Bulu "di bawah kaki"

Jas Mink

Kotak getah di dalam almari adalah bukti utama daya maju bahan seorang wanita moden. Ia adalah hiasannya, statusnya, "pemanas" utamanya dalam fros yang teruk. Tetapi apa yang perlu dilakukan sekiranya masih ada wang yang tidak mencukupi untuk ceruk sebenar, dan anda mahu kelihatan kaya walaupun segala-galanya? Untuk memperoleh bulu bulu dari bulu palsu "di bawah kaki". Secara luaran, ia tidak jauh berbeza dari mantel bulu yang diperbuat dari kulit kulit semulajadi, tetapi sepuluh kali lebih murah, dan tidak memerlukan perawatan khusus.

Bulu "di bawah kaki" - apa?

Dalam proses menghasilkan bulu bulu dari bulu bukan semula jadi "di bawah kaki", serat sintetik yang terdiri daripada polimer akrilik, komponen hidrokarbon, batu kapur, arang batu, dan produk petroleum digunakan sebagai asas. Tetapi untuk memberikan kanvas sintetik yang lebih semulajadi, ia juga diperkaya dengan serat semulajadi. Biasanya, sebagai suplemen adalah kental, jadi produk jadi menjadi ciri-ciri semula jadi, kelembutan dan keanjalan. Kualiti termal seperti "bulu" produk jauh lebih rendah daripada yang semula jadi, tetapi dengan jahit berkualiti tinggi mereka hangat dengan baik.

Faedah

Di samping kos yang agak rendah, "buatan palsu" juga mempunyai beberapa kelebihan. Ia lebih tahan lama dan praktikal, tidak boleh terdedah kepada serangan perosak dan tidak memakai secepat mantel bulu semulajadi.

Lebih mudah untuk menjaga bulu palsu: kotoran halus dapat dengan mudah dibersihkan dengan berus lembut, dan yang lebih serius dapat dibasuh dalam air sejuk dengan detergen ditambah. Hanya beberapa sudu cuka akan memberikan produk yang dibasuh bersinar dan kelembutan ciri, tetapi masih tidak perlu mengeringkan kot pada bateri.

Dan kelebihan yang paling penting dari bulu bulu dari bulu tiruan ialah untuk pengeluaran mereka, tidak perlu membunuh binatang. Sekarang pentingnya pemuliharaan alam semula jadi diulang hampir di setiap sudut, dan dengan memperoleh mantel bulu seperti itu, anda tidak akan dapat menyalahkan diri anda kerana kekejaman. Dan mengikut ciri luaran produk tiruan sangat sukar dibezakan dari alam semulajadi. Pengeluar yang tidak bertanggungjawab sering menggunakannya, tetapi jika anda benar-benar mahu membeli bulu bulu yang diperbuat daripada bulu tiruan tidak ada yang perlu ditakuti.

Bagaimana untuk memilih

Ia juga penting untuk tidak melupakan bahawa kualiti bulu palsu juga boleh berbeza. Untuk "mink" anda untuk melayani anda setia selama bertahun-tahun dalam proses belian, perhatikan ciri-ciri berikut:

  1. Bulu itu harus seragam, licin dan lembut dengan sentuhan. Adalah lebih baik sekiranya ia dipasang dengan ketat.
  2. Kelabu perhiasan harus semulajadi yang mungkin. Bermain seragam dan pantulan di siang hari - penunjuk yang terbaik.
  3. Bau cat dari produk tidak perlu diteruskan. Kualiti cat boleh diperiksa dengan membasahkan beberapa villi di dalam air. Sekiranya tidak ada bekas di tangan, maka produk itu berkualiti tinggi.

Ingatlah bahawa bulu bulu bulu tidak akan jatuh walaupun dengan pendedahan intensif. Tarik longgokan di beberapa tempat, dan anda akan belajar tentang kualiti bulu buatan tiruan.

Varieti

Tetapi jenis bulu bulu yang diperbuat daripada bulu tiruan sangat banyak. Terdapat model bulu bulu, yang dikeluarkan untuk cekung semulajadi, dan ada yang, menurut ciri praktikal, hanya sedikit menyerupai naturalka.

Eco bulu kot

Eco-fur adalah bahan tiruan yang semulajadi mungkin dengan bantuan teknologi inovatif. Ia mempunyai kelembutan, kecemerlangan dan tekstur yang sama, tetapi yang paling penting, ia tidak kalah dengan bulu semulajadi dalam ciri-ciri terma dan sifat-sifat pencemar air.Kot bulu dari bulu tersebut agak lebih mahal daripada rakan tiruan yang lain, tetapi kosnya benar-benar membenarkan kualiti.

Tidak semulajadi

Kot bulu palsu lebih rendah daripada sifat semula jadi dalam sifat terma, tetapi dengan tiruan yang baik, mereka sukar dibezakan dari asal. Kot baju semacam itu sering ditambah dengan pelapis di bulu untuk mengimbangi kekurangan sifat terma, supaya pada musim sejuk anda dapat merasa sangat selesa di dalamnya.

Palsu

Kot ini sering dikeluarkan untuk alam semulajadi, yang dipaparkan dengan kos yang tidak munasabah. Membezakan palsu dari asal hanya boleh dilihat dengan teliti pada produk. Bulu tiruan biasanya dilampirkan pada asas kain, dan untuk menyembunyikannya, pengilang menjahit pinggir produk. Jadi, jika anda tidak boleh melihat di dalam produk, berikan pembelian.

Dari arnab

Di bawah kedutan kulit bulu yang bergaya, kulit arnab biasa sering menyembunyikan. Ia menghasilkan tumpukan palsu yang lebih jarang tanpa pad dan kulit berwarna terang di bawah bulu. Sekiranya anda meniup produk, dan di bawah vietnam yang dicat, anda akan dapati kulit ringan, enggan membeli.

Trend fesyen

Musim ini sangat bergaya panjang panjang dengan hud. Mereka semestinya dilengkapi dengan tali pinggang dan sering elemen-elemen kelengkapan yang cemerlang. Lengan bulu bulu biasanya panjang, walaupun terdapat pengecualian.

Model bergaya

Terutama bergaya adalah model bulu bulu yang menggabungkan beberapa warna sekaligus: hitam dan kelabu, putih dan hitam, coklat dengan burgundy - kombinasi yang paling bergaya.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus