Bulu kot "trapezium"

Bulu kot trapeze

Setiap gadis tahu: kot bulu sentiasa versi win-win daripada almari pakaian musim sejuk. Dari musim ke musim, fesyen berubah hanya untuk butiran - pelbagai kombinasi gaya, panjang, tekstur bulu, dan sebagainya. Di antara model moden musim ini, masih terdapat gaya kegemaran "trapezoid".

Ciri-ciri dan faedah gaya

Pilihan yang abadi ini dibezakan dengan cerah pada bahu dan memerah. Trapezoid adalah beberapa jenis, bergantung kepada panjang produk dan potong. Dipendekkan atau panjang, dengan hud atau kolar besar - setiap gadis akan dapat memilih versi sendiri bulu bulunya. Sebagai contoh, versi trapezoid pendek adalah pilihan yang sangat baik untuk mereka yang bergerak di sekitar bandar dengan kereta. Model panjang lutut akan menyembunyikan wang tambahan.

Bagi bulu, tidur lama seperti rubah perak dalam siluet trapeze jarang digunakan - bulu volumetrik dengan sendirinya, dalam kombinasi dengan trapez, akan membuat sebarang bentuk bola. Tetapi mink mulia yang indah atau muton yang sederhana dengan sendirinya, digabungkan dengan gaya trapezium yang agak romantis, dan kadang-kadang remeh, boleh memberikan seorang gadis imej seorang ratu yang sayang dan percaya diri, yang tidak asing dengan kelemahan wanita dan kelembutan.

Bagaimana untuk memilih dan siapa yang sesuai

Model trapeze yang dipendekkan sesuai untuk kedua-dua gadis yang tinggi dan kecil. - Pilihan ini akan menekankan keanggunan dan kelemahan mereka. Perkara utama adalah untuk mengelakkan hem terapung, dan lebih-lebih lagi, gaya popular "kelawar" - dalam versi pendek pada kanak-kanak rapuh seperti kot bulu akan kelihatan rumit.

Baru-baru ini, siluet berbentuk trapeze A sangat popular. Gaya ini, tanpa mengira panjang produk, adalah ideal untuk kanak-kanak perempuan dengan perkadaran sederhana atau besar. Terdapat juga variasi manteau atau raksasa, apabila produk itu luas di seluruh. Pada mulanya, gaya ini dianggap sebagai trapezoid klasik, yang kemudiannya memberikan pelbagai derivatif untuk model-model lain.

Bagi wanita gemuk, gaya "trapezoid" dengan panjang sedikit di bawah lutut akan membantu untuk menyembunyikan cacat dan menjadikan siluet lebih langsing. Tetapi adalah perlu untuk meninggalkan bulu berambut panjang dan hud besar, yang hanya akan menambah jumlah tambahan dan berat angka.

Trend fesyen

Bagi mereka yang biasa berpakaian mengikut trend fesyen terkini, siluet ini akan menjadi pilihan yang sangat baik. Populariti gaya ini adalah kerana kepraktisan dan kepelbagaiannya yang luar biasa. Setiap tahun, kot bulu trapezium tidak kehilangan kaitannya dan muncul dalam cahaya baru, musim ini tidak terkecuali: kot bulu adalah trapeze separa. Model ini hampir dipotong, tetapi juga sempurna untuk kebanyakan angka.

Apa yang perlu dipakai

Walaupun gaya ini tidak memerlukan pilihan khas almari pakaian musim sejuk, beberapa ciri harus diperhatikan. Lebih baik memilih skirt tidak lebih lama daripada kot bulu. Hebatnya dengan gaya ini akan kelihatan hal-hal yang sempit dan ketat, misalnya, pakaian-sweater dengan bingkap.

Anda tidak boleh menggabungkan kot bulu trapez dengan beg besar atau aksesori. Adalah lebih baik untuk memberi keutamaan kepada beg tangan yang kemas dan bergaya, yang hanya akan menekankan imej feminin. Boots lebih baik untuk memilih tumit atau baji kecil.

Imej bergaya

Seperti yang anda dapat lihat, gaya trapezoid sangat pelbagai dan serba boleh, setiap gadis dengan saiz dan ketinggian badan mana pun akan dapat menekankan kewanitaannya, menyembunyikan kesilapan dengan bijak, mengubahnya menjadi kebajikan. Dalam bulu seperti bulu, anda boleh menukar pandangan anda di luar pengiktirafan, memilih sendiri imej yang sempurna dan bergaya, menggabungkan dengan pelbagai aksesori dengan mahir. Di dalamnya anda akan sentiasa kelihatan berfaedah dan elegan.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus