Coat berkualiti dari kilang SAGITTA

Coat berkualiti dari kilang SAGITTA

Pada musim sejuk, gadis mahu kelihatan cantik dan bergaya, cuba memilih pakaian luar yang menarik. Apa yang paling sesuai untuk kanak-kanak perempuan untuk mencipta imej feminin? Sudah tentu ia adalah kot bulu. Mereka sentiasa mempunyai kemewahan khas.

Penyelesaian yang sangat baik yang memenuhi beberapa keperluan sekaligus akan menjadi pembelian bulu bulu dari kilang Sagitta. Ini adalah, pertama sekali, kualiti tinggi, reka bentuk asli dan gaya hebat.

Ciri-ciri

Pabrik Sagitta adalah pengilang terbesar produk bulu di Rusia hari ini. Bahan berkualiti tinggi dibeli daripada pembekal di Itali dan Sepanyol.

Kot bulu dibezakan oleh reka bentuk yang indah, digabungkan dengan hiasan asal. Gaya direka oleh pereka Itali, yang bertanggungjawab untuk trend fesyen terkini.

Malah wanita fesyen yang paling menentu akan mencari mantel bulu yang memenuhi keinginan mereka. Lagipun, kedai rantaian Sagitta menawarkan pelbagai jenis bulu bulu dari pelbagai jenis bulu, gaya asli yang sesuai dengan apa-apa angka.

Kelebihan produk bulu kilang Sagitta adalah kos rendah mereka. Ini disebabkan oleh kot bulu yang dijual langsung dari pengilang, memintas markah tambahan. Dan nisbah kualiti harga yang ideal diperolehi.

Jenis bulu

Mink

Kilang ini mengkhususkan diri dalam pengeluaran produk dari kambing Skandinavia, yang sangat dihargai di seluruh dunia. Kot ini sentiasa kelihatan elegan, memberikan status tertentu kepada pemiliknya.

Bulu ini dibezakan oleh fakta bahawa ia mempunyai undershoe tebal, kain kulit padat dan awn halus panjang sederhana. Dalam kot seperti ini, anda tidak akan membekukan pada musim sejuk yang sejuk.

Fox

Kot bulu dari rubah ladang mempunyai bulu tebal yang sangat tebal dan panjang. Disebabkan keistimewaan jenis bulu ini, pereka berjaya menghasilkan produk yang hebat, kadang-kadang mewah.

Dalam koleksi Sagitta terdapat produk yang diperbuat daripada bulu rubah ladang digabungkan dengan memasukkan kulit, sebagai contoh, lengan kulit. Unsur-unsur sedemikian sangat popular hari ini.

Karakul

Bulu astrakhan Afghani adalah bulu tipis lembut, pada masa yang sama sangat hangat. Ia dicirikan oleh kilauan tertentu, keriting asli bentuk semula jadi dan corak yang hebat.

Bulu ini membolehkan pereka untuk melaksanakan pelbagai eksperimen dalam kehidupan. Karakul Afghanistan dinilai tinggi di pasaran bulu. Ia ringan dan menyenangkan untuk disentuh.

Raccoon

Di sini kita bercakap mengenai bulu raccoon Amerika liar. Bulu jenis ini mempunyai timbunan yang panjang dan tebal, dan oleh itu ia kelihatan sangat bergaya. Kotak rakun mempunyai rintangan sejuk yang sangat baik.

Warna sebenar

Apabila memilih bulu bulu daripada apa-apa jenis bulu, anda harus memberi perhatian kepada keaslian warnanya. Selalunya, lebih ringan bulu, semakin tinggi nilainya. Kami akan bercakap mengenai warna bulu popular hari ini.

Mink cahaya

Produk sedemikian sentiasa kelihatan elegan dan penuh. Harus diingat bahawa bulu cahaya sesuai untuk kanak-kanak perempuan dari segala umur, dan juga mempunyai kecenderungan menjadi muda.

Ini benar terutamanya untuk bulu putih atau cahaya kuning mink. Warna cahaya Mink telah menjadi trend sebenar dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Kelabu

Pertama sekali merujuk kepada bulu bulu astrakhan. Dalam naungan warna ini kelihatannya asli. Lapisan kelabu adalah universal dan akan sentiasa relevan. Lapisan kelabu juga boleh menjadi perak dan kebiruan.

Hitam

Teduh ini adalah klasik untuk semua masa. Ini adalah pilihan menang-menang yang sesuai dengan kanak-kanak perempuan dari mana-mana umur dan dengan apa-apa jenis angka. Pelbagai gaya membantu untuk menjadikan semua warna biasa yang paling menakjubkan.

Coklat

Alternatif yang sangat baik kepada hitam, walaupun tidak menjejaskan keberkesanan kot.Dalam kes ini, coklat boleh mempunyai beberapa warna, dari coklat gelap hingga cahaya walnut.

Gaya dan model popular

Luar Negara

Ya, trend sebegini tidak memintas produk bulu. Gaya ini dicirikan oleh garis bahu dan bahaya yang longgar. Ia kelihatan sempurna pada angka itu, dan memotong luas membolehkan anda memakai baju sejuk tebal dan selendang di bawah bulu bulu.

Sarung yang timbul

Perincian ini menjadikan mantel itu terutama feminin, dan siluetnya rapuh. Khususnya dipendekkan lengan kelihatan pada bulu kot bulu dan bulu astrakhan. Tambahan yang baik kepada kot bulu seperti ini akan menjadi sarung tangan bergaya yang tinggi.

Jalur salib

Trend ini tidak hilang kaitannya selama beberapa tahun. Kot ini sudah kelihatan selalu mengagumkan dan feminin. Pereka sering menggunakan jalur pepenjuru di dasar kot bulu.

Kolar berdiri

Ini adalah trend serba boleh dan sophisticated. Rincian sedemikian boleh menjadi keselamatan sejati di musim sejuk, sebagai pengganti untuk selendang.

Anda akan mendapati sebilangan besar produk bulu dengan kerah berdiri di pelbagai mantel bulu Sagitta dari pelbagai jenis bulu dan pelbagai gaya.

Ulasan Pelanggan

Pemilik gembira bulu bulu dari kilang Sagitta merayakan kualiti mantel bulu mereka, yang, tidak syak lagi, akan bertahan sekurang-kurangnya tujuh musim. Pada masa yang sama kos rendah adalah kelebihan yang besar.

Bulu adalah titik khusus untuk perbincangan. Kilang itu sebenarnya menghasilkan produk dari jenis bulu berkualiti tinggi. Ia tebal, lembut dan seragam.

Kilang ini mempunyai pelbagai besar, di antaranya mana-mana gadis akan menemui bulunya yang memenuhi keperluannya.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus