Kot bulu dari kilang Kalyaev

Kot bulu dari kilang Kalyaev

Memulakan pencarian untuk bulu bulu, anda sentiasa ingin mencari diri anda di tempat di mana pelbagai pilihan menarik, di mana anda dapat melihat dengan mata anda sendiri bulu yang berbeza dalam tekstur. Pilihan yang tepat adalah salah satu yang tidak dikenakan oleh jarak terhad. Kilang domestik "Kalyaev" terus bergerak ke arah ini.

Jenis bulu

Kilang "Kalyaev" menghasilkan bulu bulu dari sebilangan besar bulu yang berbeza. Mengumpul dan menganalisis maklumat mengenai populariti spesies tertentu, setiap musim, model yang sepadan dengan trend fesyen hari ini dilahirkan.

Nutria

Nutria menduduki tempat kedua dalam bilangan model bulu bulu dibuat dari bulu ini. Sukar untuk dibayangkan, tapi hari ini anda boleh menonton 806 model bahan mulia ini dari kilang "Kalyaev". Apa yang menyebabkan popularitinya?

Nutria hidup dalam air. Bulunya mempunyai rambut yang tinggi dan bulu lembut. Terima kasih kepada rambut yang kuat dan panjang ini, ketat antara satu sama lain, air dengan mudah menggulung haiwan itu, meninggalkan lapisan bawah kering. Setuju, ini sangat penting apabila musim sejuk mengalir dengan hujan lebat bercampur dengan hujan?

Di samping itu, produk mempunyai kekuatan dan kemudahan. Dalam bulu seperti bulu, anda dengan bangga dapat berangkat 8-12 musim, menggembirakan diri anda dan orang lain dengan rupa yang indah.

Antara jenis pengerjaannya, terdapat bulu yang dipetik dan tidak terpasang. Pinch coypu tidak mempunyai rambut pengawal yang panjang dan menjadi sangat mirip dengan sebuah belut, yang, dengan cara itu, adalah beberapa kali lebih mahal. Kebesaran ini sangat dihargai oleh gadis-gadis muda, kerana dengan bantuan bulu seperti bulu anda boleh merasa seperti seorang ratu dan menyelamatkan bajet dengan baik.

Nutria kasar mempunyai permukaan kasar, bagaimanapun, ia tidak kehilangan keindahan dan rahmat daripadanya.

Astragan

Pelbagai besar bulu bulu dari Kalyaev diwakili oleh astragit. Nama itu belum biasa bagi pencinta bulu, jadi takut wanita yang tidak dikenali, yang tergesa-gesa untuk membeli lebih banyak bulu yang terkenal dan diuji masa. Bagaimanapun, sememangnya sia-sia.

Astragan diperbuat daripada kulit domba khas. Untuk pengeluaran jenis kulit domba bulu ini dipotong sesingkat mungkin. Panjang rambut astragan adalah 2 hingga 6 mm. Sebagai contoh, panjang rambut dalam produk mouton mencapai 10 mm.

Kulit domba untuk astronomi tidak sesuai. Rambutnya harus bergulung, menyerupai bulu astrakhan, dan telah mengembangkan kusyen. Ciri ini menjadikan perkara itu tidak lebih hangat daripada muton itu.

Hayat perkhidmatan rata-rata astragan adalah 10 musim. Tumpukan pendeknya tidak berlanjutan dari masa ke masa, yang memastikan pemeliharaan yang panjang kelihatan cantik.

Bercakap tentang kos, terima kasih kepada pakaian istimewa, astraglum adalah 30% lebih tinggi daripada muton. Walau bagaimanapun, ia kelihatan lebih nipis dan kemas pada masa yang sama, yang membolehkan anda membuat gaya seperti mantel pendek.

Marten

Kotak kancing hanya layak untuk wanita mewah. Memakainya mahal. Dan perkara itu adalah bahawa keturunan marten hanya dalam keadaan liar dan bulunya jarang.

Sifat-sifat termal bulu pada tahap yang tinggi. Kandang itu terletak pada alas kaki yang paling panas bersama dengan rubah, rubah dan muton. Harta ini dicapai dengan longgokan tebal dan panjang.

Karier itu tidak kehilangan cahaya dan ketebalannya selama beberapa musim. Bulu beliau sepanjang tempoh haus tetap lembut dan sangat menyenangkan untuk disentuh.

Bulu marten adalah unik dan ini tidak boleh tetapi menjejaskan kelazimannya. Hari ini Kilang Kalyaev bersedia menawarkan 53 model bulu ini kepada pelanggan. Sebagai perbandingan, bilangan model dari mouton di kilang melebihi 1,500 keping.

Raccoon

Pemilik kot bulu raccoon selalu menjadi perhatian.Bulu yang tebal dan bawah yang sama menonjol dengan kemewahan dan rupa asalnya. Sesungguhnya, kot bulu raccoon boleh dilihat lebih kerap daripada model yang diperbuat daripada tudung atau muton.

Walaupun sebahagian besar, bulu adalah cahaya. Walaupun kot bulu mempunyai panjang maxi, ia tidak akan menjadi keras.

Warna semula jadi rakun adalah kelabu berwarna coklat. Warnanya beragam: dari kelabu merah hingga gelap. Model yang dicat berbeza dengan kecerahan warna, contohnya, bulu bulu hijau, emas dan ceri adalah pilihan yang popular.

Kotak bulu raccoon akan bertahan lama, kerana haiwan ini adalah saudara jauh dari kucing, yang bermaksud tidak ada sebab untuk meragui ketahanan yang tinggi.

Panjang

Panjang kot bulu yang berbeza membolehkan anda bereksperimen dengan imej. Kilang Kalyaev mengeluarkan kot dalam tiga kategori bersyarat panjang:

  • panjang (dari 100 cm);
  • pendek (sehingga 70 cm);
  • sederhana (dari 70 hingga 100 cm).

Coat panjang bermula dari bawah ke bawah panjang lutut dan berakhir dengan model mewah ke pergelangan kaki. Model sedemikian tidak diperlukan untuk berjalan-jalan yang panjang, malam-malam dan untuk wanita yang dihormati. Dengan kot bulu seperti itu, tidak perlu berhati-hati memilih almari pakaian, kerana perkara bulu bulu dibiarkan hanya dilihat oleh kasut.

Jaket bulu panjang dilakukan dalam bentuk klasik. Model yang dipasangkan dan lurus dengan kerudung, lekukan atau kolar berdiri dengan kepelbagaian, kekangan dan keringkasan.

Model pendek adalah avtoledi bergaya hari ini. Panjangnya hanya boleh mencapai bahagian tengah pinggang, dan sedikit boleh menutup punggung atau mencapai bahagian tengah paha. Model sedemikian sangat popular di kalangan gadis muda dengan gaya hidup yang aktif. Lurus, dipasang, trapezoid, belon dan gaya lain menggembirakan dengan kepraktisan mereka.

Tetapi kot yang paling popular dalam iklim hari ini ialah lapisan panjang sederhana. Dia boleh menutup punggungnya atau sampai ke lututnya. Kot pendek sederhana sangat diperlukan untuk cuaca sejuk, mereka selesa dan selesa untuk berjalan kaki, menggabungkan dengan pelbagai gaya pakaian. Kot ini direka untuk wanita muda dan tampan, kostum comel dan wanita bijak.

Panjang sederhana mampu mensimulasikan bentuk. Model yang dipasang menghasilkan siluet jam sejam yang ideal, panjang lutut menyembunyikan kaki dan pinggul penuh, dan model lurus dalam gaya ini menghilangkan masalah masalah abdomen.

Model popular

Kilang "Kalyaev" membentangkan banyak gaya dan idea yang menarik. Salah satu model asal dan feminin adalah mantel bulu dari siri "Barbara". Mengambil kesempatan daripada popularitinya yang istimewa, kerana panjang sederhana dan siluet lurus atau dipasang, ia dibuat daripada mouton, mink dan marten. Ciri khas Barbara adalah paparan mendatar kulit. Kerap dan model dengan kulit siram. Teknologi ini membolehkan anda membuat bulu bulu bersih, dan oleh itu membolehkan wanita memakainya dengan apa-apa angka.

Sebagai model yang bergaya dan bajet menonjolkan satu siri "tipis klasik" dari muton itu. Poket sampingan dan siluet yang dipasang membuat bulu bulu kategori ini feminin dan selesa. Klasik menjadikan dirinya dirasai di dalam kolar berdiri tegak, kolar hood dan pilihan turndown.

Model-model Beatrice yang terapung dan feminin akan merayu kepada sifat romantis. Pelanjutan dari pinggul atau dari pinggang membezakan model ini.

Tuan-tuan adalah model padat dan elegan sesuai dengan siri "kot Perancis." Pemotongan klasik, pelbagai jenis bulu, kerah dan tudung membuat kelembutan Perancis yang tidak memerlukan hiasan yang berlebihan.

Antara model belia, gaya "avtoledi", diwakili oleh pelbagai gaya yang berbeza, jelas jelas. Panjang yang lebih pendek membolehkan anda membuat imej dengan skirt, pakaian dan seluar jeans, yang mewujudkan suasana hari baru.

Penyelesaian warna

Harus dikatakan bahawa kilang "Kalyaev" menghasilkan mantel bulu dalam beberapa warna. Ini membolehkan anda memilih bulu yang betul dalam warna yang pasti sesuai untuk jenis warna wanita itu.

Yang paling popular adalah mantel bulu dalam warna coklat dan hitam. Sehingga 1000 model dicapai dalam setiap teduhan. Kedua-dua nada sejagat ini membolehkan anda kelihatan cantik seperti seorang gadis muda dan seorang wanita pertengahan umur.

Tempat kedua dengan kebanggaan adalah kuning air. Cahaya ini dan pada masa yang sama nada praktikal mencukupi bulu yang paling mewah dan menguntungkan bertukar bulu bajet. Contohnya, monyet dalam mawar kelihatan segar dan mudah, dan kucing pintar kelihatan sangat semula jadi dan semula jadi.

Nada kuning di bawah naungan sampanye dan disenyap merah nampak sangat perlahan. Anda boleh membandingkannya dengan kelembutan hanya dengan warna putih dan biru, yang amat diperlukan untuk mencipta wajah remaja yang baru.

Nada kelabu dengan warna biru, biru dan hampir hitam menggariskan siluet. Angka dalam warna gelap pastinya kelihatan lebih ramping.

Jika anda memilih pewarnaan di bawah moto "keaslian", sila pilih warna hijau dalam nada biru-hijau dan khaki. Keindahan skala warna ini akan menyerlahkan bulu astrakhan dengan sempurna, mewujudkan keriting halus dengan keriting elastik.

Ulasan Pelanggan

Syarikat "Kalyaev" mempunyai sejumlah besar pembeli, karena berbagai harga dan model menyenangkan. Sudah tentu, respons mereka, sebahagian besarnya, adalah kontroversi, subjektif dan jujur ​​bagi semua orang.

Di antara aspek positif pemilik mantel bulu bergaya mencatatkan sejumlah besar saham kekal. Oleh itu, dalam musim jualan, wanita bergaya boleh membeli mantel bulu mouton berkualiti untuk 5,000 Rubles.

Pembeli gembira dan pilihan yang besar. Perunding di kedai dalam talian atau penjual dalam runcit terangkan secara terperinci dan jelas mengenai ciri-ciri bulu, menjahit model dan kelebihannya. Model yang berlainan membolehkan anda mencuba imej kecantikan maut atau wanita yang elegan, pengemis dan gadis pemalu.

Julat saiz kilang "Kalyaev" sangat bagus, terutama sekali ia menjadi relevan bagi wanita bentuk yang luar biasa. Wanita mewah dengan bangga menunjukkan bulu-bulu 60 saiz dengan potongan yang betul dan kemas. Mana-mana wanita sehingga saiz 74 akan dapat memilih sesuatu yang baru untuk jiwa dan badan.

Juga, wanita fesyen menandakan sejumlah besar topi, kerana imej yang lengkap tidak boleh wujud tanpa topi bergaya yang diperbuat daripada bulu mewah dan hangat.

Terdapat juga maklum balas negatif mengenai syarikat itu. Perkahwinan dan kepakaran menyebabkan banyak kemarahan dari pengguna. Tunggu lama sambil memeriksa kot bulu untuk pasukan tidak sesuai untuk membeli produk baru, sambil membelanjakan dana tambahan. Perlu diingat bahawa syarikat memantau ulasan tersebut, cuba memberikan tindak balas yang berasas dan membantu nasihat dan perbuatan.

Imej bergaya

Pakaian mantel mewah di bahagian silang adalah layak untuk wanita yang tinggi. Kolar pendirian dengan kombinasi lurus terus membuat model sangat ringkas, tidak memerlukan butiran tambahan dalam hiasan.

Kotak cerpelai hitam dengan trim sable memberikan rasa halus pemiliknya. Bentuk silu berbentuk O dan lengan lebar menyembunyikan ketidaksempurnaan angka, mencipta proporsi yang betul.

Sebuah bulu bulu lynx dengan corak yang unik akan menggembirakan orang yang boros. Jumlah bulu dan kebebasan potongan menambah kerapuhan kepada pemiliknya.

Jaket kulit hitam panjang dengan suar untuk menyesuaikan wanita dengan apa-apa bentuk. Mainan lembut kain itu dilengkapi dengan bros yang luar biasa.

Kotak bulu merah jambu - salib dari cerpelai - pilihan gadis-gadis muda dan bercita-cita tinggi. Pemotongan lurus dan panjang sederhana membolehkan anda menggabungkan model dengan almari pakaian kasual dan klasik.

Lapisan bulu astrakhan kelabu dengan bulu kelabu dikehendaki dengan ketepatannya dan ketiadaan kelebihan berlebihan. Model ini adalah satu rahmat bagi wanita yang mempunyai kelengkungan.

Jaket bulu pendek dengan tali pinggang di pinggang dengan nada kelabu biru akan dinikmati oleh avtoledi. Lengan ¾ tidak akan menghalang pergerakan, dan kolar berdiri akan membatasi penglihatan.

Kotak bulu Astrakhan dalam warna hitam mewakili versi klasik yang elegan.Ketiadaan kolar membolehkan anda bereksperimen dengan gaya, menyelesaikan imej pelbagai syal dan stol.

Bulu bulu rubah yang dipendekkan besar akan membolehkan anda membuat imej yang serius dan menjadi bintang dari sebarang acara.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus