Mole Fur Coat

Mole Fur Coat

Ciri-ciri dan faedah

Pakaian luar yang diperbuat daripada bulu semulajadi adalah perkara yang tidak pernah keluar dari fesyen. Pakaian bulu berfungsi dan pada masa yang sama mempunyai penampilan bergaya dan canggih. Salah satu produk bulu eksklusif ialah bulu bulu bulu.

Produk dari bulu tahi lalat adalah popular semasa zaman Rusia Kuno. Pada masa itu, baju bulu mole sangat mahal dan dianggap lebih mahal daripada bulu sable. Kot bulu dari tahi lalat sebagai hadiah dianggap sebagai pengisytiharan cinta dan cadangan perkahwinan.

Hari ini, bulu mole juga merupakan salah satu yang paling mahal. Dan ini tidak menghairankan, kerana bulu haiwan ini tebal, sangat cantik, beludru ke sentuhan, kelihatan mahal, menarik shimmers di bawah sinar matahari. Satu lagi sangat berharga dalam bulu ini ialah arah pertumbuhan bulu - ia tumbuh ke atas, yang tidak terdapat pada haiwan lain yang berbulu bulu.

Kos bulu bulu yang tinggi juga dibenarkan oleh fakta bahawa kulit bulu sangat kecil dan mungkin memerlukan lebih daripada 100 buah untuk membuat satu produk. Dan juga ia adalah perlu untuk mencapai kualiti yang sempurna untuk menjadikan produk kelihatan cantik dan cantik.

Bulu tahi lalat sempurna dicat dan tidak hilang warna pada operasi selanjutnya. Dalam bentuk semulajadi, bulu mole juga mempunyai warna yang luar biasa - hitam dengan warna perak. Bulu sering dicelup hanya untuk menjadikan mantel bulu kelihatan seperti itu dipotong dari tali pinggang bulu tunggal.

Kualiti bulu mol adalah hangat, selesa dan praktikal. Ia akan berkhidmat untuk anda selama bertahun-tahun. Ia mentolerir salji dan hujan, dengan sempurna melindungi angin. Ia mengotorkan kotoran dengan baik dan tidak memerlukan pembersihan yang kerap. Jika anda mendapati pencemaran pada produk, anda mesti memberikan item tersebut kepada pembersih kering khusus. Perkara ini dicipta "dalam perjalanan keluar", dan tidak dipakai sehari-hari.

Trend fesyen

Coat fur coat - ia sentiasa elegan dan bergaya. Mereka akan menghiasi dan mengubah setiap wanita.

Sehingga kini, trend bergaya adalah bulu pendek, dan produk lama dari tahi lalat praktikalnya tidak dijahit. Juga berkaitan adalah kot bulu, dijahit dari bulu gabungan - bulu tahi lalat dan bulu haiwan lain dengan struktur yang serupa. Kot ini tidak kurang elegan dan mahal.

Selain mantel bulu, bulu tahi lalat juga digunakan untuk memangkas pakaian atas demi musim. Kolar bulu dari tahi lalat pada jaket wanita kelihatan sangat bergaya.

Bagaimana untuk memilih

Apabila memilih bulu bulu dari tahi lalat, anda perlu mengambil kira beberapa nuansa. Untuk menentukan kualiti kot bulu, pastikan untuk memeriksa bahawa tiada tempat botak pada produk. Jika ada, kemungkinan besar haiwan terperangkap dalam musim moulting. Ini akan memendekkan hayat produk dengan ketara.

Apa yang perlu dipakai

Kot bulu bulu digabungkan dengan gaya pakaian yang berbeza. Anda dengan selamat boleh memakai kot ini dengan seluar jeans dan kasut pada kelajuan rendah, dan anda boleh - dengan pakaian dan but buku lali pada stiletto.

Berapa banyak

Sehingga kini, tidak semua wanita fesyen boleh membeli kot bulu mole. Kami perlu membayar sejumlah besar untuk produk yang cantik ini. Lagipun, bulu bulu adalah salah satu yang paling mahal. Bulu bulu bulu akan dikenakan biaya tidak kurang daripada bulu mata. Harga purata ialah 5 ribu euro. Walau bagaimanapun, ini bukan had mantel bulu mewah seperti itu.

Adalah lebih baik untuk membeli mantel bulu dari bulu tahi lalat dari penjual rasmi. Di pasaran "hitam" anda boleh dengan mudah menjual di bawah nama bulu mole bulu produk dari bulu yang sama sekali berbeza. Atau sama sekali - dari bulu bukan semulajadi.

Imej bergaya

  • Jaket panjang sederhana dengan pakaian bersatu dan kasut stiletto
  • Panjang kot mid-paha kot adalah sangat sesuai untuk pakaian apa pun.
Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus