Seluar coklat

Seluar coklat

Warna coklat merujuk kepada sejumlah universal, yang digabungkan dengan hampir segala-galanya. Oleh itu, membeli seluar coklat baru, anda pasti yakin ada sebab untuk memakainya. Mereka digabungkan dengan warna asas dan mudah menggantikan seluar hitam asas jika anda bosan dengannya. Tetapi dalam beberapa kes, busur berdasarkan seluar coklat kelihatan jauh dari sempurna.

Gaya yang sesuai

Salun coklat bergaya yang paling sering disajikan sebagai asas untuk perniagaan klasik kelihatan. Tetapi ini bukan satu-satunya kombinasi menarik yang boleh anda buat dengan seluar coklat.

Untuk pejabat

Seluar lurus klasik kelihatan baik di pejabat. Gaya perniagaan tidak terhad kepada warna gelap, jadi anda boleh menggunakan semua warna coklat dalam membuat gambar rasmi. Seluar jeans berwarna beige cahaya, dilengkapi dengan baju longgar dalam gaya lelaki, akan kelihatan sangat segar. Imej ini akan disiapkan dengan bot berwarna coklat dengan sedikit hiasan.

Gadis muda yang sedikit boleh memakai seluar klasik dengan warna coklat gelap untuk berfungsi. Oleh itu, anda tidak akan memecahkan kod pakaian, dan anda akan membuat kaki anda kelihatan lebih langsing.

Untuk musim panas

Pakaian musim panas tidak semestinya seluar pendek atau pakaian terbuka. Berdasarkan seluar coklat atau kelabu yang berwarna terang, anda juga boleh membuat pakaian untuk musim panas ini, di mana anda akan berasa selesa. Cari seluar pendek yang dipotong ke bahagian bawah atau seluar yang diperbuat daripada kain nipis, bernafas seperti rami.

Seluar musim panas boleh digabungkan dengan bahagian atas cahaya terbuka. Cuba beli bahagian atas trendi atau hanya memakai T-shirt kegemaran anda dengan cetakan yang menarik. Cuba pilih warna cahaya dan, jika mungkin, bahan semula jadi.

Untuk pesta

Jika anda tidak mempunyai apa-apa untuk memakai pesta itu, seluar coklat dan kemudian datang untuk membantu anda. Untuk kesempatan ini, anda boleh memilih seluar panjang baldu atau suede.

Untuk celana perang klasik tidak kelihatan terlalu membosankan pada pesta, mereka mesti dilengkapi dengan aksesori atas dan menarik yang terang. Anda boleh memilih baju T-shirt atau blaus dengan cetakan haiwan. Ia berjalan lancar dengan coklat.

Kasual

Untuk melihat kasual, seluar lurus kaki lebar coklat boleh digunakan. Mereka akan harmoni digabungkan dengan puncak ketat yang membosankan, sebagai contoh, puncak atau turtleneck. Selendang warna akan membantu membawa nota terang ke dalam imej Kasut kasual harus selesa. Ia boleh menjadi oxfords, flat ballet beige atau kasut dengan tumit tetap.

Klasik

Adalah sukar untuk membayangkan gaya klasik tanpa seluar tegar lurus tegak sehingga ke tengah-tengah tumit. Dibuat dalam coklat, seluar ini akan kelihatan lebih moden dan lebih cerah daripada hitam biasa, tetapi tidak kurang elegan. Kewanitaan dalam imej akan membawa pam klasik yang sama pada tumit. Mereka boleh beige atau hitam dan tidak perlu digabungkan dengan warna dengan beg tangan.

Bayangan mana yang lebih baik?

Bercakap mengenai kemungkinan menggabungkan warna yang berbeza di dalam busur anda, kita tidak boleh lupa bahawa seluar itu sendiri juga boleh berubah dalam warna. Celana perang - konsep umum. Malah, seluar pendek coklat dan rakan sejawatannya yang lebih gelap berbeza dari satu sama lain. Dan bagaimana model cahaya kelihatan hebat dengan tidak boleh digabungkan dengan yang lebih gelap sama sekali.

Coklat terang

Warna cahaya coklat termasuk warna vanila, krim, coklat dan ocher. Terbaik dari semua warna cahaya yang lain digabungkan dengan mereka, yang hanya sangat bergaya sekarang.

Seluar coklat dari tempat teduh yang paling ringan adalah baik untuk musim panas. Menjadi sepasang nada lebih gelap daripada seluar putih klasik, mereka dianggap lebih praktikal. Seluar coklat muda kelihatan baik dengan topeng coklat atau coklat. Anda boleh melengkapkan kit dengan selendang atau selendang berwarna krim. Gabungan ini akan kelihatan sangat elegan dan dihalang.

Coklat kelabu

Seluar kelabu-coklat mulia adalah pilihan yang baik untuk kit perniagaan. Seluar ini dipotong lurus, anda boleh menggabungkan dengan warna terang dan kasut hitam yang dipasang.

Seluar kelabu-coklat menjadi lebih baik dengan warna-warna yang sejuk. Pilih bahagian atas warna biru, hijau atau ungu dan pastinya tidak akan hilang.

Coklat gelap

Seluar coklat gelap sesuai untuk membuat kit perniagaan yang bergaya. Pilih yang lebih ringan, sebagai contoh, baju putih ketat atau pastel warna baju blaus.

Seluar coklat gelap kelihatan hebat dengan topi karang atau oren. Pewarna tersebut akan membantu untuk memulihkan imej dan menambah kesegarannya. Kanak-kanak perempuan romantis boleh memakai seluar berwarna coklat dan melengkapi mereka dengan warna merah jambu lembut. Jangan lupa tentang gabungan klasik seperti coklat gelap dan turquoise.

Apa yang perlu dipakai?

Kami telah menyebut beberapa varian kombinasi menarik seluar coklat dengan perkara lain. Tapi mari kita lihat dengan lebih dekat bagaimana memilih elemen utama imej perniagaan untuk pakaian ini, supaya tidak salah dengan pilihan anda.

Baju

Variasi yang diuji selama ini adalah baju berwarna terang. Lengan ini boleh panjang dan pendek, dan potongan itu sendiri boleh dipasang dan bebas. Perkara utama adalah memadankan baju sesuai dengan angka. Pilihan klasik adalah baju dengan poket patch, kolar berdiri dan lengan ringan yang dilancarkan. Di dalamnya, anda akan kelihatan seperti perniagaan.

Jaket

Jaket melengkapkan imej tidak perlu padu. Walaupun jaket dipasang pastel kelihatan sangat bergaya, corak sel tweed klasik akan kembali kepada fesyen sebagai alternatif yang sangat baik.

Analog jaket yang sangat baik akan menjadi kulit atas, seperti jaket atau dada. Memakai pakaian kulit kini bergaya, terutama dalam kombinasi dengan warna merah, krem ​​atau warna hitam.

Tali pinggang

Seluar pendukung tali pinggang bukan hanya penambahan seluar fungsian yang penting, tetapi juga aksesori bergaya. Anda boleh memilih kedua-dua tali pinggang kulit yang luas dan tali pinggang nipis kulit ringan. Untuk menekankan pinggang yang nipis, pilih tali pinggang yang nada lebih gelap daripada seluar itu sendiri.

Dan beberapa lagi perkataan mengenai aksesori. Dengan seluar coklat, perhiasan kayu dan perhiasan yang diperbuat daripada emas dan dilengkapi dengan batu hijau atau emas kelihatan baik.

Kasut

Jangan terlepas pandang kasut. Lagipun, dia yang paling banyak memberi perhatian ketika bertemu. Pertama, apa sahaja yang anda pilih, kasut anda harus sentiasa bersih dan rapi. Kedua, pilihan kasut bergantung kepada gaya seluar dan ketinggian anda.

Jika anda tidak tinggi, pilih kasut dengan tumit. Terutama jika seluar terpilih anda dipendekkan sedikit, kerana mereka cenderung untuk mengurangkan beberapa sentimeter ketinggian, yang pasti tidak baik untuk anda.

Kanak-kanak perempuan yang tinggi boleh melihat kasut atau oxfords kulit coklat. Pada musim panas, beri perhatian kepada flat ballet terbuka atau sandal dengan satu-satunya dibuat di bawah pokok itu.

Bulu dan Imej

Berdasarkan seluar coklat anda boleh membuat rupa kasual yang sangat menarik. Cuba sepasang celana perang gelap, breeches, dan jaket tweed dengan warna yang menenangkan, kasut tinggi dan tali pinggang kulit coklat yang lebar. Di bawah busur itu akan menjadi beg besar dalam warna but.

Penampilan yang sangat coklat kelihatan bergaya.Adalah dipercayai bahawa warna coklat mempunyai kesan menenangkan pada kesadaran kita, jadi busur ini akan kelihatan sangat nyaman dan hangat. Campurkan warna yang berbeza dari coklat, seperti seluar gelap lurus, kardigan berwarna terang dan topi serbuk. Beg coklat gelap dan kasut teduhan yang sepadan dengan tumit tetap.

Memilih seluar coklat dari jisim warna lain, pastikan untuk memberi perhatian kepada warna-warna yang digabungkan dengannya. Setelah mencipta komposisi warna yang tepat dan memilih pakaian sesuai dengan angka anda, anda akan dapat muncul dalam seluar seperti itu dan di mesyuarat perniagaan dan di tempat-tempat awam dengan kawan-kawan.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus