Bulu bulu kanak-kanak untuk kanak-kanak perempuan dari bulu semula jadi

Bulu bulu kanak-kanak untuk kanak-kanak perempuan dari bulu semula jadi

Kanak-kanak yang kerap sejuk di musim sejuk, iklim yang keras di kampung itu - alasan yang serius untuk membeli mantel kepada anak perempuannya. Pakaian luar itu akan melepaskan beban kebimbangan dari bahu ibu. Adakah anda setuju? Tetapi kot bulu kot bulu adalah berbeza. Ramai ibu bapa mempunyai beberapa keperluan untuk produk bulu. Apa jenis bulu bulu untuk memilih untuk anak perempuan anda, apakah kelebihannya, mari bercakap hari ini dan sekarang.

Untuk membentangkan gambaran lengkap produk bulu, mari kita mulakan bab seterusnya.

Sedikit sejarah

Hari ini, banyak ibu-ibu perempuan dilahirkan di Kesatuan Soviet. Mungkin, sesetengah wanita kini tersenyum, mengingat bagaimana ibu mereka meletakkan anak-anak mereka di kot bulu yang diperbuat daripada bulu palsu, tigeika. Dalam era kekurangan barangan pengguna, mustahil untuk mendapatkan bulu bulu yang diperbuat daripada bulu asli. Mereka mendapatnya dengan kesukaran yang besar, selaras dengan garis panjang untuk mantel bulu bayi yang indah.

Nasib baik, masa tidak berhenti. Sebilangan besar salun bulu menunjukkan bahawa produk ini adalah permintaan, adalah permintaan yang luas di kalangan fesyen yang besar dan kecil.

Ciri-ciri dan faedah

Kelebihan utama membeli kot bulu diperbuat daripada bulu asli adalah - perlindungan yang baik terhadap frosts yang teruk, angin, badai salji. Kadang-kadang tidak selalu mungkin meninggalkan anak di rumah apabila suhu udara di luar tingkap adalah 20 darjah. Kelas di kelab dan bahagian sangat sukar untuk membatalkan jika anak dengan jurulatih sedang bersiap untuk pertunjukan, pertandingan berikutnya.

Bulu semulajadi adalah hiasan yang indah dari mana-mana produk. Kecemerlangannya mempesonakan setiap orang. Pail lembut sangat menyenangkan untuk disentuh.

Sekarang kita mengambil risiko untuk menjadi negatif daripada ibu-ibu: ramai yang tidak mampu membeli produk tersebut. Mari kita beri beberapa alasan yang memihak kepada membeli bulu bulu yang diperbuat daripada bulu semula jadi.

 • Iklim bandar anda boleh menjadi sangat keras. Kawasan utara negara kita tidak selalu menggembirakan penduduk di musim sejuk yang sederhana. Tanpa mantel hangat tidak boleh dilakukan.
 • Udara sejuk yang segar (di bawah syarat-syarat berikut: kanak-kanak itu mempunyai topi, selendang, dan sarung tangan) sentiasa mempunyai kesan positif ke atas tubuh manusia. Anda perlu berjalan dengan anak kecil anda dalam sebarang cuaca. Berjalan mengurangkan risiko morbiditi pada kanak-kanak, meningkatkan imuniti.
 • Semua orang tahu bahawa pakaian kanak-kanak gabungan sentiasa kelihatan menarik dan cantik. Membeli kot bulu dari bulu gabungan akan mengurangkan kosnya dengan ketara. Harga untuk produk sedemikian sentiasa lebih rendah.

Perkara terakhir yang anda boleh tambahkan kepada ciri-ciri kot bulu: kot bulu panjang tidak akan meninggalkan peluang yang sedikit untuk angin kencang menembusi dalam. Kanak-kanak akan menjadi hangat dan selesa dalam cuaca apa pun.

Bagaimana untuk memilih

 1. Cara yang paling jelas ialah pemasangan kot bulu di kedai. Selalunya ada peluang untuk mempertimbangkannya dari semua pihak, untuk menentukan saiz kanak-kanak yang dikehendaki dengan tepat.
 2. Adakah anda ingin memesan pakaian dalam talian? Kami menasihatkan anda untuk memilih kedai-kedai di mana terdapat penerangan terperinci produk dan semua parameter garis dimensi.
 3. Bulu adalah item seterusnya untuk memberi perhatian kepada. Pile mempunyai kilauan menawan, keanjalan, anda boleh membeli mantel bulu dengan selamat.

Bulu bulu - produk volumetrik dalam pelaksanaannya. Berapa lama untuk memilih kot untuk anak perempuan saya. Sekarang kita akan faham.

 • Kot bulu ke lutut atau kot domba akan sesuai dengan gadis kecil usia prasekolah dan kedudukan pendek.
 • Umur prasekolah adalah tempoh paling aktif dalam kehidupan kanak-kanak. Bola salju, pembuatan salji - dengan permainan sedemikian, pergerakan kanak-kanak tidak harus mengganggu apa-apa. Kot bulu pendek adalah alternatif yang baik untuk produk bulu panjang.
 • Dari umur kira-kira 10 tahun, kanak-kanak perempuan memulakan pertumbuhan fisiologi aktif. Gadis tinggi sesuai dengan model mana pun.

Model popular

Pereka pakaian kanak-kanak tidak kalah dengan fesyen dewasa, setiap tahun mereka mempersembahkan reka bentuk baru kot bulu kanak-kanak mereka, di mana semua nuansa umur diambil kira.

Jahit pakaian yang menawan untuk bayi. Mungkin, dari zaman kanak-kanak perempuan ini kita akan memulakan kajian semula.

Untuk bayi

Kanak-kanak sangat sensitif terhadap perubahan suhu udara. Dalam tiga tahun pertama kehidupan kanak-kanak, ibu tidak boleh berbuat tanpa kereta dorong dan giring, yang bermaksud bahawa kanak-kanak itu akan duduk di jalan. Bulu bulu akan memberikan kehangatan, keselesaan di mana-mana cuaca buruk musim sejuk.

Memandangkan usia kanak-kanak perempuan awal, pereka menawarkan untuk membeli kot bulu yang berbeza. Kering kerap dihiasi dengan telinga. Untuk kegembiraan ibu dan anak itu sendiri.

Untuk perempuan

4-6 tahun

Berjalan dengan ibu dan ayah di taman permainan dipenuhi dengan pelbagai jenis permainan luaran. Kot bulu akan membantu meningkatkan masa untuk berjalan di udara segar. Gaya longgar, warna-warna yang menarik akan menjadikan wajah cantik cantik cantik. Bentuk trapezoid ini lebih relevan daripada sebelumnya.

7-8 tahun

Lurus, gaya bebas digunakan secara meluas ketika mantel bulu jahit. Menghantar perempuan ke sekolah atau institusi pendidikan lain, ibu akan menjadi tenang untuk anak-anak mereka. Hood melengkapkan banyak produk bulu. Kain selesai tradisional - pompon pada renda panjang. Tirai di dalam produk ini adalah satu lagi helah pereka dari permulaan sejuk.

Untuk seorang remaja

Gadis berusia 10-12 tahun cuba menyalin pakaian mereka pada orang dewasa. Pereka menawarkan baju bulu yang menyerupai model untuk wanita. Ini mungkin kot lurus atau produk dengan suar sedikit. Belt ini sering digabungkan.

Varieti

Bulu semulajadi apabila menjahit kot bulu digunakan sangat berbeza. Mari kita tinggalkan yang paling biasa.

 • Kot bulu Tsigoyika - bulu domba sheared, berpakaian kambing. Wul lembu mempunyai keanjalan dan keanjalan istimewa. Kot bulu yang diperbuat daripada bulu yang serupa mungkin tidak kelihatan sangat menarik pada pandangan pertama, tetapi ia sangat berguna untuk kesihatan.
 • Ciri-ciri penyembuhan mempunyai produk yang diperbuat daripada bulu, kulit domba. Kot kot domba cukup hangat, mempunyai keindahannya sendiri yang unik.
 • Bulu kelinci Rex dalam sepuluh tahun terakhir mendapat popularitinya. Rex bulu mempunyai tempoh penggunaannya sendiri, tidak seperti bulu arnab biasa.

Rex bulu yang kaku Rex boleh dipakai untuk pewarna, jadi kot bulu kanak-kanak mempunyai warna mereka sendiri. Kelemahan kot bulu termasuk berikut: kot bulu yang sesuai untuk sejuk sederhana.

Warna bergaya

Produk bulu mempunyai warna mereka sendiri.

 • Rubah merah Warna-warna yang bagus membuat mantel terang dan cantik. Bulu berbulu menarik dengan kecantikannya. Emosi positif sangat baik pada zaman kanak-kanak.
 • Kelinci kelabu. Kurang menandakan warna untuk keindahan kecil. Memandangkan keunikan umur kanak-kanak itu, sesetengah ibu memilih untuk membeli bulu bulu seperti warna, melengkapi dengan aksesori cerah yang lain.
 • Kotak bulu fox putih. Pilihan klasik pada setiap masa. Tidak ramai ibu bapa membuat keputusan mengenai pembelian sedemikian, memetik harga yang tinggi dan pertumbuhan pesat kanak-kanak. Kami mempunyai beberapa bantahan yang menyokong membeli bulu bulu putih.

Jaket bulu seperti ini boleh dibeli pada usia anak perempuan remaja, apabila pertumbuhan tubuh tidak begitu kuat seperti pada tahun-tahun pertama kehidupan. Remaja sering mempunyai hobi mereka: sukan, muzik, menghadiri acara kebudayaan. Ia sangat penting untuk semua gadis mempunyai penampilan cantik. Kotak bulu putih akan membolehkan anda membuat imej unik anda sendiri. Bulu bulu akan berkhidmat tidak setahun.

Apa yang perlu dipakai

Pada masa kanak-kanak, ada perkara yang mudah digabungkan antara satu sama lain dan anda boleh kelihatan sangat menarik dan hebat.

 • Bulu bulu panjang berjalan lancar dengan but lutut tinggi.
 • Topi rajutan, selendang dan sarung tangan dipilih dalam warna yang dekat dengan warna kot atau kontras. Selendang itu boleh dipakai di atas bulu bulu.
 • Untuk mantel pendek pilih but rendah dan seluar yang bergaya.
 • Selendang dan sarung tangan untuk dipadankan dengan topi. Selendang dengan pompoms agak tambahan kepada mantel bulu.

Imej bergaya

Wanita bergaya muda tanpa imej yang bergaya di mana-mana sahaja.Pakaian berpakaian yang indah memunculkan pada gadis-gadis dengan cara berpakaian dengan sempurna sentiasa.

 1. Moray - warna yang bagus, cantik. Lapisan bulu bulu panjang dengan hiasan renda yang menakjubkan - pakaian luar yang hangat untuk musim sejuk yang keras. Tambah pada but tinggi, topi yang selesa dan untuk beberapa musim, anda boleh lupa mengemas kini almari pakaian musim sejuk anda.
 2. Kotak yang bagus daripada mouton bercampur dengan seluar musim sejuk. Model dengan hud, pada tali pinggang. Panjang kot adalah optimum untuk sebarang cuaca musim sejuk. Ia mudah untuk berjalan-jalan, pergi ke sekolah. Kantung yang longgar mudah dipakai di atas topi. Boots, sepatu bot - pilihan tetap untuk ibu bapa dan perempuan simpanan kot bulu itu sendiri.

Bulu bulu - subjek almari pakaian musim sejuk, di mana ia adalah hangat dan nyaman di mana-mana fros musim sejuk. Anak-anak kegemaran selalu kelihatan menarik dan cantik di dalamnya. Dan ibu-ibu tenang tentang kesihatan mereka.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus