Bulu kot dari mink "krestovki"

Bulu kot bulu

Sekarang sangat banyak kot bulu yang sama antara satu sama lain, dan oleh itu kebanyakan gadis memintas mereka. Walau bagaimanapun, sesetengah daripada mereka tidak tahu bahawa haiwan ini bukan sahaja warna coklat biasa.

Mink crosshair kelihatan sangat bergaya dan bergaya, yang timbul melalui kerja pemilihan yang teliti. Anda akan jatuh cinta dengan bulu mewah dan mahal pada pandangan pertama.

Ciri-ciri dan faedah bulu

Krestovka dibezakan dengan naungan khas tumpukan haiwan itu. Bayam itu sendiri mempunyai kulit putih, tetapi punggungnya dan sisinya mempunyai warna hitam kelabu. Nama baka ini disebabkan oleh hakikat bahawa corak di belakang binatang menyerupai salib.

Kot bulu teduh ini kelihatan sangat bermaruah dan menarik banyak perhatian. Walau bagaimanapun, dari masa ke masa, kulit ini mungkin mula menjadi kuning. Anda boleh membantu dia dengan penjagaan istimewa.

Jangan sekali-kali tidak mendedahkan produk ke matahari, dan pada musim panas, masukkannya ke dalam peti sejuk bulu.

Jika tidak ada unit sedemikian, maka anda boleh menyembunyikan item dalam kabinet gelap. Jangan lupa meletakkan penutup di atasnya dan merawatnya dengan penghisap getah. Dengan cara ini, banyak gadis mencadangkan membeli kapas atau kain linen biru.

Jika tidak, bulu ini tidak berbeza dengan jari kaki biasa. Ia sama seperti gebu dan hangat. Pili boleh panjang atau pendek.

Jenis salib

Salib hitam - Ini adalah sejenis krestovka, yang mempunyai longgokan putih, tetapi punggung dihiasi dengan jalur longitudinal hitam.

Salib nilam - haiwan ini mempunyai kulit putih yang sama, tetapi rabungnya dihiasi dengan jalur biru-kelabu.

Salib perak - pada waktu tidur yang ringan seperti cerpelai terdapat garis kelabu sepanjang belakang.

Salib pastel - Kulit putih, tetapi tulang belakang dihiasi dengan tanda kecoklatan.

Jaguar - jenis salib yang paling eksklusif dan jarang berlaku. Bulu putih dihiasi dengan bintik hitam yang agak menyerupai kulit lembu.

Petua untuk memilih

Jangan takut untuk mempertimbangkan dengan teliti bulu bulunya. Kini terdapat banyak produk berkualiti rendah yang akan memakan masa hanya satu musim.

  • Jari tuangkan sedikit benang dan perlahan-lahan tarik ke atas. Jika terdapat banyak rambut di tangan, maka produk ini tidak disyorkan untuk dibeli. Satu lagi cara untuk memeriksa kualiti sesuatu adalah untuk meningkatkan bulunya dan menilai lapisan bawah. Benang itu harus tebal dan tebal. Dan jika anda mengendalikan tangan anda di atas tidur, dan dia segera kembali, maka ini adalah tanda yang baik.
  • Sudah tentu, banyak bergantung kepada gaya bulu bulu. Gadis-gadis lemak sesuai dengan model potongan langsung dan bebas. Mereka secara visual menyembunyikan jumlah tambahan. Adapun nipis, maka mereka akan sesuai dengan pilihan mana pun.
  • Gadis-gadis yang bermimpi untuk mendapatkan yang lebih baik boleh memberi perhatian kepada mink melintang. Jalur mendatar menambah beberapa sentimeter, dan mereka juga kelihatan sangat menarik dan mahal.
  • Banyak bergantung pada panjangnya. Model pendek akan merayu kepada wanita memandu dan mereka yang tidak takut membekukan. Coat panjang sesuai dengan gadis-gadis yang tinggi. Walau bagaimanapun, mereka boleh mahal. Maksud keemasan adalah gaya ke lutut, yang bukan hanya meliputi semua bahagian tubuh yang penting, tetapi juga menawarkan harga yang demokratik.

Ulasan

Kebanyakan gadis-gadis sangat gembira dengan kot salib. Mereka memuji rupa mewahnya, yang mengumpul sejumlah besar pandangan yang mengagumi. Walau bagaimanapun, ramai yang menganggap warna produk itu sangat bermasalah.

Beberapa pengulas mengatakan bahawa gaya ini kehilangan penampilan mantannya selepas kira-kira tiga musim. Walau bagaimanapun, wanita lain mengatakan bahawa penjagaan yang betul membantu mereka menjaga keadaan dalam keadaan baik untuk jangka waktu yang lama.Mereka tidak mengesyorkan memakai pakaian luar ini dengan kerap, tetapi juga menasihatkan supaya tidak bersandar di dinding dan tempat duduk dalam pengangkutan awam.

Banyak ulasan mengatakan bahawa kot ini dengan cepat menyerap asas dan kosmetik hiasan lain. Hanya kot bulu tanpa kolar yang boleh mengelakkan ini.

Secara umum, kualiti bulu dan sifat penebat wanita berpuas hati. Mereka hanya kecewa dengan warna yang tidak praktikal.

Model bergaya

  1. Kotak bulu yang dipotong mempunyai lengan pendek dan kolar dengan potongan kecil. Lukisan itu diletakkan secara mendatar, yang sangat menghiasi model ini.
  2. Satu contoh hebat kot bulu yang selesa dan hangat. Belt ini bukan sahaja menonjolkan pinggang, tetapi juga menyelamatkan pemiliknya daripada meniup. Begitu juga hud dan panjang di bawah lutut.
  3. Dalam model melintang ini, warna lebih jelas. Sila ambil perhatian bahawa tepi kolar pendirian mempunyai warna gelap, yang melindungi produk daripada kesan yang ditinggalkan oleh kosmetik hiasan.
  4. Pada gadis itu adalah model yang cantik dengan kerah. Ia membolehkan anda untuk mengelakkan hubungan dengan muka solekan. Kot bulu kelihatan sangat mahal dan hebat.
  5. Produk ini mempunyai corak yang menarik dalam bentuk pokok Krismas. Kolar tebal, panjang maxi dan tali pinggang tidak akan membiarkan tuan rumah anda membekukan. Pilihan yang baik untuk penduduk Utara.
Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus