Belt - aksesori bergaya untuk bulu bulu

Belt - aksesori bergaya untuk bulu bulu

Perubahan kebolehan fesyen telah menyebabkan hakikat bahawa semakin ramai wanita lebih suka pakaian yang dilengkapi dengan tali pinggang yang elegan. Pertama, ia sepenuhnya memenuhi trend terkini, dan kedua, mungkin untuk memanaskan jalan ini, kerana angin sejuk tidak akan mendapat di bawah pakaian. Akhirnya, tali pinggang akan membolehkan anda membentuk siluet yang cantik. Tetapi apa pilihan yang dicadangkan?

Bahan

Masih kekal dalam model permintaan dari bulu yang sama dengan kot bulu itu sendiri. Ini adalah klasik yang tidak akan keluar dari fesyen tidak lama lagi, jika ia berlaku sama sekali. Tetapi di sini anda perlu membuat pilihan dengan berhati-hati: beberapa jenis bulu sangat licin, mereka berusaha untuk terus melepaskan diri, melainkan jika anda membuat simpulan yang sangat ketat yang tidak selalu kelihatan cantik. Jadi beli dalam kes ini adalah tali pinggang dengan cangkuk rahsia atau butang dalaman.

Keputusan asal boleh menjadi tali pinggang dari bulu yang sama, tetapi teduh yang berbeza. Pereka dalam musim ini bereksperimen dengan kekuatan dan utama: mereka melukis bahan, mencapai perbezaan hanya beberapa warna. Nah, jika tali pinggang itu mengambil beberapa jenis limpah dalam kot bulu itu sendiri, set itu akan kelihatan harmonis dan, pada masa yang sama, agak luar biasa.

Tetapi tali pinggang dari bulu jenis lain tidak begitu banyak dijumpai, walaupun model sedemikian mempunyai hak untuk hidup. Di sini perkara utama adalah bahawa bahan yang berbeza digabungkan dengan satu sama lain, dan satu pilihan tidak menyekat yang lain. Adalah lebih baik untuk membeli model daripada bulu dalam kategori harga yang sama.

Pinggang untuk bulu bulu kulit ternyata sangat bergaya. Stylists memutuskan untuk mencabar kenyataan bahawa bulu dalam kes ini akan mula habis. Mereka hanya mencadangkan mengambil tali pinggang berlapis ganda dengan lapisan dalaman nipis. Kain lembut tidak akan mengancam apa-apa, sementara ia agak tahan lama, dan produk itu sendiri kelihatan cantik.

Selalunya anda dapat melihat tali pinggang kulit jualan percuma dalam warna hitam. Walau bagaimanapun, disebabkan pelbagai bentuk dan hiasan, tiada salinan yang kelihatan terlalu membosankan atau cetek. Di tempat kedua dalam populariti adalah model dalam gaya etnik, yang membolehkan visual menyegarkan imej. Dan mereka juga sering terbuat dari kulit, hanya, paling sering, berwarna. Terdapat juga corak sutera.

Taipkan

Musim ini, ikat pinggang bulu datang dengan sempit dan lebar. Yang pertama memberi penekanan pada pinggang, membantu membentuk siluet. Mereka kelihatan elegan, tetapi jarang sesuai untuk kanak-kanak perempuan yang besar dan tinggi.

Pilihan yang luas hari ini dibentangkan dalam pelbagai yang sangat besar. Perhatian ditarik kepada tali pinggang korset terbuka separa antik, mereka kelihatan sangat feminin, menekankan dada, membuat perbezaan yang luar biasa antara pinggang dan pinggul.

Walau bagaimanapun, semangat untuk korset mempunyai kelemahan:

  1. Mereka tidak boleh dipakai dengan but panjang, jika tidak, gambar mungkin terlalu rumit, dan sosok seorang wanita akan mula menyerupai grenadier.
  2. Ini bukan pilihan sehari-hari, ia boleh dikaitkan dengan percutian atau petang. Oleh itu, sebagai tambahan kepada tali pinggang seperti dalam almari pakaian, anda perlu mempunyai sekurang-kurangnya satu lagi neutral.

Memandangkan detik-detik ini, bereksperimen dengan tali pinggang korset kini boleh dilakukan dengan tenang. Terutama kerana mereka membuka ruang yang besar untuk ini.

Dan akhirnya, ada tali pinggang bersaiz sederhana. Mereka licin, tanpa titisan secara tiba-tiba, neutral, sesuai untuk kebanyakan bulu bulu. Mereka dinasihatkan supaya menyimpan almari pakaian sekiranya anda memerlukan pengganti.

Hiasan

Tali yang sangat dihiasi. Batu-batu, gulungan dan gesper yang luar biasa, hiasan yang diperbuat daripada logam, kayu dan plastik - para pereka berani menggunakan segala-galanya untuk mencapai keasliannya. Terima kasih kepada kepelbagaian ini, hari ini anda boleh mengekalkan kerangka mana-mana gaya.

Bagaimana untuk memilih kot

Untuk kot bulu separa panjang atau pendek, mereka biasanya mengambil pinggang sempit yang kelihatan baik dengan mereka. Bagi model yang dibakar dan pakaian luar yang longgar, sebaiknya mengambil versi yang luas, ia akan menekankan pinggang dan membantu menyembunyikan jumlah yang berlebihan, serta melegakan beberapa ketidaksempurnaan. Tetapi untuk kot bulu yang ketat penyelesaian terbaik akan menjadi tali pinggang ketebalan sederhana. Hiasan dibenarkan di sini, tetapi adalah wajar bahawa ia menjadi perincian terang yang kelihatan mulia. Secara umum, pemilihan itu berdasarkan kepada prinsip mudah: tidak boleh ada ketidakharmonian dan kebosanan, segala-galanya dibenarkan!

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus