Nerpa Fur Coat

Nerpa Fur Coat

Produk bulu tertarik dan menarik perhatian teksturnya yang menawan. Mantel bulu semulajadi selalu menjadi perhatian wanita di seluruh dunia, dan masing-masing diam-diam mahu mendapat "makanan istimewa" seperti itu. Tetapi harga produk terlalu tinggi dan wanita sedang mencari pilihan pada harga yang lebih rendah. Output adalah bulu bulu dari meterai, menekankan status dan kedudukan dalam masyarakat, serta gaya dan rasa gadis itu.

Ciri-ciri dan faedah

Ciri tersendiri yang terdapat pada lapisan meterai bulu adalah reka bentuk yang menarik dan menarik yang menangkap mata. Anda juga boleh memanggilnya "kad panggilan" produk.

Bahan ini sesuai untuk keadaan bandar. Kotoran, lumpur dan hujan tidak akan memudaratkan kot bulu kerana kesan penyerapan air yang unik. Sebarang pencemaran dikeluarkan dari kot bulu dalam beberapa saat. Air boleh disapu dengan kain lembut dan mengeringkan produk, dan kesan kotoran dibasuh dengan span lembap.

Kelebihan penting ialah ketahanan terhadap cahaya matahari langsung. Bahan tidak pudar atau terurai, dan bulu tidak ditumpahkan dalam keadaan apa pun.

Gabungan anjing laut dan llamas

Mezdra tidak haus dan tahan untuk merobek, yang menyebabkan peningkatan dalam hayat perkhidmatan bulu bulu. Produk biasanya cukup selama setengah lusin musim, dan diberi ketebalan bahan, kot itu sangat selesa, hangat dan lembut.

Bagaimana untuk memilih

Oleh kerana spesifikasi pemprosesan anjing laut, beberapa orang menjahit produk berkualiti. Walau bagaimanapun, terdapat banyak pengeluar yang bersedia untuk menyediakan mantel yang sangat baik.

Tiada kaedah khas untuk menentukan produk berkualiti, tetapi terdapat beberapa kriteria yang akan membantu anda memilih mantel bulu mewah:

 1. Perlu diberi perhatian di mana kot bulu dijahit. Biasanya, syarikat Norway terlibat dalam pakaian bulu dan membuat produk, yang menghantar atau menjual mantel bulu ke kedai-kedai swasta.
 2. Adalah mudah untuk mengenalpasti lapisan meterai bulu dengan bantuan pemasangan. Produk itu akan kelihatan sukar dan berat, dan sama sekali tidak selesa. Walau bagaimanapun, jangan lupa bahawa dalam beberapa hari kaus kaki akan membuka bulu dalam semua kemuliaannya, bahan akan menjadi lebih elastik dan menyenangkan.
 3. Pail pada bulu bulu meterai sering berbilang arah dan panjang yang sama, yang memberikan produk warna yang kontras. Perlu diberi perhatian pada ciri ini ketika memilih mantel bulu.
 4. Malah mantel bulu bukan semulajadi harus mempunyai warna asli warna yang menunjukkan keaslian kot bulu. Tetapi adalah perlu untuk meninggalkan produk, yang mempunyai warna yang luar biasa, kerana pewarna amat mempengaruhi kualiti.
 5. Untuk menilai kualiti produk, ia patut mengubahnya keluar. Jahitan harus dipercayai dan tidak terlalu kasar, dan juga diikat dengan band getah khas yang menghalang penampilan balutan pada titik lampiran.

Trend fesyen

Keterukan dan ketegaran teras mengenakan sekatan pada bentuk dan panjang bulu bulu. Produk besar tidak dibuat untuk mengurangkan berat badan, tetapi pereka pakaian hanya mendapat manfaat daripada kelemahan ini.

 • Coat bulu pendek, di atas lutut, adalah berbentuk A atau lurus lurus.
 • Coat panjang, di bawah lutut, kelihatan lebih feminin dan menekankan pinggang dengan bantuan tali pinggang yang elegan. Hujung kot bulu tidak akan mencium ke lantai, yang memberikannya lebih mewah.

Meterai bulu mempunyai pasang surut yang menarik, dan kerana pemilihan pilihan dengan arah cerucuk, pereka mendapatkan warna dan warna produk yang indah: dari warna perak dan krim ke warna gelap dan biru.

Apa yang perlu dipakai

Meterai bulu meterai sudah kelihatan luar biasa dan menarik mata dengan corak unik yang dimainkan ketika membuat pakaian. Anda boleh melengkapkan produk dengan pelbagai aksesori berkilat atau kelengkapan logam.Produk dari anjing laut bulu sempurna digabungkan dengan kulit atau suede.

 • Sarung tangan yang hangat dan klac sesuai untuk seluar pendek yang panjang panjang, yang dipadankan warna dengan but buku lali.
 • Model lebih lama digabungkan dengan beg besar dan but kulit.

Sesuai dengan selendang yang dikait, yang digabungkan dengan warna dengan mantel bulu, yang akan melengkapi imej dan menjadikannya lebih hangat dan indah.

Berapa banyak

Dasar harga di dunia bulu selalu mengangkat bar, tetapi kot bulu yang diperbuat daripada meterai menurunkannya ke tahap demokratik. Membeli produk bulu tidak akan melebihi beberapa puluhan ribu, yang agak murah berbanding kot bulu. Lebih-lebih lagi, memandangkan ketahanan yang meningkat, produk akan membayar sendiri stoking tahun ini.

Imej bergaya

 1. Kot baju biru-hitam dengan warna yang hebat adalah yang terbaik dilengkapi dengan baju kolar dan raccoon, yang memberikan produk yang lebih menarik. Juga elemen tidak diperlukan akan sarung tangan kain warna yang sama. Apabila memilih kot yang berbentuk A memotong butiran tambahan akan menjadi tali pinggang biru hitam atau gelap dengan gelang logam.
 2. Lebih mudah, tetapi busur yang kurang bergaya datang dari gabungan hitam dan putih. Imej ini berdasarkan perbezaan antara golf putih dan meterai hitam potongan lurus. Selesaikan imej paip-paip dan kasut mudah dengan tumit. Beg ini bukan elemen mandatori, kerana ia boleh digantikan dengan klac.

Haiwan laut mempunyai banyak kelebihan, ia kelihatan hebat dan akan menonjol dari beratus-ratus model lain. Kebanyakan mereka akan tenggelam dalam kelalaian, apabila meterai meterai akan terus berkhidmat dengan maruah selama bertahun-tahun lagi.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus