Kot bulu dari Itali

Kot bulu dari Itali

Kot bulu dari bulu semula jadi tidak pernah keluar dari fesyen, begitu banyak syarikat yang terlibat dalam penciptaan mereka, mulai dari yang paling mudah untuk golongan elit. Benar, kualiti bulu elit mantel selalu sangat baik, dan mereka kelihatan seperti apa yang dipanggil "dengan cara yang kaya".

Masyarakat fesyen terkenal beratus-ratus jenama yang terlibat dalam pengeluaran mantel bulu seperti itu, tetapi peratusan terbesar mereka adalah di Itali. Kelebihan utama mantel bulu Itali adalah bahawa mereka dijahit mengikut trend fesyen terkini. Di mana jenama patut wanita bergaya memberi perhatian kepada musim ini?

Jenama, firma

Pereka fesyen Itali setiap tahun menambah koleksi mereka dengan model bergaya produk bulu mewah. Mereka sentiasa bereksperimen dengan gaya, warna, butiran hiasan dan reka bentuk keseluruhan. Pelbagai produk sangat besar, dan yang paling penting, kos produk sepenuhnya konsisten dengan kualiti mereka. Jaket Itali tidak boleh dikelirukan dengan produk dari negara lain, untuk setiap jenama masih berusaha untuk membawa produk mereka suatu kemuncak tertentu.

Mala mati

Pengilang jenama menggunakan bulu kelinci, sable, lynx, chinchilla dan bulu furak. Dalam kes ini, longgokan boleh, seperti yang dipotong khas dan dicat, dan mengekalkan warna dan panjang semula jadi. Coat bulu dari jenama dihargai oleh pengguna di Eropah, Asia, Amerika dan Rusia, kerana, walaupun kualiti yang sangat baik, pengeluar berjaya mengekalkan produk mereka dalam kategori harga pertengahan. Harga produk bulu Mala Mati bervariasi antara 2 dan 3 ribu euro, tetapi terdapat juga model eksklusif bulu bulu, yang kos sehingga 18 ribu euro.

SARACINO

Jenama yang telah menghasilkan produk bulu dari kategori "elit" selama lebih dari setengah abad. Model kot bulu berbeza dari jenama bukan sahaja berkualiti tinggi, tetapi juga dalam kemodenan. Produk dari pengeluar secara terperinci dipamerkan di pameran perdagangan dan pameran di seluruh dunia. Kos kot bulu boleh dipanggil purata berbanding dengan produk dari pengeluar lain.

Simonetta ravizza

Syarikat yang terlibat dalam pengeluaran baju belia berkualiti tinggi. Apabila pengeluar produk jahit mengambil kira semua keperluan golongan muda, jadi model bulu kot dari jenama sangat mudah untuk memimpin gaya hidup yang aktif. Panjang yang lebih pendek, lengan ¾, cetakan moden dan warna, tekstur yang menarik - ini adalah ciri utama produk bulu dari Simonetta Ravizza.

Annabella

Sebuah jenama yang produknya sangat popular di Rusia dan atas alasan yang baik. Hakikatnya ialah apabila kot bulu jahit, pengeluar mengambil kira bukan sahaja ciri-ciri hiasan dan estetik produk, tetapi juga sifat terma mereka. Bulu hangat dalam kombinasi dengan lapisan hangat walaupun dalam fros yang paling teruk.

Berapa banyak

Kos kot bulu Itali mungkin berbeza-beza. Ia semua bergantung kepada jenama, kaitan model dan betul-betul di mana ia dibeli. Secara tradisinya, dalam butik berjenama produk seperti itu jauh lebih mahal, tetapi jika anda mencari sebuah laman web khusus yang membolehkan anda membeli mantel bulu secara langsung dari pengilang pada harga kilang, ia akan menjadi lebih murah. Harga produk bulu dari pengeluar Itali berada dalam lingkungan 2500 - 30,000 euro. Harga purata kot bulu bervariasi antara 3,000 dan 4,000 euro. Kos sedemikian sepenuhnya dibenarkan oleh kualiti produk yang tiada tandingannya.

Model dan gaya

Ciri-ciri jahitan kot bulu Itali bergantung semata-mata kepada pengilang, tetapi terdapat beberapa ciri penting yang membezakan semua mantel Itali dari orang lain. Jadi, mereka jarang tekstur licin.Biasanya, produk bulu untuk tujuan hiasan dan pemanasan melengkapkan jahitan yang elegan, yang memberikan imej yang bergaya dan mewah.

Bahagian integral dari semua bulu bulu Itali adalah kolar mewah, serta bahagian atas atau poket yang dijahit. Tetapi tudung itu tidak dilengkapi dengan semua model. Tidak semua mantel hadir dan tali pinggang, tetapi ini disebabkan oleh fakta bahawa model dan tanpa ia sempurna sesuai dengan angka kerana ciri-ciri potong.

Penyelesaian warna

Tetapi tidak ada trend tertentu dalam warna bulu bulu dari pengeluar Itali. Dalam barisan juga terdapat pakaian klasik hitam - coklat - kelabu, dan varian cerah yang lebih menarik. Musim ini yang paling bergaya adalah mantel warna biru, merah jambu, kuning, merah dan oren. Dan bagi pencinta warna-warna semula jadi dalam koleksi Itali sentiasa ada model yang menggabungkan beberapa warna.

Imej bergaya

Jika anda memutuskan untuk melengkapkan pandangan musim sejuk anda dengan mantel bulu Itali yang bergaya, maka anda mempunyai rasa yang halus. Tetapi untuk meyakinkan semua orang di sekeliling anda, anda perlu memilih dengan betul di bawah pakaian luar dan elemen lain almari pakaian. Sebagai permulaan, saya ingin mempertimbangkan bagaimana kot bulu Itali dipakai langsung di tanah air mereka.

Model belia bulu bulu dengan lengan pendek dilengkapi dengan lengan tebal, sweater dan blaus yang berbeza, serta seluar, jins dan legging yang ketat. Seperti kasut menggunakan kasut bergaya, kasut dan buku lali.

Model baju bulu yang lebih lama dipakai di bawah pakaian ketat dan skirt sempit, serta kasut dengan batang yang lebih tinggi. Coat bulu Itali di lantai digabungkan dengan kasut secara eksklusif dengan kasut tumit tinggi atau stilettos.

Orang Itali suka menggunakan topi yang bergaya dan berets sebagai pakaian untuk bulu bulu mereka. Topi rajutan dan bulu digunakan agak jarang, walaupun terdapat pengecualian. Perlu dipertimbangkan bahawa mantel bulu Itali bercampur harmoni dengan mana-mana beg, walaupun mereka kecil, bahkan tidak berbentuk. Adalah menarik bahawa wanita Itali suka memakai sarung tangan. Di bawah mantel bulu lengan panjang, mereka memakai sarung tangan biasa, dan mereka yang datang dengan yang lebih pendek lebih memanjang.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus