Kotak bulu digabungkan dengan ketinggian fesyen

Kotak bulu digabungkan dengan ketinggian fesyen

Hari ini, dunia fesyen kaya dengan pelbagai barang baru yang menarik yang membolehkan anda menghiasi gaya mana-mana wanita moden. Gabungan bahan-bahan, penggunaan beberapa warna, pemotongan simetri model adalah semua trend semasa musim ini. Perhatian khusus harus dibayar kepada pakaian luar, dan barangan baru yang popular. Hari ini, kot bulu digabungkan dengan ketinggian fesyen.

Apa itu

Gabungan beberapa bahan dalam produk ini bukan sahaja dapat menghasilkan reka bentuk yang menarik, tetapi juga untuk meningkatkan kualiti pakaian. Dalam sesetengah kes, pereka tidak menggabungkan kain, tetapi warna yang kelihatan cantik.

Pilihan yang paling umum ialah kombinasi longgokan halus dengan bulu panjang dan berbulu. Asas pangkal tengkuk melengkapi kolar rubah artik atau rubah perak.

Kelebihan utama produk tersebut adalah penampilan asal bulunya. Penggunaan teknologi pemprosesan bulu baru, pelbagai pilihan potongan, gabungan warna - semua ini menjadikan model menonjol di kalangan jenis yang biasa.

Selalunya kot bulu disertakan dengan memasukkan kain dan elemen. Model sedemikian telah lama menjadi antara pemimpin jualan, dan disukai oleh golongan muda.

Kotak bulu gabungan dengan jaket bawah

Pilihan yang paling mudah dan ringkas ialah jaket ke bawah, ditambah dengan bulu tebal. Kolar lembut dan lembut menghiasi kain. Keanehan kombinasi ini bukan hanya reka bentuk, tetapi juga kualiti pakaian yang baik. Pengisi padat dengan sempurna mengekalkan haba pada musim sejuk.

Selalunya, bulu digunakan untuk merancang hud. Reka bentuk ini menggunakan rubah perak atau kancing perak, yang menambah keanggunan dan keaslian pakaian.

Model gabungan dengan kulit, kain, pakaian rajut

Bulu, dilengkapi dengan pelbagai jenis kain, kelihatan hebat dan bergaya. Kelebihan utama kombinasi tersebut termasuk:

  • pelbagai model gabungan;
  • keupayaan untuk menggunakan pakaian untuk mencipta imej yang bergaya;
  • pilihan gaya yang luas.

Kombinasi yang paling popular adalah cerpelai dan kulit. Ramai pereka memilih gabungan ini, dengan bantuan bahan yang boleh membuat siluet berbeza. Pada dasarnya, kulit digunakan untuk membuat kolar, panel sisi, atau digunakan dalam reka bentuk lengan.

Selalunya, anda boleh mencari model dengan pinggang yang sempit dalam bentuk korset. Kelebihan gabungan pakaian ini adalah bahawa ia sangat menekankan maruah angka itu, dan memberikan kelenturan dan keanggunan.

Penciptaan model tidak hanya memberi perhatian kepada reka bentuk luaran, tetapi juga praktikal. Kemasukan kulit digunakan di tempat-tempat yang lebih bersahabat untuk menyapu.

Satu lagi persekutuan yang menang ialah gabungan kain dan bulu. Pada dasarnya, idea-idea sedemikian digunakan dalam jahitan jahitan pelbagai gaya. Bulu digunakan untuk memangkas hood, atau berfungsi sebagai kolar volume. Rambut lembut dan lembut kelihatan dengan kain halus dan juga lembut. Dalam sesetengah model, bulu digunakan untuk memangkas bahagian bawah pakaian.

Inovasi semasa termasuk gaya di mana terdapat gabungan bulu dan pakaian rajut. Pakaian sesuai untuk musim luruh yang sejuk, kerana ketumpatan fabrik itu tidak dapat melindungi dan memberikan haba yang baik pada musim sejuk. Pada asasnya, kesatuan itu digunakan untuk jaket jaket dan mantel, tetapi sering kali ia dapat dijumpai dalam penciptaan mantel bulu.

Lapisan gabungan - bulu kambing, bulu dan jersi dirajut
Coat pakaian rajutan dan kasmir yang dikait dengan tudung bulu di tudung

Warna

Perhatian khusus harus dibayar kepada kombinasi warna, dengan bantuan warna yang dapat mengalahkan gaya, dan membuat pakaian lebih bergaya.

Kombinasi jalur membujur dalam palet cahaya dan gelap kelihatan asli dan menarik. Penyelesaian ini sedikit memanjangkan siluet, dan menekankan maruah angka itu.

Permainan radikal dari warna merujuk pada trend semasa musim ini. Bahagian bawah pakaian boleh dibuat dalam warna gelap, warna pastel digunakan untuk merancang bahagian atas. Ia adalah model ini yang membolehkan seorang wanita menonjol di kalangan mereka di sekelilingnya terima kasih kepada reka bentuk luar biasa.

Imej bergaya

Coat fur gabungan sangat sesuai untuk menghasilkan rupa malam yang bergaya. Pakaian luar perlu ditambah dengan pakaian elegan yang panjang dan biji dengan tumit.

Kot bulu boleh digunakan untuk membuat gaya perniagaan. Produk ini sesuai dengan seluar dan kasut klasik dengan tumit. Di bawah bahagian bawah kot bulu, anda boleh memakai blaus atau jaket yang elegan. Aksesori fesyen akhir akan menjadi beg pukal.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus