Jaket bulu Astrakhan

Jaket bulu Astrakhan

Ciri-ciri dan faedah

Karakulcha adalah kulit domba pramatang dengan curl yang tidak dapat dikesan dan bergulung. Ia mempunyai perhiasan yang indah, sangat bagus. Kebanyakan dari asal Afrika Selatan dipanggil swakara. Kerana kerja pemilihan kompleks dan jumlah yang terhad di pasaran, svakara mempunyai nilai dan nilai yang lebih tinggi. Tudung bulu lebar dengan harga boleh dibandingkan dengan mantel bulu bulu yang baik, sementara pengeluar dan pereka moden melakukan segala-galanya untuk memelihara puncak yang paling tinggi.

Gaya bergaya dan model

Dengan hud

Walaupun gaya bulu bulu astrakhan dengan hud mempunyai konotasi muda, potongan itu akan sesuai dengan wanita yang berumur dan saiz yang berbeza. Tudung panas sempurna menggantikan topi dan melindungi anda dari cuaca. Selain itu, tudung astrakhan akan menjadi tambahan yang sangat cantik dan unsur menarik dari bulu bulu.

Tiga suku lengan

Lengan yang dipangkas adalah perkara biasa dalam bulu bulu astrakhan. Potong ini kelihatan sangat elegan dan elegan. Memandangkan karakulcha lebih sesuai untuk digunakan pada musim gugur atau musim sejuk, lengan ¾ sesuai dengan keadaan cuaca ini.

Dipendekkan

Memperbaiki kot bulu astrakhan panjang hingga ke paha - ini adalah pilihan pakaian luar untuk setiap hari. Mereka digabungkan sepenuhnya dengan gaya hidup wanita aktif, pencinta jalan-jalan bandar yang kerap dan autolady. Model miniatur kelihatan agak elegan, kadang-kadang menyerupai jaket elegan atau jaket bulu.

Model besar

Karakulcha sempurna topeng kelebihan berlebihan dan beralih perhatian kepada tekstur indah bulu anda. Kotak bulu dengan saiz besar dibuat dengan memperhatikan ciri-ciri angka tersebut. Kotak bulu Astrakhan, yang sampai ke tengah lutut dan bawah, sangat popular di kalangan wanita gemuk. Sebagai peraturan, ini adalah model warna hitam dan dicat dalam warna gelap yang gelap.

Warna popular

Putih

Lapisan bulu pelopor putih adalah kemewahan yang setiap impian wanita. Dalam bulu bulu putih semuanya harmoni: kemurnian warna, potongan sempurna, kelembutan dan penghalusan. Dalam sekeping seni salji putih, seorang wanita akan merasa seperti seorang ratu yang sebenar.

Hitam

Broadtail hitam adalah salah satu bahan yang paling biasa digunakan untuk kot bulu jahit. Kilauan mulia bulu hitam berwarna tidak meninggalkan wanita yang acuh tak acuh.

Coklat

Kotak bulu coklat lebar disukai oleh ramai wanita. Warna coklat boleh berbeza-beza dari cahaya, madu keemasan untuk warna coklat kaya. Nilai bulu bulu coklat coklat sangat tinggi, kerana agak sukar untuk mencari bulu coklat tulen warna seragam.

Kelabu

Broadtail kelabu agak jarang, tetapi ia selalu dikehendaki dengan keindahan warnanya. Lapisan bulu astrakhan kelabu dibezakan oleh keaslian dan keaslian mereka sendiri. Broadtail kelabu terdiri daripada campuran dalam nisbah yang berbeza dari rambut hitam dan putih.

Analisis perbandingan negara pengeluar

Itali

Lapisan bulu astrakhan Itali terkenal kerana mutu kerja yang berkualiti tinggi. Terima kasih kepada teknologi khas untuk memproses bahan mentah dan jahitan, tuan-tuan Itali berjaya memanjangkan hayat perkhidmatan mantel bulu astrakhan.Reka bentuk tanpa cela dan nisbah harga yang sangat baik, menjadikan jaket bulu astrakhan Itali popular dengan peminat gaya Itali dan kemewahan.

Greece

Kain bulu Greek sentiasa terkenal dengan kualiti tertinggi mereka. Fakta yang menarik adalah bahawa Yunani sendiri tidak menghasilkan dan tidak menghasilkan bulu, tetapi pembelian bahan mentah di lelongan Amerika Utara. Pereka Yunani menawarkan kedua-dua gaya mudah klasik dan bergaya. Yunani dikenali sebagai salah satu pasar terbesar untuk produk bulu, dan di belakang mantel bulu dari kaki lebar ada pembeli bebas dan peserta wisata belanja.

Afghanistan

Kotak bulu Astrakhan dari Afghanistan berada dalam kategori harga pertengahan. Karakulcha Afghanistan terkenal dengan kualiti bulu yang sangat baik dan berat badannya yang rendah. Di seluruh dunia terdapat mantel bulu putih yang terkenal dari luas Afghanistan. Pasaran global menyaksikan kenaikan secara beransur-ansur dalam bahagian lebar-lebar Afghanistan dan peningkatan kos bulu dan bulu bulu astrakhan dari Afghanistan.

Uzbekistan

Karakul dari Uzbekistan dianggap paling murah dan halus. Bulu longitud Uzbekistan sangat tipis dan ditutup dengan keriting tubular yang ketat. Kos bulu bulu dari Uzbekistan agak rendah kerana saiz bulu kelabu astrakhan yang mana mereka menjahit produk. Perlu diingat bahawa bilangan lipit dalam kes ini meningkat, yang mempengaruhi kekuatan bulu bulu.

Berapa banyak

Harga kot bulu astrakhan sebahagian besarnya bergantung kepada jenis dan pelbagai kulit. Yang paling mahal adalah bulu bulu dari scarab astrakhan, yang dihasilkan di Afrika Selatan, kos mereka di pasaran Rusia bermula dari 70 ribu rubel, mencapai harga 500 ribu ke atas. Versi bajet kecantikan astrakhan dihasilkan di Uzbekistan. Antara mereka adalah produk dari astrakhan Afghanistan.

Bagaimana untuk memilih

Karakulcha adalah bulu yang sangat halus dan nipis, oleh itu kualiti produk siap bergantung pada kelayakan tuan. Tuan mesti membuat lipit yang menghubungkan kulit bersaiz kecil tidak dapat dilihat oleh pembeli. Kriteria ini menjadi yang utama apabila memilih mantel bulu lebar.

Pakar mengesyorkan menggoncang kot bulu sedikit untuk memastikan kulit atau kot bulu diproses dan disimpan dengan betul dan untuk mengelakkan kehilangan rambut. Warna bulu tidak boleh membosankan, ia mungkin menunjukkan penyakit haiwan.

Ia juga harus diingat bahawa bulu astrakhan mudah robek, jadi ia mesti dipakai dengan hati-hati dan berhati-hati.

Apa yang perlu dipakai

Kotak bulu Astrakhan sesuai dengan sempurna dengan bulu lain. Oleh itu, topi bulu atau beg sangat harmoni dengan lebar. Bagi kasut, maka di sini, sudah tentu, kejohanan ini adalah milik kasut yang diperbuat daripada kulit tulen, kebanyakannya hitam dan coklat. Sarung tangan kulit membawa keupayaan khas untuk imej. Mereka boleh menjadi pendek dan memanjang bergantung kepada model kot bulu dan panjang lengan.

Ulasan

Kebanyakan wanita gembira dengan keindahan corak, kesuturan dan bersinar bulu astrakhan. Kotak bulu Astrakhan tidak lengkap, tidak seperti produk bulu dengan longgokan tinggi, tetapi tidak begitu hangat seperti yang lain. Mereka cukup ringan, mereka senang dipakai dan tidak mahu menembak. Walau bagaimanapun, pada masa yang sama, perlu diperhatikan bahawa ini bukan mantel bulu untuk setiap hari, melainkan versi pakaian luar yang elegan untuk majlis khas. Memandangkan kos fur lamba astrakhan yang agak tinggi, wanita yang mempunyai keindahan seperti di dalam almari mereka memperlakukannya dengan sangat hati-hati untuk membawa lebih daripada satu musim.

Imej bergaya

Kotak bulu bergaya astrakhan berwarna cerah. Reka bentuk lekonic, siluet lurus, panjang midi dan kolar berdiri berdiri harmoni bersama-sama dan membuat siluet cantik.

Bulu bulu astrakhan yang sangat indah warna hitam siluet yang dipasang dan dengan garis leher bulat. Tali hitam yang sangat elegan menekankan garis pinggang dan membawa kemuncak kepada imej.

Kotak bulu yang benar-benar diraja yang mempunyai warna coklat mulia.Dengan corak astrakhan yang cantik, kolar kerinting sempurna harmoni. Pinggang menonjolkan tali pinggang kulit coklat asli.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus