dan mahal.Sekiranya anda memberi perhatian, hampir semua bintang memamerkan produk serupa. Topi bulu dan topi juga kelihatan hebat. Perkara utama ialah segala-galanya kelihatan organik.

Jangan merosakkan aksesori tambahan dan selendang yang asal. Tippet ringan adalah yang terbaik tersembunyi di bawahnya.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus