Sekeping bulu bulu

Sekeping bulu bulu

Setiap wanita dan wanita mahu menambah almari pakaian bergaya dengan mantel bulu yang bergaya dan mahal. Pakaian sedemikian membolehkan anda berasa selesa, moden dan yakin. Tetapi jika sekeping bulu padat nampaknya terlalu mahal, satu kepingan akan menjadi analog yang baik dan layak.

Ciri-ciri dan kelebihan model

Hari ini, bulu bulu kepak bulu diwakili di banyak kedai jenama, dan kos produk tersebut agak setia. Teknologi pemprosesan bulu moden membolehkan anda mencipta model bergaya dan asli yang tidak kalah dalam penampilan versi kulit yang padat.

Kelebihan utama bulu seperti:

  • pelbagai gaya;
  • kos barangan yang baik;
  • kualiti yang baik dan rupa pakaian.

Apa yang harus dipilih: dari kepingan atau keseluruhan

Bagi pilihan, semuanya bergantung pada pilihan anda sendiri dan dengan tepat jumlah yang anda ingin belanjakan pada pembelian. Adalah diketahui bahawa produk dari kulit pepejal lebih mahal daripada mantel.

Apabila memilih, anda perlu membandingkan beberapa faktor penting, ketahui tentang ketahanan dan sifat penebat haba. Pada asasnya, bulu "padat" mempunyai rintangan haus yang lebih tinggi, dan melepasi mantel bulu dari kepingan dalam penampilan.

Ia harus diambil kira dan syarikat yang menjahit pakaian luar. Sesetengah jenama yang terkenal menggunakan dalam pembuatan banyak jenis moden pemprosesan bulu, yang membolehkan anda mempersembahkan produk berkualiti tinggi dan baik yang tidak dapat dibezakan dari pilihan pepejal.

Trend fesyen

Yang paling popular ialah model pendek warna dalam kaya. Panjang pilihan seperti itu sampai ke paha, yang menjadikan produk itu praktikal. Dalam reka bentuk boleh digunakan kolar. Kadang-kadang kombinasi dua jenis bulu digunakan.

Model dengan panjang di bawah paha sangat popular dengan wanita perniagaan yang lebih suka gaya klasik. Kot bulu kelihatan mahal dan elegan.

Pada puncak populariti adalah produk cerpelai dengan hud. Tetapi perlu difahami bahawa mantel tersebut mempunyai kos yang tinggi, kerana bulu memerlukan pemodelan berhati-hati.

Apa yang perlu dipakai

  1. Kot bulu dari kepingan sempurna digabungkan dengan pakaian klasik dan skirt.
  2. Seluar gelap boleh digunakan untuk membuat rupa perniagaan.
  3. Apabila memilih kasut, anda harus memberi tumpuan kepada gaya anda sendiri. Kot bulu boleh ditambah dengan kasut atau but pada tumit, atau anda boleh beralih kepada jenis yang popular dengan but.

Produk dari kepingan ini sangat popular di kalangan orang muda, kerana banyak pereka yang menawarkan pilihan ringkas dan bergaya. Pakaian tidak hanya mempunyai penampilan yang rapi, tetapi juga mempunyai kepraktisan, tidak mengekang pergerakan, dan mengekalkan haba dengan baik walaupun panjang.

Imej bergaya

Jaket bulu boleh digunakan dengan baik untuk mencipta rupa klasik. Pilihan ini sesuai jika anda akan menghadiri sebarang acara atau bercuti. Kot bulu boleh ditambah dengan gaun panjang yang elegan. Lebih suka kasut dengan kasut yang akan menyerlahkan rupa petang.

Dalam versi harian kot boleh digabungkan dengan seluar jeans atau seluar sempit. Boots pada larian yang rendah dan beg pukal akan menjadi tambahan hebat kepada imej.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus