Seluar lurus

Seluar lurus

Pemotongan lurus seluar datang kepada kami dari almari pakaian lelaki. Model-model klasik, yang mula-mula muncul pada abad ke-tiga abad yang lalu, diperbuat daripada kain yang keras, padat, pinggul ketat. Kaki itu rata dan hampir menutupi tumit. Tidak lama kemudian, anak panah licin yang ketat muncul di bahagian belakang dan depan kaki. Oleh itu, seluar mula kelihatan lebih formal.

Tetapi hari ini, seluar potong lurus dapat dilihat bukan hanya pada busur rasmi, tetapi juga dalam pakaian sehari-hari. Mereka pergi ke hampir semua orang, tanpa mengira saiz dan umur. Lagipun, walaupun seluar dalam pemotongan seperti itu berbeza dalam pelbagai gaya dan gaya, di mana ia sangat penting untuk mencari yang sesuai dengan anda.

Model sebenar

Model seluar lurus, yang akan menjadi relevan musim ini, tidak praktikal tidak berbeza dari yang popular pada abad yang lalu. Pereka meninggalkan gaya, diperkenalkan dalam fesyen Coco Chanel hampir tidak berubah.

Pada jalur anjal

Salah satu inovasi yang bergaya adalah seluar dengan elastik, di mana anda akan merasa lebih selesa daripada model standard dengan tali pinggang. Mereka sesuai dengan wanita penuh yang mempunyai masalah dengan pemilihan seluar saiz yang betul.

Luas

Seluar longgar, sepanjang lengan panjang - ini adalah model yang agak kontroversi. Potongan lelaki digabungkan dengan panjang lantai dan seluar kaki lebar sesuai terutama untuk wanita yang tinggi dan langsing. Untuk membuat busur anda lebih feminin, gunakan kasut klasik pada tumit dengan kaus kaki tajam.

Dari pinggul

Ia kelihatan model yang menarik, terbakar dari pinggul. Seluar ini dihiasi minimal dan mesti mempunyai anak panah yang licin di sisi kaki.

Dengan anak panah

Seluar dengan anak panah secara visual memanjangkan kaki, itulah sebabnya model ini popular di kalangan kanak-kanak perempuan pendek.

Ciri-ciri

Selain gaya, seluar lurus berbeza dalam beberapa ciri lain.

Untuk bentuk segiempat tepat

Oleh itu, anda harus memberi perhatian kepada hakikat bahawa seluar lurus sangat bagus untuk kanak-kanak perempuan dengan jenis "segi empat". Sekiranya anda mempunyai pinggul yang sempit dan pinggang kabus, pilih kuku atau paha yang akan membetulkan kelemahan kecil ini.

Anda juga boleh bereksperimen dengan seluar yang dipadamkan. Mereka akan memberikan feminin angka anda.

Klasik

Seluar pendek gaya bergaya dan bergaya adalah masthead wanita yang sebenar. Mereka digabungkan sepenuhnya dengan unsur-unsur lain saman perniagaan, contohnya, baju putih salji yang dipasang dan jaket ketat.

Musim panas

Untuk membuat penampilan musim panas, seluar hitam klasik tidak sesuai dengan anda, tentu saja. Lebih baik memilih sangkakala bergaya, yang juga merupakan variasi seluar lurus. Mereka sesuai dengan badan yang ketat, dan warna-warna cerah membuat imej lebih menarik dan bergaya.

Warna bergaya

Selain gaya, warna celana juga memainkan peranan penting dalam menentukan sama ada sesuatu yang bergaya.

Hitam

Black klasik adalah sesuatu yang tidak pernah keluar dari fesyen. Mereka adalah asas yang sangat baik untuk mewujudkan haluan yang bergaya dan sangat tipis. Sekiranya anda tidak menyukai warna hitam, anda boleh mencuba warna-warna gelap seperti kelopak, plum, biru gelap atau burgundy.

Putih

Satu lagi warna klasik adalah putih. Seluar putih lurus dipotong sesuai dengan baik di almari pakaian musim panas. Benar, tidak seperti seluar hitam, mereka tidak menjejaskan angka dengan cara yang terbaik. Oleh itu, mereka disyorkan untuk memakai gadis langsing.

Kelabu

Kompromi antara seluar putih hitam dan putih yang ketat adalah kelabu. Mereka kelihatan cukup rasmi untuk dimasukkan ke dalam busur perniagaan, tetapi pada masa yang sama di pangkalan mereka adalah mungkin untuk mencipta imej demokratik untuk berjalan dengan rakan-rakan.

Biru

Seluar biru adalah alternatif yang bergaya untuk klasik hitam. Warna biru kaya memberikan kemungkinan yang lebih menarik untuk disatukan dengan perkara lain.

Apakah panjang yang ideal?

Memilih panjang seluar yang betul juga sangat penting. Panjang ideal adalah apabila kaki menutup bahagian tumit. Tetapi ini bersyarat jika anda memakai kasut dengan tumit, tetapi jika anda lebih memilih pilihan yang lebih selesa pada satu tapak rata, maka cuba memilih seluar yang berada di bawah pergelangan kaki supaya kaki celana tidak seret di sepanjang lantai.

Apa yang perlu dipakai?

Menggabungkan seluar lurus dengan perkara-perkara lain, perlu diingati beberapa peraturan asas. Sekiranya anda memilih seluar berpakaian yang bergaya, angkat kasut tumit atau tumit untuk mereka. "Breeches" melengkapkan jaket pendek dan puncak.

Tetapi anda boleh dengan mudah menggabungkan seluar klasik atau sedikit menyempitkan dengan semua yang anda suka, dari blaus yang berpadanan dengan baju bulu yang ringan.

Aksesori apa yang boleh menggabungkan seluar lurus lurus?

Aksesori yang paling jelas yang akan melengkapkan seluar jeans yang bergaya lurus - tali pinggang ini. Tali yang tipis dalam kombinasi dengan seluar yang dipotong atau seluar klasik memotong akan menonjolkan pinggang anda dan melengkapkan busur yang bergaya.

Untuk membuat imej berdasarkan seluar seperti itu lebih elegan, melengkapi blaus atau baju dengan bros yang bergaya. Jangan lupa tentang peranan penting dalam mewujudkan mainan busur busur yang bergaya. Klac bergaya yang kecil akan melengkapkan rupa petang dengan baik, dan beg kulit klasik akan menjadi sahabat anda yang sangat penting di tempat kerja dan dalam kehidupan seharian.

Imej bergaya

Pada mulanya, seluar panjang lurus dipahami sebagai sebahagian daripada imej perniagaan. Dilengkapi dengan kemeja warna dan kasut yang ketat dengan tumit, seluar ini sesuai untuk pergi bekerja atau mesyuarat perniagaan.

Untuk membuat seluar itu sebahagian daripada busur musim panas yang bergaya juga mungkin. Bergerak dari gamma klasik hitam dan putih dengan memilih paip cerah atau kino. Mereka akan digabungkan dengan top monophonic, dan dengan blaus dengan cetakan terang atau appliqué bergaya. Sesuai dengan set ini dan kasut bunga musim panas yang berair.

Untuk gaya yang lebih romantis, warna katil sesuai dengan kedua-dua seluar dan di bahagian atas melengkapi mereka. Benar, ingat bahawa warna tidak perlu digabungkan, kerana itu kejelasan siluet anda akan hilang dan anda akan kelihatan membosankan dan samar-samar.

Seluar dalam lurus wanita adalah salah satu daripada lima pakaian asas setiap almari pakaian gadis yang bergaya. Keupayaan untuk memilih dan memakainya dengan betul adalah tanda keanggunan dan rasa rasa. Sekiranya anda tidak mempunyai seluar universal seperti itu, maka anda mesti cuba mengemas kini imej anda dengan bantuan mereka!

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus