Kot bulu kelinci putih

Kot bulu kelinci putih

Di almari pakaian setiap modis moden selalu ada kot bulu yang diperbuat dari bulu yang berharga. Pakaian sedemikian tidak hanya cantik dan bergaya, tetapi juga membuatkan anda berasa selesa walaupun pada hari yang paling sejuk. Tetapi kadang-kadang wanita lebih suka menggantikan model mahal dengan pilihan yang lebih mudah, salah satunya ialah mantel bulu kelinci putih.

Ciri-ciri dan faedah

Sesetengah wanita percaya bahawa bulu bulu kelinci tidak dapat dibandingkan dengan produk rubah atau bulu arktik, kerana bulu haiwan tidak mempunyai nilai khusus. Tetapi setelah mengkaji beberapa koleksi dari jenama terkenal, dapat dilihat bahwa produk tersebut berada di puncak popularitas, dan secara aktif memegang posisi kepemimpinan. Oleh kerana perhatian itu bukan hanya penampilan yang baik, tetapi juga harga yang baik.

Model yang paling popular musim ini adalah bulu bulu kelinci putih, yang bagus untuk menghasilkan pelbagai imej. Kelebihan utama pakaian ini termasuk:

  • kos yang boleh diterima untuk produk;
  • pelbagai gaya;
  • lapisan yang berkualiti dan tidur.

Kot bulu kelinci dibezakan dengan pelbagai warna, tetapi warna putih yang patut diberi perhatian khusus. Pakaian kelihatan cerah dan bergaya, sesuai untuk kedua-dua perempuan dan wanita.

Bagaimana untuk memilih

Adalah diketahui bahawa ketika memilih mantel bulu, perhatian khusus harus dibayar pada kualitas bulu. Semasa menonton model, anda perlu menyentuh produk. Kot bulu kelinci sentiasa lembut dan sutera, tidak seperti pilihan lain.

Satu lagi tanda di mana bulu haiwan ini boleh dikenalpasti adalah ketiadaan limpahan. Hue tidak pergi dari satu ke yang lain, dan tidak mempunyai kecemerlangan yang kuat.

Untuk memeriksa keaslian bulu, anda perlu memegangnya dengan tangan. Kotoran bulu kelinci selalu lembut, dan oleh itu anda tidak perlu merasa kesemutan atau sensasi menjengkelkan.

Trend fesyen

Baru-baru ini, pereka telah memberi perhatian yang besar terhadap produk yang dibuat daripada arnab. Bahan ini mudah diproses, tidak mempunyai ketegaran, dan kelihatan cukup baik. Oleh itu, dengan bermulanya musim baru, ia dapat diperhatikan bahawa pelbagai jenama yang terkenal mewakili banyak model menarik.

Salah satu pilihan yang paling sesuai ialah mantel bulu pendek putih dengan hud tebal. Perincian sedemikian menjadikan model itu bergaya dan asli, dan melakukan bukan sahaja estetik, tetapi juga peranan perlindungan. Hud akan membolehkan anda merasakan keselesaan dan kemudahan walaupun dalam cuaca hujan atau bersalji.

Selalunya dalam reka bentuk kot bulu putih menggunakan sisipan kulit, yang menjadikan produk lebih bergaya dan muda. Gabungan bahan yang berbeza adalah trend semasa musim ini.

Sesetengah pereka memilih untuk menggabungkan bukan sahaja bulu dan kain, tetapi juga menggunakan beberapa hiasan untuk hiasan. Putih dilengkapi dengan hitam, kelabu dan coklat, yang memberikan keaslian pakaian.

Apa yang perlu dipakai

Bagi kombinasi produk bulu dengan unsur-unsur lain, semuanya bergantung pada gaya dan citarasa pilihan anda sendiri.

Peminat imej klasik harus beralih ke skirt dan gaun dalam lurus lurus atau ke varian A-siluet.

Kot baju putih berjalan baik dengan seluar jeans dan seluar. Pilihan yang baik adalah penggunaan bingkap.

Perhatian khusus perlu dibayar kepada kasut. Pakaian putih boleh ditambah dengan kasut atau kasut bertumit tinggi atau jackboots tanpa haus yang bergaya.

Imej bergaya

Untuk pergi bercuti atau acara, mantel bulu putih dapat dilengkapi dengan gaun hitam klasik dengan siluet lurus. Imej akan terlihat harmoni dan dihalang.

Untuk versi kasual, produk bulu boleh ditambah dengan seluar jeans.Kasut yang ketat dan ketat akan menghiasi imej, dan beg pukal akan membantu anda menyelesaikannya dengan cekap.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus