Kelabu bulu kelabu: warna bergaya dan model popular

Kelabu bulu kelabu: warna bergaya dan model popular

Gadis-gadis suka masa musim sejuk kerana hakikat bahawa anda akhirnya dapat memamerkan mantel musim sejuk anda yang indah. Oleh itu, mereka sentiasa mendekati pilihan produk tersebut dengan penjagaan khusus. Dan yang paling penting, semua wanita fesyen mahu kot bulunya menjadi istimewa dan hebat.

Kami mencadangkan anda menganggap kot kelabu kelabu, sebagai alternatif kepada semua warna biasa. Sudah tentu. Kot bulu ini mempunyai pelbagai warna, di mana setiap gadis akan mendapati dirinya sendiri.

Kami akan memberitahu anda secara terperinci mengenai mantel, trend fesyen dan model terkini, serta cara membuat pilihan yang betul untuk mewujudkan kesan yang luar biasa.

Ciri-ciri dan faedah

Kot bulu kelabu adalah universal, bersama-sama dengan coklat dan hitam, dan mudah digabungkan dengan pakaian apa pun. Anda boleh membuat imej harian dengan mudah.

Dia serba boleh, ia boleh dipakai dalam kehidupan seharian, dan juga memakai acara istimewa.

Kot bulu kelabu sesuai untuk semua orang tanpa pengecualian, sama ada seorang gadis muda atau seorang wanita yang lebih tua.

Keuntungan yang besar adalah kepraktisannya, ia tidak memerlukan penjagaan khas, seperti mantel bulu putih atau beige.

Warna bergaya dan kombinasi warna

Grafit

Salah satu warna kelabu yang paling popular untuk kot bulu. Ia lebih kepada warna gelap kelabu, tetapi juga mempunyai pelbagai warna.

Biru-kelabu

Terendak naungan belia yang sangat bergaya. Yang akan segera menarik perhatian anda. Di tengah-tengah warna ini berwarna kelabu, yang dituangkan dengan warna biru secara berkesan.

Beige kelabu

Sesuai untuk mereka yang memilih warna cahaya bulu bulu. Lapisan bulu ini akan menghasilkan imej yang hebat. Di samping itu, mantel bulu cerah cenderung untuk meremajakan seorang gadis.

Kelabu muda

Bayangkan naungan cahaya kelabu, yang dicat dengan sempurna seolah-olah bersalut dengan putih. Hue ini dengan segera mewujudkan kesan mewah dan kewanitaan.

Pearl

Di tempat lain, naungan itu juga boleh dipanggil hanya kelabu muda. Kotak bulu seperti itu kelihatan elegan dan menyegarkan imej pemiliknya.

Berjalin

Dalam kes ini, jalur boleh menegak dan mendatar. Menegak lebih sering dicirikan oleh jenis bulu itu sendiri, yang dicirikan oleh jalur aneh atau lipit khas. Juga, bulu boleh sengaja dicat dalam warna berjalur. Tetapi mendatar kemungkinan besar berkaitan dengan teknologi pengeluaran itu sendiri dan seni reka bentuk.

Gaya dan model popular

Pelbagai gaya bulu bulu tidak mempunyai had dan pereka tidak berhenti pada apa yang telah dicapai. Kebanyakan lapisan berbeza dengan panjang dan gaya, yang boleh lurus, dibakar atau dipasang. Kami akan memberi tumpuan kepada gaya yang paling bergaya kot bulu.

Jalur silang

Ini adalah trend nombor satu dalam dunia pakaian luar yang bergaya, yang tidak kehilangan kaitannya dengan beberapa musim berturut-turut. Pada apa yang jalur mendatar kelihatan asal kedua-dua kot bulu pendek dan memanjang.

Sarung yang timbul

Gaya sedemikian segera mewujudkan imej wanita feminin dan rapuh. Sebagai peraturan, panjang standard lengan yang dipendekkan ialah tiga suku. Perkara utama untuk mengambil di bawah gaya sarung tangan yang hebat ini.

Kolar berdiri

Selalunya gaya ini digabungkan dengan reka bentuk kot bulu yang licin. Secara luaran, anda boleh mencirikan gaya seperti gaya minimalis. Kelebihan kot ini ialah ia akan melindungi anda dari angin pada musim sejuk yang dingin.

Kolar terbuka

Ramai orang memanggil kot bulu seperti "tanpa kolar." Gaya ini dikaitkan dengan gaya Chanel. Dalam kot ini anda akan kelihatan feminin dan romantis.Kesan tertentu dihasilkan oleh perincian sedemikian dalam kombinasi dengan lengan pendek.

Dengan hud

Pilihan yang paling praktikal untuk musim sejuk. Kelihatan hebat dengan kot bulu mana-mana siluet. Gadis-gadis akan menghargai gaya maruah ini, kerana ia akan menyelamatkan mereka dari keperluan memakai topi.

Bagaimana untuk memilih

Evaluasi angka anda dan tentukan gaya yang sesuai dengan anda. Adakah ia menjadi kot yang dipasang dengan penekanan tambahan pada pinggang atau kot lurus untuk menyembunyikan sentimeter tambahan angka itu.

Seterusnya, tentukan jenis bulu yang anda pilih, berdasarkan kehendak anda, praktikal dan, tentu saja, belanjawan. Pastikan untuk memberi perhatian kepada kualiti bulu dan lipit produk. Bulu tidak boleh mempunyai sebarang kecacatan.

Mink

Kain bulu bulu yang sangat popular, dan kelabu yang berwarna kelabu juga kelihatan elegan. Kot ini adalah salah satu yang paling hangat dan tahan haus. Perlu dipertimbangkan bahawa anda perlu memperuntukkan sejumlah besar untuk membeli kot bulu seperti itu.

Arnab

Pilihan belanjawan, tetapi tidak kurang bergaya dan asli. Selalunya ia juga diambil untuk jenis bulu yang berbeza, sebagai contoh, bulu berang-berang. Bulu arnab sangat hangat dan lembut, yang membolehkan pereka untuk mencuba dengannya.

Mouton

Satu lagi pilihan kos rendah untuk musim sejuk. Coat bulu dari Mouton dibezakan oleh bulu tebal dan padat, yang menarik shimmers di bawah sinar matahari.

Pada dasarnya, kategori harga bergantung kepada dua faktor penentu: ini adalah jenis bulu dan panjang bulu bulu. Bergantung pada pilihan anda, pilih versi yang dipendekkan atau memanjang ke tengah anak lembu.

Kami menasihatkan anda untuk memilih mantel panjang, kerana musim sejuk adalah masa yang anda ingin merasa hangat dan selesa. Dan walaupun dengan mantel bulu itu mudah untuk menggabungkan apa-apa pakaian, dan ia tidak akan bersahaja mengintip dari bawah bulu bulu. Pilihan terbaik meliputi pinggul, sebagai contoh, tepat di atas lutut.

Kami memberitahu anda secara terperinci mengenai gaya yang bergaya dan warna kelabu kelabu. Sekarang pilihan adalah milik anda. Kami berharap petua kami banyak membantu anda menentukan keputusan anda dan membuat imej yang unik.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus