Kot Ermine

Kot Ermine

Wanita yang bergaya dan elegan tidak lagi musim sejuk tanpa kot bulu. Pakaian luar ini dapat melindungi nyonya rumah dari fros, serta menjadikannya lebih feminin dan canggih. Walau bagaimanapun, tidak semua bulu kambing kelihatan sama mewah dan mahal. Musim ini, semakin banyak fesyen memberikan keutamaan mereka kepada mantel.

Ciri-ciri dan faedah bulu

Bulu haiwan ini dianggap sangat lembut dan mahal. Walau bagaimanapun, untuk kot bulu jahitan mereka menggunakan lapisan nipis, dan longgokan itu sendiri tidak mempunyai ciri-ciri penebat haba yang sangat baik. Produk ini tidak dibuat untuk berulang untuk bekerja di kereta bawah tanah. Pakaian luar ini tepu dengan status yang tinggi dan oleh itu paling sering digunakan untuk penerbitan.

Di samping itu, bulu ermine dianggap benar-benar tidak tahan lama. Sekiranya anda memakainya setiap hari, perkara itu akan bertahan hanya satu musim.

Ia harus dikatakan mengenai hakikat bahawa kot terang suka mengumpul kotoran. Oleh itu, berhati-hatilah apabila dipakai, kerana perkara itu tidak mudah dibersihkan. Adalah lebih baik untuk tidak melibatkan diri dalam amatur dan memberi pakaian dalam cucian kering.

Trend fesyen

  • Kini sangat popular model lurus dipotong. Ini terpakai bukan sahaja pada bulu bulu, tetapi juga untuk semua pakaian luar. Hakikatnya adalah pilihan sedemikian kelihatan sangat bergaya, dan mereka juga sangat serba boleh dalam kombinasi. Gadis penuh suka mereka kerana dapat melicinkan siluet.
  • Di tempat kedua ialah gaya yang dipasang. Selalunya mereka mempunyai bahagian atas yang sempit dan rata. Ramai wanita suka memakai mereka dengan tali pinggang yang menonjolkan pinggang.
  • Adapun panjangnya, sekarang pada puncak populariti adalah maxi. Kotak panjang membuat imej misteri dan elegan. Walau bagaimanapun, kulit buah dapat dengan mudah menerkam anda, jadi lebih baik untuk memberi pilihan kepada sekurang-kurangnya panjang betis. Dia dianggap popular dan bergaya musim ini.
  • Tahun ini, kot bulu dengan tudung kurang memenuhi permintaan. Mereka dianggap semi-sukan dan pedesaan. Oleh itu Lihat kolar atau produk yang berdiri tanpa kolar sama sekali. Pilihan kedua akan menggembirakan anda dengan praktikalnya.

Berapa banyak

Malangnya, produk yang sangat indah itu sama sekali tidak berpuas hati dengan harganya. Kos minimum boleh kira-kira 140,000 rubel. Harga maksimum tidak boleh dinamakan, kerana ia adalah beberapa kali lebih tinggi daripada nilai yang dinamakan.

  • Jumlahnya bergantung kepada jumlah kulit yang digunakan dan kualiti mereka. Iaitu, semakin lama mantel itu, maka ia lebih mahal.
  • Yang paling mahal adalah ermine putih Rusia. Dari sini mantel bulu yang paling eksklusif dan halus ternyata.

Bagaimana untuk memilih dan apa yang perlu dipakai

Pertama sekali, adalah perlu untuk menentukan pengilang. Beli produk bulu di kedai yang terbukti dan terkenal sahaja. Minta perakuan kualiti dan sijil jaminan.

Jika anda suka sejenis model, maka ia perlu dipertimbangkan dengan teliti. Perhatikan bahagian subkutan kulit. Ia sepatutnya menjadi putih. Jika terasnya kekuningan, bulu sangat tua.

Eksperimen dengan menarik sedikit rambut akan menunjukkan kualiti longgokan. Mereka tidak boleh runtuh dan bebas.

Jangan lupa dengan teliti memeriksa jahitan. Kot bulu tanpa mereka akan terpaku, dan oleh itu agak rapuh dan berpanjangan.

Oleh kerana produk ini dianggap sangat bertaraf dan mewah, maka perkara-perkara lain harus sesuai dengannya. Sudah tentu, kasut tumit tinggi akan kelihatan lebih baik. Lebih suka suede jackboots atau but buku lali kulit.

Bagi pakaian, pakaian dan skirt hanya akan melengkapkan pakaian yang elegan. Ingatlah bahawa panjangnya harus harmoni dengan panjang pakaian luar.Sekiranya mantel bulu sampai ke lutut, maka skirt itu harus berakhir sedikit lebih tinggi dan tidak dapat dilihat.

Ingat bahawa ini bukan cape harian, tetapi pakaian mahal dan elit. Oleh itu, kombinasi dengan pakaian feminin akan menjadikannya lebih baik dan lebih berkesan.

Imej bergaya

  1. Pada model mantel ermine yang indah. Dia mempunyai lengan panjang dan lengan tersembunyi. Panjang ke tengah paha dengan ketara memanjangkan kaki, dan but buku lali putih dengan tumit memberikan bantuan yang baik.
  2. Kot bulu dengan siluet A kelihatan sangat bergaya dan mahal. Pakaian itu menyerupai jubah ratu, yang akan melengkapkan pakaian merah berbulu. Lengan pendek lengan pendek, tetapi anda boleh menyembunyikannya dengan sarung tangan yang panjang. Beri perhatian kepada kolar yang berbulu dan bulu eksklusif yang melengkapkannya.
  3. Contoh yang sangat baik dari produk yang dipancarkan. Rok dan anting-anting besar melengkapkan rupa yang elegan ini. Dengan cara ini, ia segera menangkap mata bahawa selendang itu diperbuat daripada bulu ermine. Ini adalah unsur yang sangat menarik dan asli.
  4. Mungkin mantel ermine paling menarik. Bulu hitam menghiasi bahu dan kolar, yang sebahagiannya digantung pada kulit putih. Jas bulu volumetrik ke lutut dihiasi dengan but kulit bergaya teduh cahaya. Imej ini mengagumkan dengan keagungannya di tempat kejadian.
Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus