Kot bulu Anse

Kot bulu Anse

Ciri-ciri dan kelebihan produk

Anse mencipta mantel bulu palsu. Kot bulu dari syarikat ini sentiasa maju dengan mengambil kira semua aliran semasa, tetapi masih tetap klasik. Mereka kelihatan cantik dan membantu untuk memanaskan walaupun dalam fros yang paling teruk. Kotak bulu ini boleh dipakai bukan sahaja oleh wanita yang mencari pengganti bulu, tetapi juga oleh mereka yang melindungi haiwan.

Jenama ini memberi tumpuan kepada pandangan mereka yang berusaha untuk melindungi kehidupan mana-mana haiwan. Ini adalah nilai utama jenama. Semua kot diperbuat daripada Kanekalon. Bahan ini diperbuat daripada serat akrilik. Kelebihan utama bahan ini ialah: kelembutan, kilauan bulu, ketahanan terhadap pembakaran, daya tahan, dan bulu ini juga boleh dicelup. Kot bulu dari bulu eko ini sangat ringan, dan berat tidak lebih dari tiga kilogram tidak seperti yang semula jadi. Kot ini membolehkan anda kelihatan elegan tanpa merosakkan kedua-dua haiwan dan kesihatan mereka.

Gambaran keseluruhan koleksi terkini

Koleksi baru, seperti koleksi sebelumnya syarikat, disesuaikan dengan klasik, yang juga akan dikira dengan trend fesyen baru. Kot bulu di bawah kinka kekal tidak berubah, yang kelihatan mewah dan dibalut dengan tali pinggang yang nipis, membolehkan anda menekankan kepada mana-mana wanita bentuk tubuhnya. Kot baju bergaya dengan hood, dicipta dengan peraturan yang terbaik dan kelihatan sangat bergaya. Koleksi baru kot bulu adalah melihat klasik melalui prisma moden, yang membolehkan koleksi ini memenuhi semua keperluan fesyen.

Selain mantel bulu klasik yang dibuat di tengah-tengah lengan silang dan lancar, syarikat itu tidak menghilangkan jaket yang kekal pada lengan fesyen selama beberapa musim. Jaket baru adalah warna dan ini membolehkan anda menarik perhatian: hitam dengan coklat, atau hitam dengan putih, atau bahkan putih dengan kelabu. Koleksi keseluruhan adalah percubaan dengan bunga. Di samping warna-warna standard dalam julat terdapat warna merah, biru, ungu dan hijau.

Selain bulu sederhana, syarikat juga mencipta model yang menjadi popular musim lalu. Kot bulu dari bulama llama. Mereka kelihatan cantik dan bergaya.

Secara umum, menyiapkan kajian semula itu perlu diperhatikan bahawa syarikat itu yakin dengan masa depan dan mengikuti semua trend industri fesyen.

Model bergaya

Beralih secara langsung ke model yang kelihatan bergaya, perlu diperhatikan bahawa, tanpa mengira bulu, gaya klasik tetap menjadi yang paling popular.

Pandangan yang paling bergaya akan menjadi bulu bulu llama. Lapel bulu ini dijaga di puncak kerana penampilan mereka yang luar biasa, menghasilkan kelantangan dan tekstur, yang dengan mudah boleh dipertimbangkan dengan sempurna dengan pakaian dan kasut, kecuali mungkin kasut. Ini akan menjadi pilihan yang sangat baik bagi mereka yang ingin kekal dalam trend.

Bercakap mengenai bulu klasik di bawah kaki kuda, perlu diperhatikan bahawa, seperti musim yang berturut-turut, terdapat bulu bulu dan rompi dari ciput melintang. Mereka kelihatan sangat cantik dan menarik. Mereka melengkapkan perniagaan dan petang, dan membolehkan anda membuat imej seorang wanita. Kot ini dianggap hebat dengan pakaian, dan dengan seluar jeans.

Ulasan

Memandangkan secara terperinci maklum balas daripada pelanggan kot bulu ini, perlu diperhatikan bahawa hampir semua pelanggan wanita berpuas hati dengan kot bulu dan gaya yang ditawarkan syarikat itu. Kelebihan pertama dan penting bagi ramai bukanlah harga yang tinggi untuk mantel bulu, yang berfungsi sebagai alternatif yang sangat baik untuk bulu bulu yang diperbuat daripada bulu asli. Bulu bulu menyenangkan untuk disentuh, bulu sangat halus dan kelihatan seperti semula jadi, yang sangat penting bagi beberapa wanita. Kot bulu sangat hangat dan ringan.

Bulu bulu menahan suhu -25 dan menghangatkan dengan baik. Ia betul-betul sesuai dengan angka dan tidak ada bulu.

Walau bagaimanapun, sesetengah orang menunjukkan bahawa di tempat pakaian paling sering menggosok dengan objek lain, seperti lengan, poket (tepi), bulu dirajut sedikit. Tali hendaklah diperiksa untuk lipit. Rentang saiz adalah tepat. Kot bulu adalah ringan dan selesa pada badan. Kot bulu dijahit sendiri dengan sangat berhati-hati dan memilih kelengkapan berkualiti yang baik.

Cangkuk pada mantel bulu, jika terdapat apa-apa, diikat dengan baik dan tidak ada jurang antara mereka. Antara perkara lain, terdapat juga butang pada kolar yang menutup kerongkong dari kepanasan. Kot bulu kelihatan sangat mahal dan cantik. Secara umum, pelanggan berpuas hati bahawa harga itu bagus, dan kualiti kot bulu adalah tinggi.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus