Capri Pants

Capri Pants

Wanita moden dalam kehidupan seharian semakin memilih perkara yang menggabungkan kecantikan estetik, kemudahan dan kepraktisan. Oleh itu, yang paling serba boleh bagi kebanyakan wanita adalah Capri - seluar musim panas yang, dengan pilihan yang tepat, sesuai untuk wanita mana pun, tanpa mengira angka, ketinggian atau umurnya.

Capri disayangi oleh banyak wanita juga kerana mereka menyerlahkan semua kebaikan tokoh itu.

Capri musim panas

Capri, sebagai peraturan, dipakai pada musim panas, sehingga mereka dijahit dari kain seperti lenan, denim nipis, kapas, dll. Walaupun kebelakangan ini anda dapat bertemu dengan Capri untuk cuaca yang lebih sejuk, dijahit dari bulu, denim tebal, kain drape, dll. Hari ini terdapat sebilangan besar gaya dan warna seluar ini. Capri akan sesuai untuk melihat peristiwa perniagaan dan semasa waktu luang.

Apa yang sepatutnya panjang?

Panjang seluar capri adalah kriteria yang sangat penting untuk mencipta imej wanita yang harmoni. Panjang yang salah dipilih secara kritis boleh menjejaskan penampilan keseluruhan.

Jadi, apa yang sepatutnya menjadi panjang selimut capri yang optimum?

Pemilik gembira dengan kaki panjang, lebih baik memilih model lama capri, yang memberi penekanan pada panjang dan bentuk kaki. Model yang lebih pendek pada kaki panjang akan kelihatan seperti seluar pendek, dan oleh itu kemuncak gaya itu sendiri akan hilang.

Gadis dengan kaki pendek perlu memilih model capri, yang panjangnya mencapai bahagian tengah kaki. Model yang lebih panjang akan kelihatan seperti seluar biasa, dan yang pendek akan membuat angka ilusi lebih rendah. Secara umum, wanita yang mempunyai tahap rendah perlu memilih dengan teliti capris untuk diri mereka sendiri, kerana mereka selalu menyembunyikan sedikit pertumbuhan. Oleh itu, anda harus mencuba penyelesaian model dan warna yang berbeza sebelum anda memikirkannya.

Wanita yang mempunyai kaki penuh dan berotot harus mengelakkan memakai capri, panjang betis pertengahan, supaya tidak memberi tumpuan kepada tempat ini. Kebanyakan mereka sesuai model lama.

Gaya popular

Seluar Capri adalah jenis seluar yang sangat popular untuk masa yang lama. Pertimbangkan gaya yang paling popular seluar Capri.

Capri luas

Gaya ini menjadi sangat popular pada musim panas 2016. Mereka sesuai sempurna dengan angka, meliputi kawasan-kawasan yang tidak diingini, serta membuat kaki kelihatan lebih nipis dan langsing. Lebar capris kelihatan seperti skirt yang dibersihkan dan sangat relevan apabila dipakai dalam cuaca berangin. Adalah dipercayai bahawa gaya Capri sedemikian feminin mungkin, kerana ia menggabungkan kesenangan, tanpa kehilangan kepraktisan.

Bagi perempuan dengan struktur badan langsing, caprices tersebut akan menambah "jumlah". Walau bagaimanapun, mereka pasti tidak akan sesuai dengan wanita dengan kedudukan yang pendek.

Capris tirus

Kebaikan capris tirus adalah bahawa mereka juga boleh membuat ilusi wanita menjadi lebih langsing. Oleh itu, capri untuk pemilik bentuk yang sangat indah dibuat, sebagai peraturan, menyempitkan. Tetapi seluar capri dengan kepenuhan mesti sangat harmonis digabungkan dengan bahagian atas, jika tidak seluar ini akan memainkan jenaka kejam dengan pemiliknya, menekankan kedua-dua kemegahan bentuk dan kedudukan pendek.

Warna sebenar

Seluar Capri boleh menjadi warna apa pun, tetapi seluar biasa adalah yang paling popular. Untuk mencipta imej perniagaan, perlu menggabungkan kapri dan pilihan warna atas yang sama. Kelebihan pewarnaan monophonic juga adalah untuk seluar seperti itu lebih mudah untuk memilih pewarna.

Pada tahun 2016, mereka juga mula memasuki fesyen dengan warna terang Capri, tetapi skema warna harus dipilih dengan baik untuk mengelakkan kelebihan warna, dan juga memberi tumpuan kepada kawasan yang tidak diingini.

Tips Pemilihan

Di Internet, anda boleh menemui sejumlah besar tip gaya ahli cara memilih Capri. Pertimbangkan beberapa daripada mereka.

  1. Capri tidak boleh dibebani aksesori, cuffs, dan poket, terutama jika angka wanita itu jauh dari ideal. Untuk tali nipis Capri boleh diterima, dan poket sebaiknya dijahit - overhead boleh merosakkan imej, terutama untuk pemilik punggung penuh.
  2. Bagi wanita yang gemuk, anda tidak boleh memilih capri pinggang rendah, ia hanya boleh dipertimbangkan dengan hanya tinggi atau sederhana - ini akan menyembunyikan kecacatan angka, menjadikannya nipis dan menarik.
  3. Sekiranya berat badan wanita sentiasa berubah, maka itu adalah yang terbaik untuk mengambil capris, bahagian atas yang dipasang dengan jalur anjal - ini akan lebih mudah dan praktikal.
  4. Jika seorang wanita, yang mempunyai bentuk yang sangat curvaceous, nampaknya menjadi kapri-tirus yang secara visual meningkatkan punggungnya, anda boleh mempertimbangkan pemotongan klasik lurus.

Apa yang perlu dipakai capris?

Memilih bahagian atas ke Capri, anda mesti berhati-hati, kerana, walaupun fleksibiliti mereka, perkara-perkara yang salah boleh merosakkan imej.

Cap pendek, kemeja ketat, turtlenecks, jaket, blaus, dan lain-lain kelihatan hebat dengan seluar Capri. Seluar Capri yang diperbuat daripada bahan tipis tidak sesuai dengan baju sejuk tebal, jaket bawah, bulu bulu dan pakaian yang serupa. Ternyata, disebabkan oleh fakta bahawa Capri pada asalnya - ia lebih merujuk kepada pakaian musim panas.

Capri tradisional digabungkan dengan kasut, sandal, kasut baji. Kasut balet, kasut tanpa tumit dan kasut yang serupa adalah sesuai jika caprice itu disempitkan, dan pemiliknya tidak mempunyai sebarang masalah kritikal dengan angka itu.

Imej Bergaya

Majalah wanita moden penuh dengan banyak variasi imej bergaya yang boleh dibuat dengan bantuan capri.

Penyelesaian asal adalah gabungan dari capri dan pakaian tunik atau pendek. Gabungan ini akan menjadi sangat menarik untuk gadis-gadis muda, menekankan kesegaran dan belia mereka.

Juga kulit capri, yang digabungkan dengan baju pendek pendek, jaket pendek, jaket, telah menjadi sangat menarik.

Terutamanya popular ialah seluar capri dengan cetakan dengan kombinasi padat dan sandal. Imej ini akan sesuai untuk rekreasi luar atau di bandar dengan kawan-kawan.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus