Chinos Wanita

Chinos Wanita

Selalunya menambah almari pakaian mereka dengan pakaian baru, wanita tidak memikirkan model itu sendiri, namanya dan ciri-cirinya. Walau bagaimanapun, setiap fashionista yang menghormati diri mengetahui tentang kemas kini terkini secara harfiah semuanya, dan mahir memilihnya daripada beribu-ribu perkara di rak kedai. Begitu bergaya, tetapi pakaian yang kurang dikenali termasuk chinos.

Apa itu?

Chinas diperbuat daripada kapas dan linen. Mereka mempunyai potongan bebas dan pelbagai saiz siluet kurus.

Sejarah chinos berakar pada abad yang lalu. Pada masa itu, seorang komander tertentu rejimen British memutuskan untuk melawan habuk pada seragam seorang askar dengan cara yang sangat asli. Dia bercampur debu serbuk dengan biji kopi dan menambah jus pokok mulberry. Hasilnya adalah warna pasir lembut yang memang sangat praktikal. Tetapi tidak ada yang mendengar tentang seluar yang dipanggil chinos.

Semasa Perang Dunia Kedua, ketika Sepanyol berperang dengan Amerika, bahan untuk pakaian seragam tentera yang dibekalkan dari China. "Chinos" dalam terjemahan dari bahasa Sepanyol bermaksud "Cina", dari masa ini nama ini telah menjadi sebahagian daripada sejarah. Pertama, kain itu, dan kemudian seluar itu sendiri dipanggil chinos. Di Eropah, chinos dengan cepat memenangi tempat di puncak populariti dan masih tidak mahu pergi ke gelanggang kejohanan.

Siapa yang sesuai?

Chinos mencipta jumlah pada pinggul, dan ini patut diingati apabila membuat keputusan untuk membeli model sedemikian.

Seluar sempurna sesuai dengan gadis-gadis kurus, serta pemilik bentuk segitiga. Dalam kes ini, krom akan membuat bulat mulut dan menunjukkan pergelangan kaki dan pergelangan kaki yang nipis.

Bagi wanita dengan pinggul yang luas, yang ingin memakai seluar seperti itu, stylists mencadangkan model pemotongan percuma, tetapi tanpa jumlah kain yang besar di pinggul.

Pertumbuhan yang rendah bukan halangan untuk memakai chinos. Kasut tumit tinggi dan kasut adalah campuran harmoni untuk kanak-kanak perempuan berukuran kecil.

Malangnya, kaki penuh di pergelangan kaki adalah kontraindikasi bagi seluar mana-mana model. Panjang seluar pendek yang sempit akan memberikan lebih banyak jumlah dalam bidang ini, menjadikan kaki benar-benar lurus dan tidak mempunyai selekoh feminin.

Warna popular

Walaupun komisar rejim mencipta warna khaki yang bergaya untuk seluar jeans, wanita moden fesyen dan pereka tidak mahu berdiri diam, mencipta kombinasi warna baru dengan model ini.

Biru

Seluar dalam warna biru - ini hampir merupakan ensemble klasik. Warna ini adalah sebahagian daripada warna asas, dalam kebanyakan kes, dalam julat biru gelap.

Model biru gelap, digabungkan dengan blaus putih adalah gaya pejabat. Bagaimanapun, terima kasih kepada warna yang kaya ini, imej keseluruhannya memperoleh warna moden dan bersemangat.

Blue chinos kelihatan baik dengan bahagian atas putih. Warna kekeliruan, contohnya, pic atau merah jambu akan berfaedah untuk memudar warna yang kaya dan menjadikan imej lebih cerah.

Chinos sering menggantikan jins di almari pakaian wanita. Mereka juga mudah dan praktikal, dan jika anda memilih mereka dalam skema warna biru akan menjadi sangat serba boleh. Di samping itu, kasut yang diperbuat daripada kapas akan menggembirakan harga yang berpatutan, tidak seperti seluar jeans, diperbuat daripada denim semulajadi.

Putih

Pada musim panas wanita bergaya tradisional berpakaian seluar putih. Ia mudah kelihatan lembut dan ringan di dalamnya. Walau bagaimanapun, takut membuat jumlah tambahan pada pinggul, ramai yang menolak dari pakaian feminin ini. Sesungguhnya, warna putih dalam gaya individu boleh meningkatkan pinggul, tetapi bukan hanya pada chinos yang sesuai. Warna putih dalam model ini memihak kepada kulit yang terik pada buku lali nipis.

Warna putih digabungkan dengan benar-benar atas mana-mana, bagaimanapun, terdapat imej yang gayanya diuji masa.Oleh itu, gaya marin boleh dibuat dengan bantuan chinos dan T-shirt berjalur, dan sentiasa klasik dengan bantuan blaus hitam.

Beige

Warna bersejarah chinos adalah kuning air. Oleh kerana pelbagai warna, setiap gadis boleh memilih nada yang ideal untuk dirinya sendiri. Tidak semua wanita akan berisiko berubah menjadi pakaian seperti itu, kerana warna yang salah untuk jenis warna kulit boleh menghilangkan keindahan apa-apa kecantikan.

Wanita bergaya dengan mudah mengelakkan masalah ini seluar beige-chinos, memakai atas yang cerah dan melengkapkan imej dengan aksesori yang mencolok. Seluar sangat berwarna-warni dengan seluar warna oren dan kopi.

Kelabu

Kue abu-abu perlu di almari pakaian mana-mana wanita, kerana dengan mereka anda boleh membuat pelbagai imej. Model seluar yang sama selamat wujud dalam imej perniagaan, dan dalam setiap hari.

Seluar kelabu dengan pelompat dalam warna yang sama, tetapi beberapa warna lebih cerah kelihatan bergaya dan nipis. Baju biru terang dengan cetakan bunga digabungkan dengan kasut biru dan krom kelabu untuk belia.

Hitam

Bukan rahsia lagi bahawa tidak ada orang yang warna hitam. Dia sentiasa menyembunyikan kelemahan dan menggariskan siluet wanita.

Kue hitam sempurna untuk pejabat. Semua musim, kecuali musim panas, seluar hitam boleh dengan mudah digabungkan dengan mana-mana bahagian atas.

Apa yang sepatutnya panjang seluar?

Chinos mempunyai panjang ciri yang membezakannya daripada model Capri dan gaya lain. Mengikut pakar gaya, panjang ideal itu harus melebihi tahap pergelangan kaki dengan 5 cm. Pada masa yang sama, seluar itu sendiri mungkin lebih rendah, perkara utama ialah membuat pinggang yang bergaya di seluar.

The lapel in chinos adalah ciri khas model ini. Tontonan yang terbaik adalah seluar panjang yang tersimpan, kerana dalam kes ini kebebasan dipelihara dalam imej.

Sempit

Chinos boleh dipotong secara lurus, tetapi secara tradisinya model ini dicipta siluet sempit dan dibenarkan untuk menyelamatkan kain di seluar.

Di samping semua kelebihan seluar yang ketat, harus diingat bahawa mereka selalu fokus pada pinggul dan kaki. Oleh itu, jika kaki tidak sempurna seperti yang kita mahu, lebih bijak untuk menarik perhatian anda kepada model lurus. Keindahan langsing dapat dengan selamat memamerkan kaki mereka di chinos yang sangat bergaya.

Apa yang perlu dipakai?

Chinos digabungkan dengan baju, baju kaos dan blus. Perlu memilih mereka bergantung pada gaya seluar. Sebagai contoh, chinos dengan pinggang tinggi kelihatan baik dengan puncak pendek, begitu popular pada musim lalu.

Untuk seluar yang sesuai pada pinggang, anda boleh memilih baju kemeja klasik baju.

Kasut untuk seluar, lebih baik untuk mengambil tumit. Kasut klasik akan menjadi organik dalam gaya pejabat, dan kasut terang - dalam setiap hari.

Kanak-kanak perempuan yang tinggi boleh maju lagi dalam eksperimen dan memakai kasut dengan kasut rata. Oleh itu, para pereka menyampaikan seluar dalam kesatuan dengan but lacquer bentuk lelaki. Sandal dan balet flat sesuai untuk hari-hari panas.

Imej dan busur

Tidak ada pilihan untuk mencipta imej bergaya dengan chinos, kerana mereka sangat serasi dan universal. Kami akan memberitahu hanya sebahagian daripada mereka.

Gaya pejabat musim panas tanpa kod pakaian yang ketat membolehkan warna-warna terang. Seluar karang dengan pinggang tinggi bersamaan dengan baju putih dan dilipat lengan akan menghasilkan imej yang cantik. Perahu beige dengan seluar boleh membuat kaki lebih lama dan lebih langsing.

Seluar pudina rendah pinggang dan blaus beige longgar sempurna untuk rupa kasual. Anda boleh menambahnya pada kasut di platform atau di padang rata.

Penampilan lembut dan romantis boleh dibuat dengan seluar berwarna susu dengan kombinasi topi bunga dan kardigan berwarna merah jambu. Kasut tumit emas melengkapkan rupa lembut ini.

Pakai baju tidur dan selesakan mana-mana gadis. Perkara utama - untuk mencari gaya yang diingini dan jangan takut dengan eksperimen yang paling berani.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus