Kot bulu Barguzin sable

Kot bulu Barguzin sable

Bulu siku sangat dihargai sepanjang masa. Kehadiran dalam almari pakaian kot sable adalah penunjuk kemewahan dan kekayaan, terutamanya ketika datang ke sabuk Barguzin. Di samping keindahan luaran dan kehebatan kot ini, para pemilik akan dapat tekstur yang menyenangkan untuk menyentuh dan, pentingnya, pemeliharaan haba.

Ciri-ciri dan faedah bulu

Yang paling mahal dalam keluarga sable adalah bulu sabuk Barguzin. Kos yang tinggi adalah kerana bulu warna istimewa. Ini adalah warna coklat gelap atau hampir hitam dengan campuran rambut kebiru-biruan atau kelabu. Wool cahaya boleh dilihat dalam semua bulu, yang menjadikannya sangat menarik. Di samping itu, bulunya licin, berkilat dan sutera.

Bulu dirawat dalam pelbagai cara - berwarna, dipotong, dicelup, dicelup, tetapi kebanyakan pereka lebih suka penampilan asalnya. DWalaupun selepas beberapa musim memakai, produk itu tidak akan kehilangan kualiti kerana praktikal dan rintangan haus yang tinggi. Dan dengan berhati-hati akan melayani anda selama lebih dari sedozen tahun! Kot bulu boleh menjadi sejenis pusaka keluarga, yang ditransmisikan oleh pusaka. Pada masa yang sama, ia tidak akan hilang daya tarikan dan akan kelihatan primordial.

Ia juga perlu diperhatikan bahawa produk yang diperbuat daripada bulu sabun Barguzin adalah benar-benar hypoallergenic. Dan ini bukan sahaja kerana keunikan longgokan, tetapi juga panjang optimumnya, di mana habuk tidak berlarutan.

Oleh kerana keanjalan dan ketahanan kulit, penjagaan produk tidak akan sukar dan akan menjadi lembut.

Trend fesyen

Sangat bergaya dan popular baru-baru ini menjadi model pendek. Ini adalah mantel kulit domba, pelbagai jubah, cloaks dan produk dengan lengan tiga suku. Lebih ramai wanita memberi perhatian model menggunakan sisipan kulit.

Kot bulu dengan pelbagai aksesori juga popular. Kerongsang diperbuat daripada batu-batu alam, sulaman, kolar elegan dan tudung besar - semua ini memberikan ciri khas kepada produk-produk yang sudah megah. Kejayaan yang luar biasa dalam wanita bergaya moden mula menggunakan kolar seperti "di bawah jaket." Tetapi tidak dibiarkan tanpa pengawasan dan pencinta klasik. Perhatian mereka ditawarkan bulu saber bulu ke lantai dengan penggunaan sejumlah aksesori minimum.

Apa yang perlu dipakai

Rok panjang akan menjadi pilihan win-win untuk jaket bulu Barguzin. Jika anda memakai skirt sempit elegan dengan celah, ia akan kelihatan sangat menarik.

Satu lapisan panjang paha boleh digabungkan dengan pakaian pendek atau skirt. Kasut atau kasut bertumit tinggi adalah tambahan yang hebat.

Di bawah panjang produk tepat di atas kasut lutut, kasut, diperbuat daripada kulit tulen atau suede.

Di bawah kot dengan ikat pinggang, anda boleh memakai jins, bingkap, skirt panjang atau pendek. Imej itu boleh ditambah dengan but jenis jenis "kazachok".

Jika anda memilih model dengan lengan pendek, menjaga sarung tangan kulit yang panjang. Ia adalah perlu untuk mengambil mereka dalam nada kasut. Mereka bukan sahaja kelihatan bergaya, tetapi juga menyelamatkan tangan anda dari sejuk.

Cara memilih dan berapa banyak kosnya

Sebelum membeli bulu Barguzin sable, anda perlu menyediakan dengan teliti. Sudah tentu tidak semua orang tahu bagaimana untuk memilih mantel yang betul agar tidak berlanggar dengan palsu. Sesetengah penjual bona fide di bawah nama sable yang mahal boleh memberikan anda kancing murah. Tiada siapa yang akan gembira dengan kejutan itu. Pada mulanya, adalah perlu untuk menentukan tempat pembelian. Perlu memberi perhatian kepada pengeluar dengan reputasi yang baik, yang dikenali selama beberapa tahun di pasaran. Ia adalah yang terbaik untuk membeli kot bulu yang ditunggu-tunggu di kedai syarikat.

Berhati-hati dengan pameran bulu, sering terdapat bahawa anda boleh membeli palsu. Idealnya lulus bahagian tempat ini.

Apabila memilih kot dengan teliti, memeriksa produk tersebut. Perhatikan keadaan bulu. Lancar, berkilat, tebal, licin, lembut, menyenangkan disentuh - ini harus menjadi sable. Selepas menyentuh mantel bulu, perhatikan tangan anda, tidak ada sebarang perkara yang harus ada pada rambut mereka.

Ia mungkin kelihatan aneh, tetapi anda perlu mencium bulu. Sekiranya kot mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan, belikanlah. Jahitan harus lancar, dan kelengkapan yang sedia ada harus diperbaiki dengan baik. Periksa sama ada terdapat maklumat mengenai pengilang dan bahan, dan sudah tentu, cuba model kegemaran anda dengan memilih saiznya.

Harga bulu bulu dari sabuk Barguzin bergantung pada panjang produk. Anda boleh membeli kot bulu pendek dalam 400 ribu Rubles. Jaket harga ke lutut boleh mencapai sehingga dua juta rubel.

Model bergaya

Foto menunjukkan kedua gaya klasik yang relevan pada setiap masa, serta model mewakili trend fesyen moden. Setelah memilih klasik, atau memilih imej yang lebih berani, anda tidak akan dibiarkan tanpa perhatian orang lain. Bulu sabut Barguzin itu sendiri sangat indah. Tidak suka produk itu tidak mustahil.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus