Bulu kot dari rubah perak dengan tudung

Bulu kot dari rubah perak dengan tudung

Trend utama musim ini adalah mantel bulu yang diperbuat daripada bulu berharga dan mulia. Pereka yang dibentangkan dalam koleksi fesyen mereka pelbagai model yang berbeza., berbeza bukan hanya gaya, tetapi juga pelaksanaan warna. Versi semasa musim ini adalah mantel bulu fox perak dengan hud.

Ciri-ciri dan faedah

Adalah diketahui bahawa kot bulu adalah produk yang mahal, dan nilai ini disebabkan oleh penggunaan bulu berharga. Model rubah hitam coklat sangat popular, dan pereka cuba pelbagai cara untuk membentangkan semua kelebihan bahan.

Perlu diingat bahawa kot bulu bukan sahaja mempunyai ciri-ciri penebat terma yang sangat baik, tetapi juga mempunyai penampilan pintar dan rapi. Mana-mana wanita, membeli produk, membuat pilihan ke arah kualiti dan kebolehpercayaan. Dalam pakaian sedemikian, anda berasa selesa, bergaya dan yakin.

Bulu rubah perak telah lama menjadi penunjuk kemewahan dan keanggunan, dan walaupun ketika mencipta gaya mudah, ada kemungkinan untuk mendedahkan semua kelebihan bahan tersebut.

Kelebihan utama kot bulu ialah produk tidak pernah keluar dari fesyen.

Ciri-ciri pakaian dari bulu rubah perak termasuk:

  • produk dari bahan ini mengekalkan haba dengan baik;
  • walaupun dengan memakai harian semasa musim sejuk, pakaian tidak akan hilang penampilan mereka;
  • bulu rubah perak sentiasa tebal dan gebu.

Banyak pereka telah lama menggunakan bahan ini untuk membuat model. Melengkapkan gaya mudah dengan pelbagai elemen, produk tidak hanya memperoleh pandangan yang mewah, tetapi juga merupakan pilihan yang hangat untuk musim sejuk yang paling sejuk.

Bagaimana untuk memilih

  1. Apabila membeli bulu bulu, anda perlu memberi perhatian bukan hanya pada reka bentuk luaran, tetapi juga untuk kualiti. Periksa produk untuk kecacatan, tangankan bulu anda. Bahan harus bersinar dan berkilau, mempunyai kepadatan yang tinggi. Beri perhatian kepada heterogenitas warna, kerana ini adalah ciri ciri bulu rubah perak.
  2. Bahan ini tidak boleh mempunyai apa-apa "bau kimia". Beri perhatian khusus kepada hud, dan periksa bulu untuk kehadiran aroma. Sesetengah pengeluar tidak mahu "mengganggu" proses pemprosesan bahan tersebut, dan kadang-kadang ia mungkin berbeza dari yang digunakan untuk menjadikan pangkalan itu.
  3. Ciri khas ciri produk adalah berat. Kot bulu dari bulu berkualiti tinggi dengan hud sentiasa berat, dan jika anda yakin bahawa ringan adalah ciri biasa, jangan mempercayainya. Trik tersebut hanya digunakan oleh pengeluar yang menjual produk berkualiti rendah.

Model Gabungan

Seringkali, bulu rubah perak digabungkan dengan spesies lain. Produk kelihatan asli dan elegan, walaupun gabungan yang berani.

  • Dengan bulu rex

Rex- - Bulu kelinci diraja Perancis, yang sering dilengkapkan oleh pelbagai spesies berharga. Kombinasi bahan ini dengan rubah perak kelihatan feminin dan bergaya. Struktur baldu Rex kelihatan baik dengan kerah atau tudung yang subur.

  • Dengan bulu memerang

Secara umum, bulu bulu berenda melengkapkan tudung dan kolar rubah. Pewarna bulu halus dan lembut dengan warna yang luar biasa bahan lembut.

Trend fesyen

Salah satu trend yang paling bergaya adalah mantel bulu pendek yang terbuat dari rubah perak dengan tudung. Model sedemikian muncul dalam barisan yang terkenal beberapa musim yang lalu, tetapi tidak kehilangan popularitinya sehingga hari ini. Produk sesuai individu yang cerah dan aktif yang tidak menyukai kekangan dalam gerakan.

Kotak bulu diperbuat daripada jalur silang sangat popular di kalangan remaja. Lengan yang dipanaskan dan tudung tebal menambah kemewahan dan keanggunan kepada produk.

Satu lagi pilihan popular di kalangan gadis-gadis adalah mantel bulu putih. Dalam kes ini, bulu meminjamkan diri untuk rawatan khusus untuk warna.

Apa yang perlu dipakai

Kot bulu dari bulu volumetrik kelihatan agak mengagumkan, dan oleh itu tidak memerlukan penambahan yang terang dan ekspresif. Adalah wajar merujuk kepada pakaian pas ketat yang tidak akan digantung dan kelihatan luas. Seluar klasik atau seluar jeans adalah pelengkap sempurna untuk mantel yang elegan.

Untuk bahagian atas, di sini anda perlu memilih model yang anda sendiri. Perkara utama ialah pakaian tidak mengintip dari bawah bulu bulu.

Imej bergaya

Kotak jubah perak harus dilengkapi dengan pakaian elegan dan ringkas. Pakaian ini sesuai untuk pergi ke acara penting atau bercuti, untuk melawat teater atau pameran. Imej itu harus ditambah dengan but buku lali yang indah dan beg tangan untuk dipadankan.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus