Kot bulu Fellicci

Kot bulu Fellicci

Mengenai jenama

Setiap wanita mahu kelihatan seperti seorang ratu yang sebenar. Dan, tentu saja, ia adalah bulu bulu yang diperbuat daripada bulu alami yang mahal, berharga dan elegan yang dapat mempercantik wanita mana pun. Pelbagai di pasaran bulu membolehkan anda memilih mana-mana model.

Sebagai peraturan, kot bulu dibeli pada satu masa, oleh itu, pilihan banyak elemen almari pakaian penting harus didekati dengan perhatian khusus. Jenama bulu jenama sangat penting. Lagipun, pereka terkenal tahu betul-betul bagaimana membuat model untuk mengejutkan dan menggembirakan mana-mana fashionista.

Pengiktirafan yang hebat di dunia fesyen menikmati Itali. Negara yang hebat ini penuh dengan rumah fesyen yang paling popular dan unik. Ia adalah Itali yang menawarkan pertunjukan terkenal dan pereka fesyen yang menentukan fesyen untuk semua musim. Fesyen bulu tidak terkecuali untuk Itali.

Setiap pereka Itali boleh membentangkan produk bulu yang diperuntukkan dengan keaslian. Keaslian dan kemuliaan produk bulu mereka tidak dapat dinafikan. Di pasaran bulu, Itali telah memperoleh populariti yang besar di kalangan negara-negara lain kerana nisbah kualiti yang tiada tandingan dan reka bentuk yang unik.

Salah satu jenama Itali yang paling popular telah menjadi Fellicci, yang mengkhususkan dalam bulu mink berharga yang unik. Kot bulu jenama ini membawa semua trend utama dan penting dalam fesyen bulu dan akan menjadi hiasan sebenar bagi setiap pemiliknya.

Ciri-ciri dan faedah

Populariti produk Fellicci di kalangan separuh penduduknya adalah disebabkan oleh kualiti tertinggi, model tidak standard dan keberanian reka bentuk, yang dicirikan oleh idea terbaru.

Eksklusif model jenama Fellicci bukan satu-satunya kelebihan. Koleksi jenama dibezakan dengan kemewahan, yang boleh dikesan dalam setiap elemen produk. Idea inovatif pereka boleh dilihat dalam kerongsang yang indah dan unik dan manset yang bergaya, serta potongan yang unik.

Sebagai penamat, pencipta pengumpulan jenama menggunakan kulit reptilia, dan ketika membuat rim mereka menggunakan bulu lynx dan bulu sable. Ciri khas kot Fellicci juga merupakan rawatan bulu yang unik, yang berdasarkan kaedah yang sama sekali baru.

Pencipta produk-produk yang indah itu agak berani dalam karya mereka dan dapat menarik perhatian wanita dengan pelbagai jenis sulaman dan perhiasan. Jadi, salah satu cara inovatif pemprosesan bulu adalah pemprosesan laser, berkat yang mungkin untuk membuat renda dari bulu tersebut sebagai kuda.

Tiada model Fellicci tidak akan meninggalkan acuh tak acuh pemiliknya. Setiap bulu bulu jenama dibezakan oleh keaslian dan pemborosan. Ia berada dalam jenama ini bahawa trend utama dunia pakaian luar disambungkan. Ini bermakna bahawa apa-apa model dari koleksi jenama Fellicci pasti akan menarik perhatian yang mengagumi dan memberi peluang untuk merasa seperti seorang ratu salji yang sebenar.

Trend fesyen

Pencipta kot Fellicci dalam karya mereka dapat mempertimbangkan keutamaan kebanyakan wanita. Kekasih hal-hal unik pasti akan menghargai mantel bulu pengilang Itali Fellicci, butirannya yang dibuat tangan.

Model produk jenama cukup pelbagai, seperti yang mereka katakan, untuk setiap rasa dan warna. Di sini ada kot bulu yang sesuai, tetapi wanita yang lebih suka model yang dipasang dapat mengubah perhatian mereka kepada produk, dilengkapi dengan tali kulit yang luas atau tersembunyi. Untuk memilih panjang produk ini agak mudah, kerana jenama Fellicci mempunyai beberapa pilihan dalam bentuk jaket pendek dan mantel panjang lutut.

Pereka pakaian luar Fellicci menjaga warna produk. Oleh itu, pencinta menonjol dari orang ramai dan menjadi objek perhatian, mereka boleh memilih mantel bulu dari kincir warna ungu yang luar biasa, biru atau warna mutiara dan ungu gelap.

Hiasan model yang menarik dari cerpelai juga boleh menyerang anda dengan nada yang berbeza, seperti warna putih, hitam dan coklat.

Sebagai peraturan, kot bulu diperbuat daripada beberapa warna datang ke citarasa gadis moden. Meliputi panjang lutut model tiga-nada siluet lurus, sempurna untuk fesyen yang langsing.

Bagi perempuan yang lebih suka gaya hidup aktif, tetapi pada masa yang sama pencinta produk bulu, pencipta Fellicci sangat gembira dengan model seperti jaket yang diperbuat daripada bulu bulu, berjalan di tempat dengan jaket bawah.

Seorang gadis yang sangat lembut dan romantis pasti akan menikmati kot bulu berwarna pastel dan tali pinggang dengan bahan tekstil. Model ini akan memberi pemilik bukan sahaja kesegaran, tetapi juga kewanitaan. Di antara nada-nada model yang lembut dapat dibedakan dengan warna pink, salju putih, kelabu dan susu. Pereka tidak lupa mengenai versi klasik produk seperti mahoni, walnut dan hitam standard.

Dalam jenama Fellicci, seseorang dapat melihat model pemotongan yang berbeza, menggunakan jalur melintang, susunan bulu separa, atau pembubaran.

Ulasan

Daripada banyak ulasan dari pemilik gembira jenama bulu jenama Fellicci, seseorang boleh menonjolkan kelebihan utama seperti kehangatan, ringan, keselesaan, kecantikan kulit pepejal dan harga yang berpatutan sesuai dengan kualiti mereka. Menghairankan, tiada ulasan negatif. Gadis dan wanita sangat gembira dengan pembelian mereka.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus