Bulu bulu pendek dengan hud

Bulu bulu pendek dengan hud

Mantel bulu yang elegan dan fleksibel selalu menjadi terkenal kerana rahmat istimewa mereka.. Mereka seolah-olah memberikan sentuhan keanggunan kepada kanak-kanak perempuan. Mereka sangat popular di kalangan gadis muda. Kelebihan besar ialah mereka lebih murah daripada mantel yang sama dalam versi panjang. Kami memutuskan untuk memberitahu anda mengenai kot bulu pendek dengan hud, yang dibezakan oleh rintangan sejuk dan keasliannya. Dalam kot bulu semacam itu pasti anda akan melebihi jangkaan orang lain.

Jenis bulu

 • Mink. Bulu tebal, lembut, menyentuh dengan sentuhan. Di dalamnya, anda akan merasai kehangatan dan keselesaan pada musim sejuk yang sejuk. Bulu kot bulu adalah salah satu mantel bulu yang paling mahal, tetapi pada masa yang sama ia dibezakan oleh kualiti dan ketahanan yang tertinggi.
 • Mouton. Kulit bulu domba, berpakaian dengan cara tertentu. Kot bulu mempunyai kehangatan istimewa, bulu sangat tebal dan lembut. Pada masa yang sama ia berjalan lancar dengan semua almari pakaian apa-apa gaya. Kelebihannya ialah kot bulu seperti itu adalah salah satu yang paling murah berbanding dengan bulu bulu dari jenis bulu yang lain.
 • Dari arnab. Velvety, bulu mewah dengan tekstur padat. Ia sangat panas, tetapi pada masa yang sama kurang tahan haus. Sesuai bagi mereka yang ingin membeli mantap yang agak murah tetapi bergaya.
 • Dari llama itu. Bulu bagi mereka yang lebih suka berlebihan. Sebagai tambahan kepada warna-warna klasik, pereka sering melukis bulu dalam warna terang yang tidak dijangka. Bulu ini mempunyai rambut panjang dan agak tebal, sementara ia cenderung menggulung dalam cuaca basah. Dalam kot bulu yang diperbuat daripada bulu llama anda akan kelihatan asli dan spektakuler. Sudah tentu, kot bulu seperti itu jauh lebih tinggi daripada beberapa bulu bulu dari jenis bulu lain.

Gaya dan model

Kot bulu pendek dengan tudung hanyalah pilihan yang tidak boleh diganti pada musim sejuk. Ia boleh menjadi pengganti yang sangat baik untuk tudung, terutamanya kerana wanita tidak suka memakai topi.

Kot kot bulu pendek juga berbeza dalam gaya, kami menganggap yang paling popular.

 • Dengan lengan pendek

Kotak bulu semacam itu mewujudkan imej sifat rapuh, feminin dan lembut. Pilihan yang hebat sebagai elegan. Kot ini boleh dipakai dengan seluar, skirt atau pakaian. Sebagai peraturan, sarung tangan yang bergaya tinggi adalah tambahan kepada jenis kot bulu ini. Mereka mungkin selari dengan kot bulu atau sedikit berbeza, mewujudkan aksen tambahan.

 • Flared

Dalam cara yang lain, kot bulu seperti ini dikaitkan dengan siluet rama-rama. Siluet yang dihirup dan potong hem bulat kelihatan hebat dalam ensemble berkerudung. Kot ini sesuai dengan kanak-kanak perempuan dengan apa-apa jenis angka, sementara bersembunyi kelemahan.

 • Tanpa kolar

Gaya, mengingatkan Chanel. Ketiadaan kolar, potongan khas, sering digabungkan dengan lengan pendek, segera berikan gadis itu status istimewa.

 • Dengan jalur silang

Trend yang tidak kehilangan kaitannya dengan beberapa musim berturut-turut. Percubaan terbaru pereka adalah penggunaan jalur diagonal. Item ini kelihatan hebat pada kot bulu pendek dengan hud.

Penyelesaian warna

 • Hitam

Hitam mungkin yang paling elegan dari semua warna untuk bulu bulu. Ia sesuai dengan semua, tanpa pengecualian, tanpa mengira jenis angka dan umur.

 • Coklat

Ia adalah alternatif kepada kot hitam. Kotak bulu coklat mudah digabungkan dengan pakaian dan kasut warna lain, contohnya, kelabu, hitam dan burgundy.

 • Coklat terang

Bulu bulu warna ini mempunyai sejumlah besar warna. Setiap gadis akan mencari warna yang sesuai untuknya. Teduh ini universal, ia boleh diletakkan dalam kedua-dua kehidupan seharian dan di kedai khas.

 • Beige

Kelihatan sangat lembut, memberikan sentuhan cinta. Kelebihannya adalah bahawa ia tidak menunjukkan keberanian yang menunjukkan dirinya dari masa ke masa.

 • Kelabu

Salah satu warna yang paling popular dan dicari. Pereka sentiasa bereksperimen dengan warna ini, memberikan naungan logam atau kesan penyemburan putih ke atas dasar.

 • Putih

Jas putih adalah yang paling anggun dan spektakuler, ia menarik perhatian orang lain dengan serta-merta. Sudah tentu ia kurang praktikal daripada warna sebelumnya, dan pada masa yang sama salah satu yang paling mahal.

Untuk dipadankan

Saya ingin perhatikan kepraktisan khas bulu pendek. Ia mudah untuk perjalanan asing semasa musim sejuk, berjalan di taman dan, yang paling penting, semasa perjalanan dengan kereta. Kot pendek warna gelap - hanya rahmat untuk avtoledi.

Selain kehidupan sehari-hari, mantel bulu pendek dengan hud juga merupakan pilihan yang ideal sebagai pakaian luar yang elegan.

Namun, kot bulu pendek putih - mencari sebenar pengantin perempuan. Setelah melemparkan seperti bulu bulu di atas pakaian salju putih yang elegan, anda akan kelihatan seperti puteri sebenar dari kisah dongeng. Apabila memilih, menilai angka anda dan tentukan gaya yang sesuai dengan anda. Dalam pelbagai variasi, kedua-dua kanak-kanak perempuan dengan parameter model, dan wanita gemuk akan dengan mudah mencari gaya yang sempurna untuk mereka.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus