Apa yang perlu memakai kot bulu?

Apa yang perlu memakai kot bulu?

Sulit untuk mencari elemen pakaian yang lebih padat daripada mantel bulu. Untuk mencipta model baru karya bulu, pereka moden menggunakan kedua-dua kulit haiwan sebenar dan serat sintetik khas.

Kot bulu dijahit dengan pelbagai cara, menyesuaikannya dengan jenis dan binaan tertentu. Tetapi setiap wanita fesyen tahu bahawa tidak cukup satu bulu bulu untuk membuat imej yang harmoni, dan untuk kelihatan sangat baik, perlu memberikan unsur-unsur pakaian lain yang tidak kurang perhatian.

Kami memilih perkara bergantung kepada model.

Ini adalah peraturan pertama yang harus diambil kira oleh seorang gadis dalam proses memilih pakaian yang menggabungkan harmoni dengan mantel bulu. Pakar fesyen sentiasa dinasihatkan untuk mengingati satu pilihan win-win: jika bahagian atas almari pakaian lebih bebas untuk dipotong, maka bahagian bawah harus ketat dan sebaliknya. Pakaian apa yang harus dipilih untuk model bulu bulu tertentu?

Klasik

Kotak semacam ini biasanya dibezakan oleh potongan lurus atau sedikit dipasang dan tidak mempunyai elemen hiasan yang tidak perlu. Dengan model-model klasik pakaian sebegini adalah gabungan yang terbaik.

Tanpa kolar

Kotak bulu tanpa kerah dan minta untuk melengkapi imej selendang rajutan atau selendang yang bergaya. Ia adalah aksesori ini yang memainkan peranan elemen penebat utama dalam kes ini. Tetapi ia juga boleh menjadi kemuncak utama imej. Adalah lebih baik memilih selendang dan selendang yang akan digabungkan dengan baik dengan teduhan bulu, beg atau kasut.

Berdiri kolar

Tetapi kot bulu seperti biasanya dipakai tanpa aksesori di sekitar leher. Dalam kes ini, semuanya bergantung kepada potongan produk. Sekiranya suar menyala, ia boleh dengan mudah digabungkan dengan bingkap dan pakaian ketat, dan jika model itu dipasang, ia boleh digabungkan dengan selamat dengan skirt dan seluar yang dibalut.

Tanpa lengan

Jaket seperti ini sering disebut jaket bulu, dan mereka memerlukan rawatan khas dari segi gabungan dengan unsur pakaian lain. Oleh itu, ketiadaan baju lengan pada bulu bulu perlu diberi pampasan dengan kehadiran mereka pada pakaian yang akan diletakkan di bawah bawah.

Pukal

Bulu kot di luar negara atau hanya yang dibuat dari bulu yang halus, sentiasa kelihatan comel dan bergaya. Apabila menggabungkan kot bulu itu dengan unsur-unsur lain dari almari pakaian, perlu mengambil kira kuantiti dan memilih model pakaian yang akan menjadi kurang besar.

Chanel

Kotak bulu model Chanel berbeza daripada yang lain dalam satu ciri penting - tekstur bersatu, dan jahitan boleh sama ada mendatar atau menegak atau pepenjuru. Oleh kerana Chanel tidak meluluskan terlalu banyak keterlaluan dalam imej wanita, lebih baik untuk menggabungkan kot ini dengan unsur-unsur klasik almari pakaian.

Garis lurus

Jika kot bulu itu sendiri dibezakan dengan lurus lurus, maka ia boleh digabungkan dengan mana-mana unsur almari pakaian. Ia boleh menjadi kedua-dua perkara yang dibakar, dan sesuai, perkara utama adalah bahawa mereka mengharmonikan dengan panjang pakaian dan tidak keluar dari gaya utama imej.

Ballon

Kot ini - balon dibezakan oleh satu ciri penting - potongan percuma, dan ia menangkap benar-benar semua elemen produk. Hujung kot bulu kelihatan seperti rok baju tulip, dan lengan baju adalah versi memanjang dari model kelawar. Adalah lebih baik untuk menggabungkan apa-apa kot bulu dengan elemen almari pakaian yang ketat. Tetapi untuk melengkapkan model dengan selendang tidak lagi perlu, kerana dalam bulu bulu seperti biasanya ada kolar yang ketat.

Jubah mandi

Kotak di atas bau sentiasa membuat rupa yang sangat elegan dan bergaya. Itulah sebabnya perkara-perkara yang anda merancang untuk bergabung dengan kot sedemikian harus mempunyai kesan yang sesuai.Biarkan ia menjadi pakaian klasik atau skirt elegan. Anda boleh melengkapkan imej dan jeans biasa, jika ia membenarkan gaya imej.

Mengikut jenis lengan baju

Kami digunakan untuk mempertimbangkan lengan sebagai sekeping pakaian yang mudah, tetapi ia boleh menjadi sorotan sebenar imej. Dengan bantuan hiasan asal manset, permainan dengan tekstur dan warna, pereka moden kadang-kadang memberikan produk mereka kelihatan lebih segar. Apa yang boleh kita katakan tentang panjang dan bentuk lengan baju, dengan mana pereka percubaan tidak kurang kerap. Bagaimana untuk memilih pakaian untuk bulu bulu, memberi tumpuan kepada elemen ini?

Bat

Kot bulu dengan lengan seperti itu kelihatan hebat dan sentiasa memberikan imej keanggunan dan daya tarikan. Tetapi untuk menggabungkan kot bulu model ini lebih baik dengan elemen yang lebih mudah dari almari pakaian - klasik.

Tiga suku lengan

Untuk melihat dengan kot yang lebih harmoni, ia harus digabungkan dengan pakaian, lengan yang akan memanjang.

Panjang

Tetapi ciri yang harus anda perhatikan ketika memilih kombinasi terbaik dengan mantel bulu adalah panjangnya. Pakar fesyen menasihatkan supaya tidak melanggar satu peraturan - panjang pakaian yang dipakai di bawah bulu bulu tidak boleh melebihi panjang produk bulu itu sendiri. Satu-satunya pengecualian adalah seluar dan seluar jeans, tetapi sebaliknya semuanya bergantung kepada model produk.

Kepada lutut

Kot ini dipadukan dengan baik dengan pakaian pendek dan skirt, serta model pakaian mini, baju panjang dan baju sejuk.

Panjang sederhana

Kot bulu di bawah lutut boleh digabungkan secara selamat dengan pakaian dan skirt panjang klasik dan dipotong, serta mini.

Dipendekkan

Tetapi mantel yang terbaik digabungkan sama ada dengan seluar atau dengan pakaian panjang klasik. Pakaian panjang mini boleh membuat geeky imej.

Lama

Dengan kot ini, anda boleh menggabungkan apa-apa pakaian, terutamanya jika ia ditekan. Ingat bahawa baju maxi memerlukan kehadiran kasut tumit yang tinggi.

Warna

Kita tidak sepatutnya melupakan keharmonian warna ketika memilih gabungan terbaik dengan mantel bulu. Oleh kerana mantel bulu biasanya menduduki bahagian tengah imej, elemen lain dari almari pakaian wajib untuk "mematuhi" itu.

Hitam

Kotak teduh klasik harmoni digabungkan dengan mana-mana warna, mereka cerah atau pucat, gelap atau pastel.

Kelabu

Lapisan bulu kelabu harmonis dengan warna hitam dan merah jambu. Pakaian putih juga akan menjadi tambahan yang baik kepada imej.

Coklat

Bulu bulu berwarna coklat bercampur dengan skema warna klasik, serta warna biru dan biru tua.

Cahaya

Adalah lebih baik untuk menggabungkan nada warna pastel dengan warna yang lebih cerah yang akan membawa lebih banyak warna dan kegembiraan kepada imej.

Leopard

Adalah lebih baik untuk tidak melengkapkan mantel bulu dengan pakaian dengan corak yang sama. Adalah wajar untuk mencairkan imej skema warna klasik.

Beige

Teduh ini boleh dikelaskan sebagai pastel, jadi lebih baik untuk bergabung dengan skema warna yang cerah.

Merah

Seperti bulu bulu sentiasa menarik perhatian, tetapi supaya tidak menyebabkan kerengsaan, lebih baik untuk menggabungkan dengan unsur-unsur klasik pakaian, yang ideal hitam.

Biru

Kot ini juga digabungkan dengan warna biru, serta putih dan hitam. Fesyen kini merupakan kombinasi biru dan kuning.

Berwarna

Adalah lebih baik untuk mencairkan pelbagai warna pada kot bulu dengan kesederhanaan dan warna laconic unsur-unsur lain almari pakaian.

Biru

Kot ini kelihatan terbaik dalam kombinasi dengan perkara-perkara dalam warna sejuk, serta klasik.

Kuning

Jas kuning bersesuaian dengan pakaian nada hangat, serta unsur berwarna almari pakaian.

Bagaimana untuk memilih topi

Kot bulu adalah perkara yang sangat rumit dari segi keserasian dengan penutup kepala. Tetapi ada beberapa peraturan penting yang akan membantu anda memilih gabungan yang paling harmoni.

Topi

Lebih baik jika ia dikait dan lebih baik kasar. Dari topi model sukan harus menolak kategori.

Selendang

Topi yang sesuai dengan sempurna di bawah kot bulu. Ia boleh menjadi bulu atau sutera - semuanya bergantung kepada cuaca.

Cap dengan pompon

Dengan topi sedemikian, lebih baik untuk menggabungkan kot bulu kepada gadis muda, kerana ia sangat memudahkan imej.

Ushanka

Sesuai bagi mereka yang ingin menambah keaslian nostalgia yang sedikit ke imej mereka sendiri.

Topi bulu

Opsyen universal kerana sesuai untuk kedua-dua gadis muda dan lebih padat.

Aksesori

Memilih aksesori untuk kot bulu anda harus ingat bahawa mereka sepatutnya kukuh seperti kot bulu. Beg lebih baik untuk mengambil kulit, suede atau dengan bulu bulu. Apakah aksesori lain yang sesuai?

Selendang

Tetapi hanya jika kot bulu tidak dilengkapi dengan kolar bulu.

Palatine

Ia boleh digunakan sebagai selendang dan sebagai tudung.

Apa kasut yang hendak dipakai

Apabila memilih kasut yang sesuai untuk kot bulu, anda harus memberi tumpuan terutamanya pada musim ini. Tetapi faktor lain tidak boleh dilupakan. Macam apa?

Butik bertumit

Mereka digabungkan dengan mantel bulu dengan panjang apa-apa, jadi mereka boleh dipanggil universal.

Boots

Yang terbaik digabungkan dengan mantel belia dan bulu bulu.

Boots, uggs

Ia boleh digabungkan secara selamat dengan kedua-dua model pendek kot bulu, dan dengan pakaian bulu panjang sederhana.

Imej dan busur yang bergaya

Anda akan membuat imej dengan mantel bulu lebih bergaya jika anda memakai sarung tangan. Lebih baik jika kulit mereka, dan warna mereka akan mengulangi warna elemen lain dalam imej, sebagai contoh, beg atau selendang.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus