Model dan gaya bulu bulu 2019-2020

Model dan gaya bulu bulu 2019-2020

Ciri-ciri dan faedah

Di antara bulu bulu tahun 2016 yang ketara kepada golongan klasik. Ia licin, garis ketat dan siluet yang dibentuk dengan baik menekankan statusnya, akan membolehkan untuk mempertimbangkan keindahan bulu mulia. Secara tradisinya, gaya A adalah berbentuk A, yang terutamanya dalam permintaan kerana mereka sesuai untuk semua, tanpa pengecualian, memberikan peluang untuk menyembunyikan hampir apa-apa cacat dalam angka itu. Secara umum, Dalam dunia fesyen, kepelbagaian memerintah, hari ini wanita yang ingin membeli mantel bulu mempunyai begitu banyak pilihan yang tersedia yang mudah dan keliru.

Bagaimana untuk memilih?

Ia tidak menghairankan bahawa pelbagai yang membawa kepada kesukaran yang berkaitan dengan menentukan apa yang bernilai tinggal. Pereka fesyen menasihati perkara pertama untuk berurusan dengan apa yang menjadi mantel utama anda. Jika ini adalah hud sebenar sekarang, maka biarkan lengannya tetap sederhana. Tetapi lebar melipat di hujung sempurna digabungkan dengan kolar berdiri teguh. Bagaimanapun, imej itu tidak sepatutnya menjadi terlalu aneh dan kompleksjika tidak, produk akan mula kelihatan terlalu rumit dan kelebihan beban.

Siluet yang dihirup dalam gabungan dengan gaya ringkas menekankan keindahan bulu semulajadi. Pada asasnya, segala-galanya untuk alam semula jadi, untuk kemewahan, yang tidak menjerit, tetapi tetap dengan maruah mulia, bercakap untuk dirinya sendiri. Oleh itu, majoriti model yang dibentangkan musim ini oleh stylists adalah bunga semulajadi, hampir anda tidak akan melihat sesuatu yang melampau. Apa, bagaimanapun, tidak membuat mantel bulu hari ini lebih membosankan!

Apa mantel bulu dalam fesyen

Pereka kini secara aktif mewujudkan model untuk pelbagai kumpulan sasaran. Contohnya gadis kecil, mereka menawarkan pilihan yang paling menyerupai kardigan. Di dalamnya, walaupun wanita muda yang paling elegan itu tidak akan hilang, dan ia adalah ketakutan untuk "lemas" yang menjadikan wanita yang rendah pada masa lalu menolak dari barangan pakaian seperti bulu bulu.

Mereka yang ingin memilih sesuatu yang mewah boleh berhenti pada model dengan potongan menegak. Mereka membolehkan anda untuk mengambil langkah-langkah yang luas, sedikit kurang mengekang, pada masa yang sama menarik perhatian kepada pakaian, dipakai di bawah kot bulu, dan kelihatan agak kotor. Sempurna sesuai dengan imej seorang wanita yang moden dan yakin.

Dengan cara ini, profesional fesyen mengeksperimen bukan sahaja dengan gaya atau model. Mereka mengalihkan perhatian mereka kepada bulu itu sendiri, akibatnya mantel bulu muncul dalam koleksi dalam jumlah besar dengan bulu bulu atau bulu tangan. Sebagai peraturan, mereka disyorkan kepada mereka yang mematuhi gaya bandar.

Butterfly

Model "rama-rama" melanda tahun ini dalam senarai yang paling mewah. Bayang itu didasarkan pada trapezoid, tetapi pereka memutuskan untuk bergerak sedikit dari keputusan yang biasa dan bermain dengan bentuk, kemudian membulatkan bahagian atas, kemudian memperluas bahagian bawah. Perkara utama yang selalu tetap sama ialah sensasi terbang yang menjadi mantel bulu!

Ballon

Dan model ini kini ditawarkan secara aktif kepada golongan muda. Trapezium yang dipendekkan membolehkan anda menekankan keindahan kaki, selain panjang ke lutut adalah salah satu yang paling relevan sekarang. Pilihan ini sering dilengkapkan dengan tali pinggang pada pinggul atau di pinggang. Secara umum, belon tidak direka untuk sejuk yang melampau, yang dengan cepat menjadi jelas. Tetapi status pemiliknya, dia dapat menunjukkan dengan serta-merta.

Prado

Jenama super Itali musim ini bergantung pada kombinasi yang menarik. Di podium anda boleh mencari kulit dan bulu, suede dan bulu, dan bahkan ... Kain dan bulu! Pengkritik berpendapat sama ada mungkin untuk memanggilnya sebagai bulu bulu dalam erti kata ketat perkataan, tetapi wanita fesyen sudah senang untuk mencuba pakaian asli.

Bat

Memandangkan permainan yang berani dengan lengan lebih banyak dikehendaki hari ini berbanding sebelum ini, dan bebas memotong daun ruang untuk fantasi, versi kelawar hanya tidak dapat ditemui oleh penipu. Tidak seperti musim lalu, model ini tidak hanya hadir dalam warna gelap.

Chanel

Dalam kes ini, kita bercakap tentang mantel bulu dalam bentuk trapeze, secara tradisinya menekankan kecantikan dan kekayaan bulu. Model ini mendapat namanya disebabkan oleh fakta bahawa ia mencipta semula siluet mantel terkenal Coco Chanel yang legenda. Kolar di sini adalah kecil dan putar, lengan dalam ¾. Pada masa yang sama, tali pinggang tidak disediakan secara prinsip.

Baju

Pilihan Ultrashort, baju yang sangat menyerupai, sangat sesuai untuk wanita yang secara literal tidak berpisah dengan kereta. Boldly dan bahkan berani melihat mantel bulu seperti dengan seluar ketat kulit, membolehkan anda untuk menunjukkan semua kelebihan angka sekaligus. Perlu diperhatikan bahawa pereka yang disajikan pada masa yang sama beberapa imej serupa kepada orang ramai.

Cocoon

Seperti yang anda tahu, baru dalam fesyen sudah lama dilupakan. Pereka Itali teringat ini dan menyampaikan kepada orang ramai "kepompong", pilihan yang diilhami oleh trend tahun 60-an. Potongan longgar hanya sedikit terhad oleh hem sempit, kewanitaan imej dipertingkatkan oleh garis bahu yang dibulatkan. Lengan dalam kes ini boleh menjadi tradisional dan ¾. Selalunya, model yang dijelaskan didapati dengan bulu cengkung dan dalam warna pastel.

Jubah mandi

Salah satu trend utama musim ini - yang mengental. Dan jika kot bulu juga akan mengambil sedikit ruang yang mungkin dan hampir tidak akan memberikan kelantangan, maka itu lebih baik! Inilah model yang dikenali sebagai "jubah" yang boleh dicapai. Terutama kerap terdapat penyelesaian seperti bulu bulu mata.

Chamomile

Versi klasik "chamomile", yang mendapat namanya kerana susunan bulu bulu, tidak keluar dari fesyen sama ada. Mereka membentuk corak yang menyerupai bunga yang sepadan. Musim ini penekanan pada bahu bulat sangat relevan, yang membolehkan anda membuat kesan larian pelana yang khas dari seorang wanita. Anda boleh mencari pilihan dengan atau tanpa tali pinggang, dengan hud atau dengan kerah belokan.

Ubur-ubur

Yang menonjolkan kewanitaan model ini secara tradisinya menarik perhatian kepada bahagian tertentu dari penonton sasaran. Trapeze dari dada, kehadiran cuffs dan edging telah menjadi ciri dan dikenali, tetapi penggunaan bulu sheared atau bermain dengan warna yang jarang berlaku sudah tanda-tanda musim lepas.

Bell

Dalam bentuk, mantel bulu seperti ini sangat mengingatkan pada loceng, dari mana, sebenarnya, nama itu datang. Ciri utama model ini ialah ia mula berkembang dari dada. Panjang popular - ke lutut atau sedikit lebih rendah, yang membantu untuk menyelamatkan kaki semasa beku. Sesuai percuma, nampaknya dicipta untuk wanita penuh, tetapi pada hakikatnya, pilihan ini akan kelihatan lebih baik pada gadis-gadis langsing, kerana dalam hal ini ia tidak akan menciptakan kesan yang sangat besar.

Jacqueline

Gaya elegan ini mendapat nama sebagai penghormatan kepada wanita terkenal yang pertama yang memakainya. Kami bercakap tentang Jacqueline Kennedy, yang terkenal dengan perkara-perkara yang elegan dan bergaya, dengan setiap muncul di almari pakaiannya tidak secara kebetulan. Model-model terkini boleh membanggakan lutut-panjang atau sedikit lebih rendah dan lengan ¾.

Dengan hud

Kot bulu dengan hud adalah untuk setiap selera. Perincian ini boleh menjadi besar dan megah, dan tepat, kecil dan tidak dapat dilihat. Pereka gembira untuk mencuba, menyerang orang lain. Perkara utama ialah perhatian dalam kot bulu itu harus dipetik tepat ke atas, dan bukan pada lengan baju. Segala-galanya, berdasarkan apa yang telah dibentangkan di podium, dibenarkan!

Tahun

Antara pilihan mewah, tahun ini agak sederhana. Walau bagaimanapun, rahsia permintaan untuk model sedemikian terletak tepat pada hakikatnya ia kelihatan semula jadi, yang sepenuhnya bertepatan dengan salah satu kawasan dominan - keinginan untuk alam semula jadi.Aksen diletakkan kecuali butang yang dipilih dengan baik, di mana imajinasi stylist boleh muncul. Dengan cara ini, blogger kecantikan berjaya menunjukkan bahawa pilihan ini akan kelihatan baik pada seorang wanita dewasa dan seorang gadis muda.

Trapezium

Kebanyakan mantel bulu gaya ini bersaiz pendek. Selain itu, nampaknya para pereka bahawa tidak cukup untuk mengambil panjang dari wanita fesyen, dalam beberapa kes mereka juga kehilangan mereka lengan, menawarkan panjang panjang, hampir sarung tangan kulit bahu. Sepertinya tidak disangka berani dan segar.

Kotak bulu klasik

Klasik, seperti yang anda tahu, tidak keluar dari fesyen. Barisan ketat dan siluet yang jelas musim ini dilengkapi dengan kolar Inggeris. Sesetengah pereka pergi lebih jauh, mereka memutuskan untuk membuat garis leher separa bulat atau bulat. Sudah tentu, pilihan ini tidak sesuai untuk fros yang sangat serius.

Untuk penuh

Gadis-gadis yang mempunyai bentuk curvaceous boleh memilih sama ada versi yang dipendekkan, yang membolehkan mereka untuk bentuk visual siluet, membuat pinggang, atau berhenti di pengawasan, menyembunyikan pound tambahan. Walau bagaimanapun, keputusan yang terakhir adalah berbahaya, ia boleh mencetuskan kesan yang terlalu besar, jadi perlu mengambil perhatian dengannya.

Model asal

Sejak bulu semulajadi musim ini hampir tidak pernah mengejutkan sesiapa pun, para pereka memutuskan untuk bermain dalam kombinasi luar biasa. Untuk bahan tradisional, walaupun mahal, mereka menambah suede atau kulit semula jadi, yang bukan hanya berfungsi untuk menyelesaikan, tetapi juga membantu membentuk siluet. Terutamanya popular adalah penyelesaian dengan tali pinggang, korset.

Apa yang perlu dipakai

Pereka fesyen hari ini sangat bergantung pada kombinasi yang berani. Jadi jika tidak terhadap gabungan kombinasi bulu ... Dan bulu, kemudian pergi ke depan, cara percubaan terbuka! Juga, jangan lupa bahawa dengan bahan ini kelihatan kulit yang cukup bagus. Permainan kontras sangat tegas dalam gaya yang mengancam untuk menjadi klasik baru.

Profesional menasihatkan untuk memberi perhatian kepada trend yang paling menarik: kot bulu kini dipakai dengan seluar jeans! Populariti bulu yang semakin berkembang menjadikannya bukan elit, tetapi bahan yang benar-benar demokratik. Globalisasi memainkan peranan penting di sini. Akibatnya, pilihan untuk menggabungkan kot bulu dengan pakaian kini menjadi lebih berani dan tidak dijangka.

Imej bergaya

  • Dalam trend sekarang, seperti yang telah disebutkan, sifat semula jadi dan warna semula jadi. Walau bagaimanapun, semua ini tidak menghalang kegembiraan pada kemungkinan yang mewarnakan komputer. Mewarnai dalam warna yang luar biasa membolehkan anda menikmati kedalaman warna dan untuk memilih terlebih dahulu modulasi apa yang akan memukau orang-orang di sekeliling anda.

  • Produk bulu selepas gaya rambut kerinting kelihatan sangat asli, terutamanya jika anda memilih kolar dengan rambut panjang untuk varian sedemikian. Rawatan laser juga dialu-alukan. Secara umum, musim ini telah menaikkan trend penggunaan teknologi tinggi dan penyelesaian luar biasa, serta beban warna tradisional dan bahan klasik.

Seperti yang anda lihat, model bulu bulu yang dibentangkan oleh pereka fesyen hari ini cukup untuk setiap selera. Anda boleh memilih bentuk, warna rambut dan juga mata. Perkara utama bukan untuk mengejar trend dan tidak lupa bahawa perkara itu dibeli, sebagai peraturan, bukan untuk satu musim. Berjaya membuat pilihan!

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus