Leopard fur coat

Leopard fur coat

Pelbagai bahan dan warna membolehkan pereka pakaian untuk membentangkan kepada dunia lebih berani dan tidak kurang pilihan elegan untuk produk bulu. Tetapi klasik "ketinggalan zaman" tidak pernah melambatkan, dan semakin popular. Pewarnaan macan tutul mengambil tampuk pengurusan fesyen dan kembali ke gaya pakaian bekas kemegahan, seksual yang luar biasa dan luar biasa.

Jenis bulu

Kotak bulu leopard boleh didapati dalam varian berikut:

- dari bulu semula jadi;

- cetak harimau.

Bulu harimau telah dinilai setiap saat untuk kualiti visual yang menakjubkan: corak yang unik dan warna berpasir yang bagus. Lokasi bintik-bintik pada kulit haiwan sentiasa berbeza dan oleh itu mustahil untuk mencari dua kulit yang sama. Pelbagai ini sentiasa dimainkan dalam pembuatan pakaian.

Ketumpatan dan panjang bulu bergantung pada musim, apabila kulit diekstrak. Pada musim sejuk, rambut haiwan sentiasa lebih besar daripada pada musim panas, oleh itu, kot bulu juga akan lebih hangat dalam versi ini.

Warna binatang itu berbeza dari tempat kediaman binatang itu, jadi bahan dari mana produk bulu dibuat memiliki cahaya putih berpasir, coklat atau abu-abu.

Juga ada individu yang mempunyai bulu hitam (panther hitam), dan ia menghairankan bahawa corak terik juga kekal, walaupun ia tidak dapat dilihat.

Dalam keadaan ekstraksi massa kulit haiwan yang cantik ini, persoalan kepupusan spesis timbul, oleh itu memburu wakil keluarga kucing yang sangat baik adalah dilarang. Kot bulu, yang dijual dari bulu sebenar, sama ada diubah atau diubah dari model lama. Tetapi memandangkan kekurangan bahan dan fesyen yang semakin meningkat untuk lukisan haiwan, pereka fesyen telah menemukan penyelesaian dan menawarkan cetak harimau pada bahan-bahan semulajadi dan buatan.

Kot bulu dengan pewarna leopard terutama diwakili oleh bulu tiruan. Bahan ini membolehkan anda mengurangkan kos produk dan menjadikannya lebih mudah untuk mereka yang ingin mempunyai perkara yang bergaya dan terang. Bagaimanapun, anda dapat mencari lapisan bahan semula jadi, seperti muton atau nutria, yang boleh dengan mudah dicelup.

"Puncak" utama cetak harimau adalah gabungan hebat dengan binatang berbulu bulu. Raccoon atau musang dengan sempurna menekankan warna indah kot dan menyerlahkan rasa indah gadis itu.

Gaya dan model popular

Menurut stylists, warna harimau terlalu terang untuk membuat produk terlalu lama. Kebanyakannya ada model yang pendek, ke pinggang atau pertengahan paha. Model lebih lama kelihatan tidak masuk akal dan janggal.

Lapisan ini biasanya lurus atau mempunyai bentuk yang tidak jelas. Selalunya anda boleh melihat penambahan kepada model dalam bentuk tali pinggang warna hitam, kulit atau seragam.

Gabungan panjang dan potong sempurna menggabungkan dan membuat imej sangat bergaya, dan sesuai untuk wanita dari semua peringkat umur.

Apa yang perlu dipakai

Memandangkan kot itu akan menarik perhatian semua, anda tidak sepatutnya membuat seluruh almari pakaian cerah. Seluar panjang atau seluar panjang sempurna melengkapkan produk. Sebagai kasut sesuai sama ada but buku lali kaki hitam atau but kulit kulit hitam.

Anda tidak boleh memakai benda-benda corak yang berbeza di bawah harimau (misalnya, kotak-kotak). Pelbagai lukisan sedemikian akan membawa kepada pemusnahan imej dan menjadikannya tidak masuk akal. Sekiranya anda memakai kot bulu dalam keadaan yang tidak dibuang, lebih baik memakai blok berwarna, gelap atau blaus berwarna krim.

Aksesori kulit dalam bentuk sarung tangan dan klac, dengan sempurna menekankan gaya dan rasa gadis itu, menjadikannya lebih brilian dan seksi. Tudung besar merajut atau topi rajutan juga sempurna.

Imej bergaya

Tepi yang sangat baik dan minimalis akan keluar daripada kombinasi mantel harimau berwarna hitam dan pakaian pendek. Hos seluar dan kasut hitam akan terus membezakan dengan harimau, yang menonjolkan pola dan warna yang menyenangkan. Sebagai pelengkap kepada imej, klac kulit, sama warna ke kasut, sempurna.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus