Kot bulu yang bergaya dengan lengan kelawar

Kot bulu yang bergaya dengan lengan kelawar

Hari ini sangat sukar untuk memilih model yang sesuai dan sesuai dengan bulu bulu. Kadang-kadang mata, model, warna dan gaya hanya melarikan diri. Nampaknya klasiknya selalu dalam fesyen, tetapi kadang-kadang anda mahu menyenangkan diri sendiri yang dicintai oleh sesuatu seperti itu. Bulu kot bulu hanya sesuai definisi ini. Model seperti bulu bulu akan sesuai dengan hampir semua wanita, ia boleh dipakai sama ada untuk salur perayaan atau untuk setiap hari. Ia adalah yang, mengikut kebanyakan pereka, akan berada di puncak popularitinya musim ini.

Gaya kelelawar itu sendiri adalah lengan yang sangat luas yang terintegrasi dengan mantel bulu, sehingga lengan menyerupai sayap. Keanehan kot keledar adalah bahawa ia tidak mempunyai apa-apa hiasan dalam bentuk kolar besar, butang, corak. Kolar sering dibuat tahan, dan panjang hampir selalu pertengahan paha.

Bulu

Bulu untuk kot bulu jahit menggunakan keledar hanya dicemari dan licin. Materi sedemikian menyumbang kepada pendedahan semua kelebihan siluet ini.Bulu yang paling popular untuk jaket bulu jahit, tentu saja, adalah tali pinggang. Warna-warna model dari bulu tersebut boleh menjadi hitam atau coklat.

Terdapat juga bulu bulu dari bulu gabungan, seperti lynx dan cerpelai. Kemudian warna kot akan sama ada kelabu atau coklat. Jahit bulu jahit dan dari bulu raccoon. Produk sebegini akan berkhidmat selama bertahun-tahun dan hangat dalam keadaan sejuk yang melampau. Bulu Chinchilla juga digunakan untuk kelopak kot jahit. Kot bulu yang diperbuat daripada bulu itu akan mahal, tetapi ia akan kelihatan cantik!

Model popular

Model bulu kelawar ada begitu banyak. Berikut adalah model yang paling popular dan terkini.

  • Dengan hudMungkin salah satu model paling praktikal. Kotak kelawar kot bulu selalu sangat dalam, yang membolehkan anda melindungi kepala anda dari cuaca apa pun. Tudung beberapa model boleh dibuat dari bulu binatang lain.
  • Berdiri kolar sangat berkesan menekankan garis wajah. Selalunya, kolar ini dihiasi dengan satu butang kecil.
  • Lengan ¾ sangat popular bukan sahaja dalam model kelawar kot bulu, tetapi juga dalam banyak model lain. Memakai sarung tangan kulit yang panjang untuk lengan seperti itu, imej akan menjadi sangat bergaya dan feminin.

Untuk dipadankan

Kot baju bulu sesuai dengan hampir semua wanita. Tetapi, malangnya, bagi wanita yang mempunyai angka yang sangat baik, lebih baik tidak memberi tumpuan kepada model ini. Memandangkan potongan produk tertentu akan menjadikan siluet lebih besar dan besar-besaran.

Wanita dengan bahu yang luas akan kelihatan sangat harmoni dalam kot bulu itu. Lagipun, gaya kelawar difikirkan supaya ia luas di bahu. Bagi gadis-gadis kurus seperti kot bulu akan melihat gaya luar negeri yang sangat popular.

Hampir semua model bulu kot keledar akan sesuai untuk wanita yang tinggi (dengan hud atau kolar berdiri) dari sebarang panjang (sehingga lutut atau ke tengah-tengah lengan).

Apa yang perlu dipakai

Kotak bulu gaya kelawar dengan sarung tangan panjang kulit mungkin salah satu pilihan yang paling baik untuk tunduk malam. Untuk ensemble seperti itu, anda boleh memakai pakaian malam mewah dan pakaian seluar yang elegan. Kasut kepada keledar kot bulu patut hampir semua. Kriteria pemilihan utama adalah gaya keseluruhan pakaian. Kasut tumit tinggi atau tidak sangat tinggi sesuai untuk petang keluar, dan kasut platform atau kasut berkelajuan rendah untuk busur setiap hari.

Oleh kerana mantel bulu kelawar sangat tebal, lebih baik memilih seluar atau seluar jeans yang dipasang atau lurus.

Skirt, serta seluar, lebih baik memilih lurus lurus. Kot bulu dengan skirt, pensil dengan panjang lutut dan but buku lali dengan tumit akan kelihatan sangat bergaya.Bagi pemilik kaki langsing, anda boleh menggabungkan kot kelawar dengan skirt pendek dan but tinggi dengan tumit. Kot bulu kelawar tidak memerlukan banyak aksesori kerana gayanya. Untuk kot anda boleh memakai sepasang sarung tangan dan mengambil tas kecil. Adalah wajar untuk memilih topi dari bulu, sebagai bulu bulu.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus