Kot bulu Yak

Kot bulu Yak

Pakaian luar biasa dalam bentuk pakaian luar. Adakah mungkin? Sudah tentu, jika anda memilih kot bulu dari bulu yang luar biasa. Kot bulu yang diperbuat daripada bulu bulu akan menjadi sorotan almari pakaian anda, menarik dengan daya tarikan dan kepraktisannya. Kot bulu, sebagai pakaian yang dijahit dari bulu, mempunyai ciri khasnya dan bertujuan untuk melindungi tubuh manusia daripada hipotermia. Malah orang purba, melarikan diri dari sejuk, menutup diri dengan kulit binatang yang mati. Dari sini kita dapat menyimpulkan bahawa prototaip kot bulu adalah ciptaan tertua di dunia pakaian.

Ciri-ciri dan faedah

Mempunyai struktur dan panjang khas, bulu yak kelihatan sangat berfaedah dalam produk siap. Seperti bahan lain, ia mempunyai ciri tersendiri.

Butiran

 • Menjadi bahan asal semula jadi, yak bulu sempurna melindungi terhadap hipotermiawalaupun pada suhu yang agak rendah.
 • Tanpa keraguan, kot bulu yak sesuai untuk alahan kerana ia tidak menyebabkan gejala yang wujud dalam penyakit mereka.
 • Bulu haiwan tidak basah kerana ciri khasnya, jadi jangan takut kelembapan. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna kot boleh dibasuh.
 • Bulu semulajadi, terutamanya haiwan besar, direka untuk "penggunaan intensif" yang menunjukkan ketahanan bahan tersebut.
 • Terdapat bukti bahawa bulu yak ciri penyembuhan yang melekat. Oleh itu, ia tidak akan berlebihan memakai kot bulu seperti itu kepada orang yang mengidap kesakitan sendi, sakit kepala, dan masalah peredaran darah.

Bagaimana untuk memilih

Apabila membeli bulu bulu, kami memilih apa-apa perkara yang akan bertahan lebih daripada satu musim dan akan relevan dengan trend fesyen, serta selesa untuk dipakai. Apabila membeli, adalah wajar untuk memastikan kualiti produk, yang mana anda perlu mengetahui beberapa perkara kecil.

Nuansa

 • Adalah lebih baik untuk membuat pembelian di kedai syarikat, jadi anda mendapat jaminan kualiti.
 • Tanya penjual kualiti produk, jika produk dibuat dengan pemeliharaan teknologi, anda akan ditunjukkan bagaimana kulit dijahit. Bagi produk dengan asal usul yang meragukan, bahagian lipit dijahit dengan selamat untuk ketidaksuburan pengesahan. Jahitan yang buruk boleh membawa kepada fakta bahawa kot bulu harfiah "menyebar" pada lipit.
 • Memperhatikan warna produk, perhatikan bahawa warna semula jadi bulu yak hitam, kelabu, kuning air dan mempunyai semua atau beberapa warna. Jika produk berwarna, pastikan bahawa pewarna berkualiti tinggi dan tahan lama.
 • Mengenai produk mesti ada maklumat mengenai penjagaan dia, arahan ini harus diikuti dan kemudian pakaian baru anda akan melayani anda untuk jangka masa yang panjang.

Trend fesyen

Oleh kerana tidur panjang, bulu bulu kelihatan sangat mewah dan luar biasa. Pereka tidak bosan dengan mencipta variasi baru kot bulu bulu.

 • Jaket lama Bulu Yak adalah luar biasa dan menyerupai bulu burung besar, tetapi ia tidak kelihatan kasar.
 • Kot bulu pendek boleh menggantikan jubah untuk pakaian malam dan akan menambah daya tarikan imej wanita sejati.
 • Model tanpa lengan agak relevan dalam musim ini, akan menekankan siluet yang sangat tipis.

Apa yang perlu dipakai

Model panjang menggabungkan harmoni dengan pakaian dan skirtyang panjangnya tidak melebihi panjang mantel. Untuk model yang lebih pendek patut seluar - paip, seluar - rokok, iaitu, menyempitkan dan lebih sesuai. Kasut pada kot bulu perlu dipilih dalam tumit, model feminin lebih baik. Jika anda memilih but pada platform, maka janganlah menjadi besar.

Dalam kombinasi dengan bulu bulu yang diperbuat daripada bulu semula jadi, beg yang agak mahal yang diperbuat daripada bahan semula jadi akan kelihatan berfaedah. Kehadiran perhiasan adalah minimum. Pelindung kepala ke kot dipilih dengan mengambil kira siluet keseluruhan. Jadi kepala tidak kelihatan terlalu kecil, atau sebaliknya - besar.Peraturan am dalam pemilihan barang pakaian adalah untuk mencari harmoni yang dipanggil, apabila bayang itu seimbang dan tidak ada butiran yang keluar dari gambaran keseluruhan.

Imej bergaya

Mempunyai penampilan yang luar biasa, bulu bulu mungkin kelihatan berbeza, bergantung pada warna, panjang dan gaya produk. Sebagai contoh, mantel dengan tiruan warna "ombre", model yang dicat dalam warna zamrud.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus