Seluar 7/8 panjang

Seluar 7/8 panjang

Ia tidak mungkin sekurang-kurangnya ada seorang fashionista yang tidak mempunyai sepasang celana yang bergaya di dalam almari pakaiannya. Seluar yang dipilih dengan betul sentiasa menekankan martabat angka dan memberikan pakaian yang selesa. Fesyen seluar telah datang ke dunia kita untuk masa yang sangat lama, dan telah berkembang sepanjang masa, mencipta model-model baru yang lebih banyak. Tahun ini, seluar dengan panjang 7/8 menjadi punca musim ini. Mari kita perhatikan secara terperinci model mana yang paling popular, apa yang perlu dipakai dengan seluar dan apa warna dalam trend.

Siapa awak pergi?

Seluar timbul, seperti banyak jenis lain, mempunyai beberapa gaya. Setiap gadis, bergantung kepada jenisnya, boleh memilih seluar yang sesuai dengannya. Sebagai contoh, model pinggul ketat lebih sesuai untuk kanak-kanak perempuan langsing dan dengan sempurna menekankan maruah angka mereka.

Bagi pemilik bentuk yang indah terdapat model yang bebas di paha, supaya tidak menghalang pergerakan mereka dan tidak memberi tumpuan kepada kelemahan angka tersebut.

Apa yang sepatutnya panjang?

Sebagai peraturan, panjang seluar itu mencapai maksimum pergelangan kaki, dan kadang-kadang 3 - 4 sentimeter di atasnya. Ramai yang diragui oleh keraguan, dengan perbelanjaan begitu lama, nampaknya seluar jenis ini akan mengurangkan pertumbuhan.

Anda tidak boleh bimbang, walaupun panjangnya agak tebal dan tidak biasa, tetapi seluar 7/8 panjang tidak akan memakan ketinggian anda secara visual. Ia agak bertentangan - menekankan kaki langsing anda, mereka akan menjadikan ketinggian anda secara visual sedikit lebih tinggi.

Apakah gaya dalam fesyen?

Antara gadis-gadis langsing, seluar panjang 7/8 klasik, yang seluar berpotongan lurus yang tidak mempunyai poket, popular. Sebagai peraturan, mereka sentiasa ketat di pinggul. Di samping itu, kanak-kanak perempuan langsing memakai seluar yang dipotong dengan anak panah, yang juga merupakan pinggang lurus, ketat, seluar, tetapi dengan poket atau poket di bahagian bawah.

Bagi pemilik bentuk yang mengagumkan terdapat juga model seluar panjang 7/8 yang sangat berjaya. Ini adalah seluar, sempit ke bahagian bawah, tetapi longgar di pinggul, yang membolehkan anda untuk mengalihkan perhatian dari kekurangan.

Warna sebenar

Sebagai tambahan kepada pelbagai dalam gaya, terdapat juga pelbagai yang berbeza dalam warna seluar. Dan harus diingat bahawa tidak semua warna digabungkan dengan satu sama lain. Dengan gabungan yang tepat, imej akan menjadi menakjubkan. Tetapi jika kombinasi warna tidak betul, anda boleh merosakkan segala-galanya dan kelihatan tidak masuk akal. Perhatikan juga bahawa tidak semua warna akan sesuai untuk gaya seluar tertentu.

Biru

Seluar biru akan kelihatan hebat pada kedua-dua gadis langsing dan yang berisi, tanpa memberi tumpuan kepada kelemahan angka mereka. Seluar dengan panjang 7/8 berwarna biru akan relevan pada bila-bila masa sepanjang tahun, dalam apa jua keadaan. Sebagai contoh, seluar dan seluar yang dipotong lurus dengan anak panah sesuai untuk acara perniagaan. Seluar kurus juga akan menemui banyak aplikasi dalam kehidupan seharian.

Putih

Seluar pendek yang berwarna putih, paling logik, akan menjadi trend pada musim panas, terutamanya jika ia diperbuat daripada kain ringan. Warna putih menolak cahaya matahari, membolehkan anda merasa selesa walaupun panas. Ia juga harus diperhatikan bahawa seluar putih lebih sesuai untuk kanak-kanak perempuan tipis dengan pinggul langsing.

Oleh kerana warna putih dapat meningkatkan jumlah gadis-gadis yang gemuk, lebih baik untuk tidak membelinya.

Beige

Gadis-gadis gila harus lebih berhati-hati dengan warna beige, serta putih, supaya pembelian seluar itu tidak memainkannya dalam minus itu. Tetapi kanak-kanak perempuan langsing boleh, tanpa takut memakai seluar itu. Warna kuning muda, menjadi nada yang tenang, semulajadi, juga sesuai dengan sebarang acara.Menjadi tarikh, mesyuarat perniagaan, berjalan kaki dengan rakan-rakan, belajar - dengan gear dan aksesori menunggang yang betul, anda akan sentiasa kelihatan bergaya dan sesuai.

Hitam

Mungkin hitam adalah warna yang paling serba boleh dalam pakaian. Dan juga perempuan mana-mana lelaki dengan mana-mana jenis yang sesuai, kerana ia secara visual mengurangkan jumlah. Di samping itu, seluar hitam juga akan relevan dalam mana-mana musim dan sesuai dalam apa jua keadaan, walaupun ia masih lebih baik memakainya pada musim yang lebih sejuk. Warna hitam menarik sinar matahari, meningkatkan suhu badan dan mewujudkan rasa tidak selesa.

Berwarna

Baru-baru ini, seluar berwarna, serta seluar dengan lukisan dan cetakan warna, menjadi semakin popular. Pelbagai lukisan, jalur, zebra, bunga - apa-apa yang kelihatan sejuk, asli dan luar biasa sangat popular musim ini. Dan setiap gadis boleh memilih sendiri model sesuai dengan corak yang disukai atau hanya satu warna.

Tetapi apabila memilih seluar atau seluar warna dalam pecut, seseorang harus ingat bahawa mereka akan kelihatan bergaya dan bergaya hanya dengan bahagian atas dan aksesori yang dipilih. Jika tidak, imej mungkin hanya menjadi rasa buruk.

Apa yang perlu dipakai?

Seluar 7/8 panjang popular dalam variasi kaus kaki mereka dengan perkara lain. Sebagai contoh, pada musim panas, seluar itu akan digabungkan dengan blus cahaya, semua jenis baju kaos, baju kaos dan puncak - ini adalah bagaimana imej anda akan segar, ringan dan lapang pada musim panas. Di musim bunga yang mendung atau musim gugur, seluar 7/8 akan dipadankan dengan kasut buku lali atau sepatu beberapa sentimeter di atas buku lali dan kot parit yang dirasai. Imej ini boleh ditambah dengan tali pinggang lebar yang bergaya, selendang rajutan yang cantik atau dicuri.

Ia tidak sesuai untuk memakai seluar dalam sejuk musim sejuk yang keras, kerana dari sudut pemanasan ia tidak praktikal, tetapi perlu diperhatikan bahawa mereka akan kelihatan cantik dengan but tinggi dan mantel bulu pendek hampir tidak menutupi punggung.

Kasut apa yang sesuai?

Gabungan seluar 7/8 dengan kasut sangat pelbagai. Untuk musim panas berjalan di panas panas, sandal dengan flat tunggal atau balet flat yang sempurna sempurna.

Dalam cuaca sejuk, seluar itu boleh digabungkan dengan kasut, kasut, selipar bergaya dengan oxfords atau snickers yang dipanggil - kasut yang elegan dengan baji dengan lidah yang besar.

Pada musim sejuk, serta dalam musim gugur atau musim luruh musim sejuk, kedua-dua kasut tinggi dan kasut panjang atau but buku lali adalah sempurna.

Untuk keluar petang, pihak atau tarikh, pilihan yang sangat baik akan menjadi kasut atau kasut tumit tinggi - di dalamnya kaki anda akan kelihatan lebih langsing, dan pergelangan kaki akan menjadi lebih licin.

Imej dan busur

Pertimbangkan juga beberapa pilihan untuk menggabungkan 7/8 seluar panjang dengan perkara lain. Contohnya, untuk berjalan-jalan musim panas dengan kawan-kawan di tengah-tengah bandar, seluar putih langsing putih sempurna, atau dengan warna yang tidak mengganggu dengan kombinasi blaus berwarna lemon chiffon dan selipar rata yang dihiasi dengan rhinestones yang kemas.

Imej itu boleh ditambah dengan gelang cahaya gaya yang sama dan beg tangan yang kemas kecil dengan tali bahu.

Bagi pihak itu, pilihan ideal akan menjadi seluar lurus 7/8 warna kuning muda dengan anak panah, mentol elegan atas dengan ruffles ringan, dan kasut tumit berwarna krim dan klac yang kemas untuk menyesuaikan kemuncak imej ini.

Untuk membeli-belah, anda boleh memilih busur yang paling selesa dan selesa, melengkapkan seluar lurus biru tanpa anak panah dengan kasut hitam atau oxfords, baju T-putih dengan cetakan tidak mencolok dan kardigan hitam atau kelabu.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus