Reed Cat Fur Coat

Reed Cat Fur Coat

Dalam almari pakaian kekasih yang luar biasa dan hal-hal yang bergaya, bulu bulu yang dibuat dari bulu kucing buluh boleh mengambil tempat yang layak. Lukisan semula jadi yang indah tidak memerlukan gaya dan lukisan yang sukar. Perkara-perkara musim sejuk dari itu dibezakan oleh keanggunan dan seksualiti pada angka mana-mana jenis. Haiwan yang jarang dikenali sebagai lynx rumput atau lippi, adalah mustahil untuk membiak di penangkaran, oleh itu setiap kulit yang ditambang diproses dengan berhati-hati.

Ciri-ciri dan faedah

Kot bulu dari bulu yang luar biasa ini mempunyai tidur tengah hari yang lembut dan corak berwarna khas dengan aksen "pemangsa".

Shades boleh berkilauan dari kemerah-merahan menjadi coklat di bawah sinar matahari. Antara ciri-ciri yang mempengaruhi harga tinggi, pakar dan pereka berkata:

  • Kualiti yang berbeza dan penampilan bulu, ditambang pada musim panas atau musim sejuk. Oleh itu, dalam satu koleksi, kot bulu dan rompi boleh berbeza secara luaran dan ketumpatan timbunan.
  • Bulu mudah mentolerir pewarna, tetapi luar biasa tanpa pemprosesan tambahan.
  • Nipis dan lembut pada sentuhan, bulu kucing buluh tidak panas dalam keadaan sejuk yang melampau. Ini agak pilihan elit yang menghiasi wanita itu dan tidak dimaksudkan untuk perjalanan dalam pengangkutan awam.
  • Bulu jenis ini berumur pendek, tetapi dihargai kerana keunikan corak luaran.

Trend fesyen

Kemuncak bulu lippi adalah corak individunyaoleh itu, kebanyakan model dijahit dengan gaya ringkas dan siluet ringkas. Memandangkan kos yang tinggi, yang paling popular dipendekkan bulu "avtoledi". Mereka boleh mempunyai hud tebal, suar sedikit dari dada, atau dilampirkan ke pinggul. Pilihan pendek ini termasuk rompi, yang asalnya digabungkan dengan kulit asli dalam lengan atau di belakang.

Bulu lembut sesuai dengan angka, jadi ia kelihatan cantik dalam model yang dilengkapi dengan panjang apa-apa. Seorang wanita boleh menekankan keanggunannya dengan tali pinggang. Panjang lutut klasik, siluet lurus atau sedikit meluap dari pinggul dengan luka kecil akan optimum. Kain besar yang boleh disebarkan pada bahu, butang berkilat atau butiran kulit akan menjadi hiasan sebenar.

Berapa banyak

Kucing buluh adalah haiwan yang jarang berlaku, jadi bulu sangat dihormati di kalangan pereka. Ia digabungkan dengan jenis bulu yang lain, yang meningkatkan kos produk siap. Kos purata model yang popular di kalangan wanita melebihi harga kot mink dan bermula dari 70 ribu rubel.

Memandangkan minat berterusan dalam bulu Lippi di kalangan fesyen, ia sering dipalsukan dan diberikan sebagai versi yang lebih murah atau buatan asal.. Oleh itu, untuk membeli produk sedemikian hendaklah berada di kedai atau kedai yang bereputasi. Kotak bulu jarang berlaku walaupun dalam koleksi jenama terkenal, sehingga penampilan mereka di pasaran biasa tidak mungkin. Dengan anggaran yang terhad, anda boleh membeli jaket atau rompi yang bergaya, digabungkan dengan kulit atau suede.

Bagaimana untuk memilih dan apa yang perlu dipakai

Apabila membeli, anda perlu berhati-hati memeriksa produk yang dipilih, rasa longgokan dan rongga kulit untuk kerosakan, bengkokkan rak bulu pakaian pada separuh.

Bulu kucing buluh tidak boleh berderak, kekal elastik dan tahan lama. Ia tidak perlu untuk memperoleh model yang dijahit dari kepingan kecil: mereka dengan cepat merosot dan pecah, kehilangan rupa yang luar biasa. Bahagian belakang kulit harus menjadi naungan pastel cahaya.

Memilih kasut dan aksesori untuk kot asli itu perlu dengan menghargai keseimbangan antara tekstur bulu, kulit dan reka bentuk mewah:

  • Jaket atau jaket yang dipotong adalah baik untuk angka langsing yang sempurna, yang boleh ditekankan dengan paip seluar jeans yang bergaya. Bergantung kepada potong dan trim padanya suede bag dan but buku lali dengan tumit, kasut sempit yang diperbuat daripada kulit matte dipilih.
  • Model popular "avtoledi" juga melengkapkan imej perniagaan dengan skirt untuk lutut, seluar lurus. Satu beg besar yang praktikal atau klac dokumen besar akan menekankan busur. Kasut klasik dengan tumit rata kulit yang baik akan melengkapi statusnya, akan memberi keyakinan.
  • Klasik yang elegan dalam versi yang panjang boleh menang terhadap latar belakang but sempit tanpa penamat, yang hanya menekankan bentuk indah kaki yang lebih rendah. Anda boleh menambah rupa feminin yang bergaya dengan beg kulit dan sarung tangan untuk sepadan dengan kasut.
  • Jaket adat dengan lapisan kontras akan sesuai dengan wanita dari sebarang umur, jika anda memilih aksesori yang betul. Ia boleh menjadi bulu mink, sable atau bulu rubah kutub, raccoon atau kolar rubah. Untuk tekstur atau keaslian, lebih baik memilih beg ceri atau nada coklat muda.

Imej bergaya

Bulu lynx rumput agak berkesan dan tidak menuntut perhiasan tambahan. Imej yang paling bergaya dan menarik diperolehi dengan kombinasi pakaian monophonik dan kasut klasik yang ketat. Bulu kelihatan berfaedah dengan suede, nubuck atau kulit matte yang disenyapkan. Ia boleh digunakan sebagai terperinci mengenai mantel, jaket atau bolero untuk pakaian malam.

Ulasan

Semua ulasan tentang kot bulu kucing buluh agak bertentangan. Ramai wanita fesyen tidak berpuas hati dengan kelemahan produk untuk harga yang tinggi. Sesetengah wanita menganggap mantel bulu selesa dan hebat, menikmati memakai mereka. Pendapat tunggal tidak wujud, jadi pilihannya harus dibimbing hanya oleh tayangan dan hasrat peribadi mereka.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus