Jaket bulu merah jambu - campuran feminin, bergaya dan glamor

Jaket bulu merah jambu - campuran feminin, bergaya dan glamor

Apabila ia kelabu dan sedih di luar tingkap, saya ingin mengatur percutian untuk diri sendiri dan cat kehidupan sehari-hari tanpa wajah dalam warna-warna ceria! Dan mantel bulu merah jambu yang lucu adalah apa yang boleh mengangkat semangat anda dan melegakan kemurungan. Dan walaupun antidepresan bulu seperti glamor telah lama menakluki catwalks dan halaman majalah fesyen, tidak semua orang akan menambah perkara yang luar biasa ini kepada almari pakaian mereka. Namun rasa humor yang kuat dan jumlah ironi yang sihat ketika memilih pakaian luar seperti itu tidak akan menyakiti.

Jenis bulu

Lapisan berwarna seperti mainan lembut: anda bermain sedikit, dan kemudian teka-teki bagaimana untuk menyingkirkannya. Itulah sebabnya ramai yang memilih bulu tiruan. Ia tidak masuk akal untuk membelanjakan wang pada mantel bulu berwarna berwarna merah jambu semulajadi, terutamanya jika anda memberi perhatian kepada ketidakstabilan trend fesyen. Jika anda melabur wang, lebih baik untuk memiliki bulu warna semula jadi, yang akan memberi anda masa yang lama dan tidak akan bosan. Tetapi anda boleh membeli sepasang kot bulu palsu, tanpa membelanjakan wang tambahan, dan tetap di atas. Dan sekali lagi, balsem untuk jiwa untuk semua pencinta haiwan, kerana tidak ada seekor binatang kecil untuk membuat mantel bulu itu akan menderita. Kelemahan utama bulu kot bulu tiruan adalah rintangan beku miskin dan memakai cepat.

Tetapi masih sepatutnya mengatakan beberapa perkataan tentang model bulu semula jadi berwarna merah jambu. Ramai wanita fesyen tidak tahu tentang kewujudan warna merah jambu produk kelabu. Tetapi penternak tidak berdiam diri, dan lama-kelamaan ditawarkan dunia sebagai varian dari mink Skandinavia, yang mempunyai semua nada merah jambu yang semula jadi. Oleh itu, anda boleh dengan selamat memilih versi yang baik dari mantel cekung yang elegan untuk wanita dewasa dewasa, dan model jenama nada yang lebih bergaya.

Warna bergaya merah jambu

Warna trendi utama musim ini sangat lembut, tidak menjerit, disenyapkan. Tahap ketepuan dalam warna ini mungkin berbeza, tetapi semuanya dicirikan oleh kelembutan dan kecanggihan. Mereka mempunyai pesona dan keanggunan utama yang rendah. Oleh itu, menjaga kulit bulu merah jambu, anda harus memilih nada tenang: serbuk, flamingo cahaya dan gelap, mutiara merah jambu.

Warna flamingo adalah versi langka, unik dan asli untuk bulu bulu. Versi cahaya warna merah jambu yang halus dibezakan oleh jalur kelabu muda yang tidak dapat dilihat. Ia tidak seperti cerah dan boneka sebagai flamingo gelap, dan oleh itu dirasakan sangat berbeza.

Adalah lebih sukar untuk mencapai teduhan yang lebih gelap, jadi mantel flamingo yang gelap lebih dihargai. Mereka dibezakan oleh tepu kelabu-kelabu dan keparahan kelabu di sepanjang rabung.

Yang paling praktikal adalah nada hangat mutiara merah jambu, model bulu bulu seperti ini sedikit berlumpur dan berperilaku baik dalam proses pudar. Ia adalah teduh semulajadi yang paling ringan, bulu mempunyai warna merah jambu berwarna monochromatic.

Kotak bulu merah jambu warna serbuk tidak lebih rendah dari segi keterampilan - ini adalah nada yang sangat ringan bulu dengan kilauan merah jambu yang berwarna merah jambu. Ini teduh lembut dan lembut, cloying paling sedikit dari gamut merah jambu, oleh itu dengan sempurna memberi penekanan kepada kewanitaan dan keaslian anda. Selalunya mengandungi berair yang hangat, aprikot atau sejuk, sedikit ungu.

Untuk dipadankan

Kotak bulu merah jambu yang lebih baik adalah bahawa mereka boleh dipakai oleh wanita kreatif fesyen apa-apa umur. Kotak bulu seperti ini sentiasa kelihatan berani, tetapi bergaya.

Tetapi semua semiton marshmallow dan gula kapas perlu dipilih, memandangkan jenis warna mereka.

Sebagai contoh, wakil-wakil jenis warna musim sejuk harus memberi perhatian kepada kot warna-warna merah jambu sejuk.Mereka dengan mudah boleh menggunakan warna merah jambu sejuk yang paling dinamik, baik dalam dirinya sendiri dan dalam kombinasi yang berbeza dengan burgundy, hitam, ungu.

Tetapi musim panas hangat jenis merah jambu sejuk harus dielakkan.

Jenis warna musim panas juga baik dalam model bulu warna merah jambu yang sejuk, tetapi disesuaikan untuk kebiasan dan ringan yang lebih besar. Jaket merah jambu pucat dengan selendang sutera kelabu atau biru muda hanyalah salah satu pilihan untuk mewujudkan set yang menyegarkan untuk jenis warna "musim panas".

Jenis musim bunga adalah lebih baik untuk memanaskan warna merah jambu mantel bulu - contohnya, semua warna karang atau pic. Pilihan ini akan kelihatan lembut, tidak bersalah dan sangat feminin.

Anda juga perlu mengambil kira bahawa warna hangat berwarna merah jambu boleh diisi, dan terima kasih kepada yang sejuk, anda boleh membuat siluet lebih langsing. Perlu dipertimbangkan apabila memilih mantel merah jambu untuk jenis angka anda.

Apa yang perlu dipakai

Fesyen ini untuk warna merah jambu agak popular, murah dan mesra alam. Tetapi satu perkara yang masih ada - memilih kot bulu seperti pakaian luar, mudah untuk bergerak ke dalam kekasaran, dan mempunyai peluang untuk kelihatan seperti seorang sosialit, tetapi kucing berkulit (terutama jika kita bercakap tentang bulu buatan). Oleh itu, mari tentukan apa yang lebih baik memakai model ini untuk kelihatan romantis, tetapi tidak memakai; asal, tetapi tidak terlalu agresif.

Ia tidak perlu untuk menggabungkan dengan barang-barang almari pakaian bulu berwarna merah jambu dengan banyak elemen hiasan, model ini menganggap butiran laconic penamat. Cuba jangan keterlaluan dengan aksesori, perkara seperti ini tidak sesuai untuk melihat dengan butang, rantai atau rhinestones yang terang - sebaliknya persamaan dengan pokok Tahun Baru disediakan kepada anda.

Juga perlu untuk memberikan keutamaan kepada minimalism dan pakaian. Seluar atau legging yang sesuai dengan bahagian atas atau ensemble ketat skirt rok pensil dengan blaus sutera akan kelihatan hebat dengan mantel merah jambu. Keindahan dan keistimewaan varian bulu ini terutama ditekankan oleh beg kecil, sepasang sarung tangan kulit dan kasut beludru dengan tumit yang mantap. Warna sutera yang ditapis dengan warna yang tenang dan bukan topi boleh menjadi terperinci yang sangat hilang.

Meletakkan kot merah jambu, anda sentiasa mengambil sedikit risiko. Lagipun, warna kaya dan tidak berwarna kadang-kadang sukar dicerna dan dirasai. Tetapi masih anda tidak boleh menyeberang keluar dari kehidupan kita, tetapi mengambil peluang untuk membuat imej asli yang tidak terhitung banyaknya. Tidak terlalu praktikal pada pandangan pertama, kot semacam ini akan berguna dalam hampir mana-mana keadaan.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus