Bulu bulu

Bulu bulu

Dalam musim fesyen semasa untuk pakaian yang diperbuat daripada bulu semula jadi, terdapat permintaan khas. Pereka terkenal menambah koleksi dengan model bergaya bulu bulu, yang berbeza panjang, warna, ciri jahitan dan penampilan. Tetapi di antara semua jenis produk bulu, orang muda terutama memilih rompi. Dari segi pemotongan, mereka praktikal tidak berbeza daripada model bulu bulu semasa, tetapi ketiadaan lengan bercakap untuk dirinya sendiri. Apakah ciri-ciri utama pakaian trend dan model mana yang perlu diberi perhatian pada musim ini.

Ciri-ciri dan faedah

Ciri utama bulu bulu adalah, disebabkan oleh ketiadaan lengan, ia tidak boleh dianggap sebagai bulu bulu yang lengkap. Tetapi walaupun keseronokan dan keterbukaan yang menunjukkan, pakaian ini sempurna melindungi diri daripada musim sejuk dan musim sejuk yang hangat.

Tetapi di antara kelebihan bulu bulu boleh menjadi fleksibiliti terutamanya diserlahkan. Jadi, walaupun orang yang paling luar biasa tidak mungkin mahu datang ke pesta dalam mantel bulu mewah, tetapi dalam jaket bulu, ia tidak akan memalukan untuk muncul di tempat kerja dan pada majlis perayaan.

Bagaimana untuk memilih

Apabila memilih renda bulu yang sempurna, anda perlu memberi perhatian kepada dua kriteria: bulu dan gaya secara langsung.

  • Kualiti terbaik adalah rompi yang diperbuat daripada bulu rubah Artik, astrakhan, marten, chinchilla dan memerang, tetapi mereka juga yang paling mahal.
Rompi musang Artik
Astrakhan fur vest
Marten Fur Vest
Chinchilla Vest
Beaver Fur Vest
  • Kategori harga pertengahan termasuk rompi rubah perak dan rubah.
Rompi bulu rubah perak
Jaket fox
  • Kategori elit termasuk rompi balutan, yang sangat berkualiti dan penampilan yang sangat baik.

Mengenai gaya ini, kita boleh mengatakan bahawa yang paling trendi sekarang adalah jaket panjang pendek dan sederhana.

Squeak fesyen sebenar adalah jaket bulu dengan lengan kulit. Model musim sejuk bulu bulu melengkapi bulu, bukan sahaja di dalam tetapi juga di luar. Tetapi bagi jaket untuk berkhidmat selagi mungkin perlu menyemak jaket untuk kekuatan. Oleh itu, cukup hanya untuk menarik sedikit timbunan ke arah diri anda dan jika tidak ada serat di tangan, produk boleh diambil.

Trend fesyen

Musim ini para pereka memutuskan untuk memberi perhatian khusus kepada pewarnaan dan tekstur jaket bulu.

  • Warna bulu halus dicelup dalam pelbagai warna, mulai dari warna hitam, putih dan kelabu klasik hingga biru, coklat dan kuning air.
  • Secara langsung timbunan tali boleh dipotong atau kekal lama. Jika kita bercakap tentang model jaket yang paling popular, maka ini adalah jenis berikut.

Bulu

Rompi yang dipotong dengan bulu di kedua-dua pihak dipilih untuk musim sejuk kerana ia adalah yang paling panas di kalangan analog. Perlu dipertimbangkan bahawa sebagai lapisan dalaman boleh digunakan bulu yang lebih padat yang tidak hancur dengan geseran yang sengit.

Dengan memasukkan

Di samping jaket dengan lengan kulit dalam pelbagai model pengeluar moden, anda boleh mencari model dengan sisipan rajutan. Jaket ini digunakan sebagai elemen bebas dari almari pakaian, yang tidak memerlukan penambahan.

Apa yang perlu dipakai

Tetapi jaket tanpa lengan memerlukan tambahan dengan elemen almari pakaian musim sejuk. Ini boleh menjadi turtleneck, blaus atau blaus dengan lengan panjang.

Anda boleh melengkapkan imej dengan seluar dan skirt yang ketat, serta seluar pendek, jika cuaca membenarkan dan status acara itu dibenarkan. Apabila mencipta imej yang sempurna, adalah penting untuk menjaga bahawa butiran lain dari almari pakaian berbeza dengan warna baju.

Imej bergaya

Untuk membuat imej yang benar-benar bergaya akan membantu kasut terpilih yang betul. But panjang, but buku lali dan kasut setengah ideal digabungkan dengan jaket bulu. Dalam tempoh yang lebih panas, anda boleh melengkapkan imej dengan kasut klasik dengan tumit kecil. Dalam musim sejuk setiap hari dengan bulu bulu, kasut biasa digabungkan dengan sempurna.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus