Kotak bulu fox pendek

Kotak bulu fox pendek

Kot bulu musim ini sangat popular di kalangan wanita. Produk berbeza dalam reka bentuk pintar, kelihatan cantik, dan, di atas semua - kemudahan dan praktikal. Kotak bulu rubah pendek tergolong dalam spesies yang paling menuntut, kerana pakaian luar dapat dengan mudah digunakan dalam pakaian sehari-hari dan malam.

Ciri-ciri dan faedah

Bulu haiwan semacam itu, seperti rubah Artik, diberkati dengan sifat yang sangat baik yang menarik perhatian wanita moden. Melihat melalui koleksi musim sejuk, anda dapat melihat bahawa semua model bahan ini berkualiti tinggi dan penampilan yang baik.

Ciri-ciri bulu rubah Artik adalah bahawa ia sempurna menentang suhu rendah, tidak kehilangan sifatnya, dan mengekalkan haba. Membeli kot bulu yang pendek, anda akan berasa selesa dan mungkin dilindungi dari angin sejuk yang sejuk.

Kelebihan utama produk rok Artik termasuk:

  • bulu ketumpatan tinggi;
  • kualiti penebat haba yang baik;
  • praktikal produk;
  • sifat estetika yang tinggi.

Kotoran bulu rusa kutub selalu dibezakan oleh rintangan haus dan kebolehpercayaan yang baik. Walaupun dengan memakai berpanjangan, bulu tidak kehilangan warna, kelihatan menarik dan mahal. Bahan tidak merosot apabila terdedah kepada kelembapan, dan membekalkannya dengan baik untuk mencuci.

Hari ini, ramai pengeluar menggunakan rubah Artik dalam bentuk semula jadi dan yang diproses. Ini disebabkan oleh adanya trend baru di dunia fesyen, dan pereka cuba sepenuhnya mematuhi idea-idea ini dengan mengotorkan bahan tersebut. Tetapi adalah perlu untuk mengambil kira moment bahawa naungan bulu semula jadi masih dalam kedudukan kepimpinan.

Bagaimana untuk memilih

Bagi setiap gadis dan wanita, memilih kot bulu adalah proses yang panjang yang memerlukan pendekatan yang berhati-hati. Dan ini betul, kerana anda perlu membeli bukan sahaja produk yang bergaya dan bergaya, tetapi juga mengambil kira kualiti dan sifat pelindung pakaian.

Apabila memilih, anda mesti menyemak bulu untuk kesinambungan, dan dengan itu anda harus segera menyentuhnya. Sekiranya bahan itu menyenangkan untuk disentuh, longgokan itu tidak terganggu, dan tidak melekat bersama, maka ini adalah produk yang berkualiti.

Pastikan untuk melihat naungan, kerana bulu boleh dicelup. Untuk memeriksa ini, anda perlu memegang sekeping kain atau kain putih pada permukaan timbunan itu. Sekiranya tiada kesan cat, anda boleh membeli kot bulu dengan selamat.

Trend fesyen

Bulu musang musim ini lebih popular dari sebelumnya. Pereka mempersembahkan pelbagai model di catwalk global: mantel bulu panjang dan pendek, pakaian dengan pemotongan asimetris, model dengan tudung dan poket. Gaya sebenarnya adalah pilihan cape.

Jenis yang paling popular pada musim ini ialah mantel bulu pendek dengan bulu panjang. Model kelihatan baik pada gadis-gadis yang ramping tinggi.

Imej menarik

Ciri khas bulu kot rubah pendek adalah mudah digunakan untuk membuat pelbagai imej.

Untuk pergi ke perayaan atau acara, gaun panjang malam harus dilengkapi dengan pakaian luar. Bulu bulu akan memberi penekanan pada pinggang yang nipis gadis itu.

Pakaian luar yang diperbuat daripada rubah Artik boleh digunakan dalam fesyen setiap hari. Baju atau seluar, dilengkapi dengan sweater dan kot bulu akan menjadi pilihan yang sangat baik untuk pergi ke kafe, filem, dan juga untuk bekerja. Sebagai aksesori, ia patut menggunakan sarung tangan dan beg dalam warna cerah.

Kadang-kadang mantel bulu digabungkan dengan seluar jeans bergaya dalam gaya teman lelaki. Menggunakan pilihan ini adalah berhati-hati, kerana pakaian luar tidak harus kelihatan terlalu rumit terhadap latar belakang seluar longgar. Jeans disyorkan untuk digabungkan dengan mantel bulu pendek hitam.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus