Kot bulu dari Me-Me

Kot bulu dari Me-Me

Hampir setiap wanita bermimpi kot bulu. Pada masa yang sama, dalam impian wanita terdapat bulu bulu diperbuat daripada bulu tiruan semulajadi dan bukannya. Jika anda bermimpi, tentu saja, tentang yang terbaik. Bulu bulu yang diperbuat daripada bulu semulajadi adalah keperibadian status dan gaya pemiliknya. Di samping itu, produk bulu semulajadi bukan sahaja kelihatan mewah dan cantik pada angka wanita, tetapi juga menyediakan penebat haba yang sangat baik, yang sangat penting dalam musim sejuk.

Bulu bulu wanita diperbuat daripada bulu semulajadi - paparan daya tarikan, keanggunan, keanggunan dan kecanggihan. Bergantung pada model dan gaya kot bulu, serta jenis bulu, anda boleh bercakap tentang status wanita dalam masyarakat.

Setakat ini, perhatian wanita moden yang bergaya stylists dan pereka menawarkan pelbagai mantel bulu yang sangat besar dari bulu semula jadi. Gadis-gadis boleh memberi keutamaan kepada kedua-dua klasik dan moden.

Sudah tentu, kos produk tersebut agak tinggi. Oleh itu, kanak-kanak perempuan dengan berhati-hati dan sengaja menghampiri pilihan baju yang bergaya dan moden. Dalam kes ini, anda harus memberi perhatian kepada model yang dihasilkan oleh pengeluar domestik. Baru-baru ini, produk rangkaian bulu Me-Me Ukraine telah menjadi sangat popular.

Mengenai syarikat

Rangkaian bulu Me-Me Ukraine telah mengenali dirinya di pasaran bulu dan telah mendapat populariti tinggi di kalangan seks yang adil. Tanda dagangan ini diketahui di seluruh dunia.

Produk diimport di seluruh dunia. Walau bagaimanapun, kebanyakan titik jualan terletak di wilayah Ukraine. Selain jualan dalam talian melalui laman web rasmi, rangkaian bulu Me-Me Ukraine mempunyai kedai-kedai pegun di hampir semua wilayah Ukraine.

Ciri-ciri dan faedah

Untuk menyesuaikan kot bulu wanita bergaya, syarikat itu mengimport bulu dari Turki dan Rusia. Bulu yang lebih mahal diperolehi dengan mengambil bahagian dalam lelongan antarabangsa, yang diadakan di Amerika Utara, Kanada, Finland dan di beberapa negara lain.

Dan, sebagai contoh, mantel bulu halus halus dijahit dari bulu kulit, yang dibeli secara eksklusif di Amerika Utara dan Scandinavia. Adalah dipercayai bahawa cerpelai dari kawasan-kawasan tersebut lebih tahan terhadap sejuk dan beku.

Juga diperhatikan adalah tahap kemahiran pekerja yang terlibat dalam pembuatan bulu bulu yang diperbuat daripada bulu asli. Kakitangan rangkaian bulu Me-Me Ukraine semestinya menjalani magang di Eropah dan memperoleh pengalaman dan kemahiran yang relevan di sana.

Pada masa yang sama, teknologi yang digunakan untuk produk bulu jahit oleh pengeluar Ukraine juga dipinjam dari negara-negara Eropah. Me-Me kot bulu jenama dijahit berdasarkan pembubaran. Teknologi pembubaran bulu adalah kaedah khas produk jahitan, yang dicirikan oleh ketiadaan hampir tidak sempurna, jadi sepadan dengan gabungan kulit bulu, nutria atau kulit chinchilla. Kelebihan kaedah ini terletak pada homogenitas produk, menjadikan mantel bulu kelihatan mahal dan elegan.

Model popular

Pelbagai rangkaian model rangkaian bulu Me-Me Ukraine diwakili oleh pelbagai model mantel kulit yang bergaya, jaket, jaket dan, tentu saja, mantel bulu dari bulu asli. Mink, musang, rubah perak, chinchilla, nutria, bulu kelinci digunakan untuk menjahit mantel bulu wanita cantik. Terdapat juga model-model dari bulu kelinci baka Rex, produk-produk yang lebih dikenali di bawah nama bulu berang bulu. Sebagai model bajet, jenama ini menawarkan perhatian kepada mantel bulu pelanggannya dari sebuah muton.

Model utama dan gaya bulu bulu dari bulu semula jadi rangkaian bulu Me-Me Ukraine:

 • model klasik dan moden kot bulu;
 • kot;
 • jaket;
 • kot dan jaket digabungkan dengan sisipan kulit;
 • model memanjang dengan hud;
 • mantel panjang siluet yang dipasang;
 • kot pendek yang dipasang;
 • bebas potongan atau siluet lurus model;
 • kot bulu dengan kerah berdiri;
 • kot bulu dengan kerah;
 • model bergaya Perancis berkerudung;
 • bulu bulu dengan warna yang berbeza.

Untuk kemudahan pelanggan di laman web rasmi syarikat terdapat satu bahagian yang akan membantu anda memilih saiz kot. Jadual yang cukup terperinci dengan parameter yang bersesuaian untuk setiap saiz akan membantu gadis-gadis membuat pilihan yang tepat dengan sendirinya.

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, wakil syarikat Me-Me mengesyorkan untuk berunding dengan penjual kedai rantaian, termasuk kedai dalam talian. Lagipun, kot bulu adalah keseronokan yang mahal. Adalah lebih baik untuk menghabiskan lebih banyak masa anda semasa pemilihan model dan saiz, daripada membeli lapisan bulu gaya yang salah.

Bulu bulu yang sempurna adalah kot bulu. Produk dari mulut kelihatan mulia dan elegan. Lapisan bulu ini menonjolkan kewanitaan dan penghalusan, keindahan dan kecanggihan. Produk bulu bulu tidak hanya indah, tetapi juga praktikal. Dengan penjagaan dan penyimpanan yang betul, kot bulu seperti ini akan menjadi pemilik gembira selama lebih dari sedozen tahun.

Malangnya, tidak setiap gadis mampu hanya mantel bulu yang bergaya dan moden yang diperbuat daripada bulu mink, nutria atau chinchilla. Oleh itu, rangkaian bulu Me-Me Ukraine menawarkan perhatian pelanggannya kepada mantel bulu dari seekor muton. Bulu bulu diperbuat daripada muton dianggap sebagai pilihan bajet pakaian luar yang diperbuat daripada bulu asli.

Mouton adalah bulu semula jadi yang memproses pemprosesan teknologi moden. Keanehan bulu muton dalam strukturnya, disebabkan ketumpatan tinggi villi, mantel bulu dari muton dibedakan oleh tahap penebat haba dan kehebatan yang sangat baik. Juga di antara kelebihan mantel tersebut adalah pelbagai gaya yang bergaya, penampilan cantik produk dan pelbagai harga yang boleh diterima.

Produk dari bulu semula jadi - pilihan pelaburan yang sangat baik. Walau bagaimanapun, untuk kelihatan menarik dalam bulu bulu yang berkualiti tinggi dan indah yang diperbuat daripada bulu semula jadi, tidak perlu membayar lebih banyak wang untuk produk pembuatan asing. Rangkaian bulu Me-Me Ukraine menawarkan pelbagai mantel bulu wanita yang sesuai dengan dua ciri: kualiti dan harga.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus