Tinjauan kilang Rusia untuk pengeluaran bulu

Tinjauan kilang Rusia untuk pengeluaran bulu

Ramai orang mula mempercayai pengeluar domestik lebih. Dan ini berlaku bukan sahaja produk atau barangan rumah, tetapi juga pakaian. Produk bulu beberapa jenama jauh di hadapan pesaing asing bukan sahaja dalam kualiti tetapi juga dalam reka bentuk. Kelebihan utama jenama Rusia adalah tumpuan pada tokoh wanita kita. Keuntungan kedua boleh dipanggil harga yang lebih berpatutan. Selain itu, adalah menyenangkan untuk menyedari bahawa kilang-kilang negara kita sedang giat berkembang dan berkembang setiap tahun.

Gambaran keseluruhan kilang bulu

Kilang bulu Kirov "Belka"

Kilang Kirov telah lama wujud dan terkenal dengan kualiti yang sangat baik. Harga demokrasi produk bulu akan menggembirakan mana-mana pembeli. Dengan cara ini, di Kirov sendiri, produk ini jauh lebih murah daripada di bandar-bandar besar. Oleh itu, jika anda tinggal berdekatan, maka ini adalah tempat yang bagus untuk membeli kot bulu.

Ciri khas "Squirrel" adalah gabungan bahan, hiasan dengan pelbagai jenis dan corak. Mempunyai mereka terdapat model untuk kategori membina dan umur yang berlainan. Bagi ulasan, mereka agak banyak. Kebanyakan pembeli memuji produk. Pengilang Kirov dan mengesyorkan mereka kepada orang lain. Komen negatif tidak dalam tuntutan kualiti, tetapi dalam bilangan cawangan.

Elena Furs

Pengilang ini adalah salah satu yang paling popular di Rusia. Beliau telah lama wujud dan telah mendapat banyak peminat.

Produk mempunyai pemotongan moden dan kualiti yang sangat baik. Saya gembira kerana selain kot bulu anda boleh menemui jaket, rompi dan pelbagai cape. Bagi bulu, pengeluaran menggunakan lebih daripada 17 jenis. Ramai yang percaya bahawa harga Elena Furs agak tinggi. Sebagai contoh, kos bulu bulu arnab boleh berubah dari 400 hingga 1000 dolar, dan satu muton dari 150 hingga 700 dolar. Walau bagaimanapun, pengeluar menerangkannya dengan memadankan kualiti.

Kebanyakan gadis yang meninggalkan maklum balas, mendakwa bahawa mereka memakai produk jenama ini selama bertahun-tahun. Kot bulu mengekalkan penampilan dan kegembiraan mereka dengan ciri-ciri cemerlang. Negatif hanya diarahkan kepada hakikat bahawa ramai orang tidak mampu pakaian. Dengan cara ini, terdapat fakta yang tidak menyenangkan yang harus diperhatikan. Banyak portal mempunyai ulasan yang sama di bawah nama yang berbeza. Mereka menunjukkan maklumat positif mengenai kedai dan pautan kepadanya. Ia dapat dilihat bahawa komen-komen ini dibeli, yang sangat menyedihkan.

Kegemaran

Ini adalah kilang Pyatigorsk yang sangat terkenal.yang mengkhusus dalam produk dari australian muton. Oleh kerana pengeluar memfokuskan pada satu bahan, dia tahu segala-galanya mengenai dia. Oleh itu, mantel mereka sangat dihargai bukan sahaja di Pyatigorsk, tetapi juga di bandar-bandar lain.

Jenama cuba untuk mencipta semua model baru yang akan menggembirakan wanita dari semua peringkat umur.

Harga agak berpatutan., terutamanya kerana muton itu sendiri adalah bulu yang murah. Walau bagaimanapun, di kilang itu sendiri anda boleh membeli mantel bulu lebih murah. Ulasan buruk tentang jenama ini sangat sukar dicari. Kanak-kanak memuji produk dan gembira dengan kualitinya.

Svetlana

Kilang "Svetlana" di pasaran selama kira-kira 14 tahun dan yang ciri utama adalah model moden. Banyak produk sesuai dengan trend fesyen terkini. Walau bagaimanapun, mereka tidak melupakan gaya klasik wanita. Hampir semua model dibentangkan dalam beberapa warna. Jika perlu, anda boleh menyesuaikan produk mengikut angka anda. Sudah tentu, bonus ini hanya boleh didapati di kilang.

Laman ini tidak begitu mudah, tetapi harga tidak dibentangkan. Walau bagaimanapun, ulasan boleh difahami bahawa kot bulu tidak mahal, tetapi mereka tidak boleh dipanggil murah sama ada. Ia dapat dilihat bahawa Pembeli gembira dan dengan senang hati berkongsi tanggapan mereka mengenai pembelian. Ekspresikan penghargaan mereka terhadap kualiti dan perkhidmatan yang baik.

Depan mulut

Kilang ini wujud di St Petersburg, tetapi mempunyai kedai-kedai di bandar-bandar lain. Produk mereka sering dijahit dengan bulu gabungan. Unsur semacam itu menjadikan lapisan lebih kaya dan lebih mantap. Harga sangat tinggi, tetapi beberapa model mempunyai diskaun. Perlu diingat bahawa banyak kot bulu mempunyai reka bentuk yang sangat asli, yang kini menjadi gaya. Ini adalah corak warna yang kelihatan sangat bergaya.

Bagi ulasan, mereka agak berbeza. Perlu dikatakan itu ramai yang tidak berpuas hati dengan pelbagai jenis kedai. Di sesetengah jabatan terdapat julat saiz yang sedikit yang akan mengganggu pembeli mana-mana. Tetapi kualiti produk agak berpuas hati dan tidak menyebabkan sebarang pertanyaan.

Bulu Rusia

Pengilang ini telah membenarkan cawangannya di banyak bandar raya. Produk bulu mereka sangat banyak di kalangan semua peringkat umur. Ciri utama bulu mereka adalah bermusim. Ia dilombong hanya pada musim sejuk, apabila rambut haiwan boleh dipakai dengan lapisan bawah tebal.

Dengan cara ini, mereka mempunyai pelan ansuran, serta jahitan pakaian bulu individu.

Harga "bulu Rusia" agak tinggi.. Jadi, anda faham, kos minimum bulu bulu dari mulut bermula dari 100,000 rubel, dan nilai maksimum mencapai sedikit lebih daripada 300,000 rubel. Ulasan tentang kualiti barangan yang baik. Pembeli berpuas hati dengan produk yang dibeli, tetapi mereka tidak selalu mengutuk barangan moden. Di samping itu, harga tinggi mengganggu sesetengah pengulas.

Melita

Pengeluar Kazan yang terkenal diketahui ramai. Ia telah wujud untuk masa yang sangat lama dan ramai gadis tidak berubah jenama mereka selama bertahun-tahun. Melita menawarkan model menarik dan warna asli. Ini adalah perusahaan moden yang baru-baru ini mengalami krisis.

Dikatakan bahawa bahan mentah telah meningkat dalam harga dan pengeluaran telah dihentikan. Kilang itu dijual untuk dijual, tetapi langkah ini tidak berjaya. Oleh itu, jenama telah menaikkan harga secara mendadak. Sudah tentu, mereka tidak transendental, tetapi mereka juga tidak boleh membanggakan demokrasi. Model paling mudah untuk kos jari sekurang-kurangnya 100,000-200,000 rubel.

Ulasan sangat baik dan agak banyak. Pertama sekali, memuji kualiti dan pemilihan yang baik. Anda sering boleh memenuhi komen gadis-gadis yang membeli dari Melita bukan mantel pertama.

Frost

Kilang bulu terlibat dalam pengeluaran jaket dan pelbagai aksesori dari bulu. Mereka wujud selama 10 tahun, tetapi tidak begitu popular. Adalah diketahui bahawa bahan mentah untuk produk jahit dibeli di Eropah, tetapi barang-barang dijahit di Rusia.

Perlu diingat bahawa banyak produk yang agak lama. Mereka lebih tertumpu pada generasi yang lebih tua. Harga agak rendah untuk semua produk, tetapi, malangnya, julatnya sangat kecil. Terdapat hampir tiada ulasan, tetapi ada sedikit negatif di dalamnya. Kualiti produk membuat pelanggan gembira, tetapi ia adalah kekurangan pilihan yang mengelirukan.

Golden Fleece

Ini adalah kilang Moscow, yang dibuka pada tahun 1992. Pengilang mendakwa bahawa ia berfungsi dengan standard kualiti tertinggi. Produk mereka dengan mudah dapat bersaing dengan rakan-rakan asing bukan sahaja dalam kebolehpercayaan produk, tetapi juga di orisinal model. Banyak gaya klasik yang tidak keluar dari fesyen untuk masa yang lama. Ini bagus, kerana banyak gadis membeli mantel bulu selama beberapa dekad. Malangnya, tidak ada banyak jenis bulu, tetapi selain mantel, jaket dan aksesori telah dijahit.

Untuk mengkaji semula harga adalah sukar, kerana mereka berbeza. Terdapat model yang sangat murah yang menggembirakan penampilan yang menyenangkan. Juga ada produk yang agak mudah, tetapi jauh lebih tinggi dalam kos. Mungkin banyak bergantung pada panjang, aksesori dan kualiti bahan mentah. Terdapat begitu banyak ulasan yang baik bahawa tidak mustahil untuk membacanya. Pembeli berterima kasih kepada Golden Fleece untuk pemilihan yang sangat baik dan ketahanan produk. Ada yang mengatakan bahawa pilihan di kedai-kedai besar, tetapi ia adalah sama.

Sofia

Ini adalah satu lagi kilang Pyatigorsk, yang mempunyai reputasi yang baik. Mereka terlibat dalam penjualan borong dan runcit produk bulu. Perlu dikatakan bahawa julat agak kurang. Dalam katalog terdapat banyak model umur yang tidak akan menyenangkan semua orang. Walau bagaimanapun, gaya moden juga tersedia secara komersil. Selalunya mereka terdiri daripada bahan komposit, yang kini sangat popular.

Jika kita bercakap tentang harga, mereka agak tinggi. Produk agak lama, tetapi mereka mahal. Sekali lagi, perhatikan mantel bulu yang paling popular, yang sangat banyak. Kos minimum mereka adalah kira-kira 150,000 Rubles dan lebih. Ini adalah sedikit tanggapan, tetapi di dalamnya ketidakpuasan dengan harga julat dan tidak sesuai juga diperhatikan. Bagi kualiti, tiada siapa yang mempunyai sebarang aduan.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus