Solek pakaian coral

Solek pakaian coral

Terdapat warna yang sesuai untuk semua - brunettes, blondes, redheads. Coral - salah satunya. Ini adalah bayangan mulia yang boleh membuat anda seorang ratu atau membuat imej yang sangat luar biasa. Anda perlu memakai warna-warna yang kompleks, dan salah satu aspek yang akan bertanggungjawab untuk gaya keseluruhan adalah solek yang mahir dipilih.

Ia perlu bermula dengan pemisahan objektif, untuk menyerlahkan perbezaan tertentu dalam jenis solek.

Pakaian anda boleh menjadi musim panas atau hari. Dalam kes ini, solek akan lebih dekat dengan warna semula jadi. Pilihan kedua ialah apabila pakaian dipilih untuk petang. Dalam kes ini, susunan akan berbeza. Untuk mengelakkan kesilapan, anda perlu berhati-hati memahami nuansa.

Kami membawa perhatian kepada anda tentang video mengenai pakaian di bawah pakaian karang untuk sambutan.

Summer / Day

Gaya untuk separuh pertama hari atau hari-hari panas berbeza, tetapi ada arahan umum. Kemungkinan besar, panjang akan berakhir dengan lutut. Barangkali gaun ini akan mempunyai banyak "udara" dan jumlah yang dibuat dengan tambahan atau ruffles. Ada kemungkinan bahawa pinggang akan dihiasi dengan aksesori dalam bentuk tali pinggang atau rantai kecil. Tentunya di kepala anda, anda telah menarik model pakaian tertentu. Setuju, mata berasap gelap tidak sesuai sama sekali dengan imej ini.

Untuk mengetengahkan mata, anda boleh menggunakan warna dan gaya berikut:

  • Sudah tentu, warna metalik akan dialu-alukan. Emas, perak, gangsa - warna-warna ini adalah universal, mereka sesuai untuk kedua-dua brunettes dan blondes. Anda boleh membuat peralihan indah dari perak, disimpan di sudut mata, hingga emas, kemudian - hingga gangsa. Sekiranya solek ini kelihatan teduh, wajah akan kelihatan sangat lembut dan menarik.
  • Anda boleh menambah sedikit merah jambu kotor di mata anda. Seperti warna "berdebu" samar-samar dalam riasan harian hanya memberikan bayangan tambahan. Sekiranya anda memohon teduhan sedikit lebih gelap kepada kelopak mata yang lebih rendah, mata anda akan menjadi sangat ekspresif, tetapi mereka tidak akan mengatasi kelebihan. Anda tidak boleh menggunakan pangkal untuk mata, supaya tidak memberi pigmen warna tambahan, yang merupakan sebahagian daripada bayang-bayang. Kemudian solek akan berubah kurang menantang.
  • Dengan mata coklat ia akan kelihatan sangat cantik merah, dan tidak pudar, tetapi cukup terang. Supaya imej tidak masuk ke petang, jangan cat bibir anda dengan bunga panas. Cobalah untuk menggunakan gloss telus atau gincu matte, sama di bawah naungan warna semula jadi anda. Jangan keterlaluan dengan peniup dan penyapu.
  • Dengan warna hijau warna kelabu yang sangat membosankan akan kelihatan sangat berhati-hati dan berhati-hati. Dapatkan sedikit penampilan berasap, yang boleh ditambah dengan gincu berry atau oren.
  • Pilihan yang paling demokratik adalah nada muka, asas tembus yang diterapkan pada kelopak mata dan bulu mata, dengan teliti dicelupkan dengan maskara gelap. Sederhana yang mungkin, tetapi boleh dilihat bahawa anda menjaga diri anda.
  • Tidak buruk dan kontras kelihatan solek cahaya dalam biru atau aqua. Dia adalah brunettes bermata coklat yang sempurna.
  • Muka bogel selalu menang-menang. Ia kelihatan semulajadi mungkin dan berjalan sempurna dengan sempurna dengan mana-mana pakaian. Gabungkan unsur-unsur matte dan berkilat agar kelihatan lebih menarik.

Tujuh pilihan solek pakaian karang cukup untuk kelihatan berbeza setiap hari. Tukar warna, teknik dan tambahkan artis solek kemahiran anda.

Petang

Jika sekarang semuanya jelas dengan solek hari, maka anda masih perlu mengenali reka bentuk wajah untuk malam itu.Apabila berpuluh-puluh lampu lembut perlahan-lahan menerangi bilik restoran atau bar, bermain muzik ringan, semua orang berada dalam mood yang baik, dan tiba-tiba anda muncul dalam pakaian karang yang menakjubkan di lantai, solek harus benar-benar sempurna. Orang pada masa ini harus "bermain dengan warna." Oleh itu, adalah bernilai membuat pilihan:

  1. Mata anda diselubungi dengan mata berasap gelap seperti kabut tebal. Nada kulit mirip dengan porselin, hanya sebilah warna merah kecil yang menghiasi pipi, dan nada lembut dari lipatan merah jambu menonjol di bibir dengan tempat yang terang. Penampilan klasik yang sangat menarik yang mustahil untuk mencari kesalahan. Lengkapkan dengan keriting besar, dan anda benar-benar bertukar menjadi seorang ratu!
  2. Mungkin pakaian anda mempunyai siluet yang sangat jelas, bahkan ketat. Kemudian pada wajah, tentunya, mestilah klasik. Anak panah hitam yang kemas, wajah yang anggun dengan nada yang paling nampak, sedikit ditekankan dengan bantuan bronzer atau tulang pipi tulang rusuk dan naungan sejuk lipstik merah, yang membantu gigi memutih secara visual. Imej ini sentiasa ada, dia sentiasa menang, adalah mustahil untuk tidak memberi perhatian. Ia boleh dicipta dengan tangan anda sendiri.
  3. Satu lagi pilihan yang sangat menarik yang akan digabungkan dengan sempurna dengan warna pakaian pada masa yang sama adalah solek Yunani. Untuk merasakan dewi Olympus, gunakan bayang-bayang emas pada kelopak mata atas dan bawah, dan tambahkan coklat atau warna gangsa di bawah alis dan di sudut mata (lebih dekat ke kuil). Barisan pertumbuhan bulu mata menonjolkan coklat gelap atau gelap. Anda boleh menggunakan kedua-dua pensil dan bayang-bayang atau eyeliner. Di dalam lubang antara mata dan hidung, "jatuhkan" beberapa bayang cahaya atau penyerlah. Apabila selesai, hati-hati menggabungkan segala-galanya supaya peralihan dari warna ke warna adalah lancar.

Bibir dengan solek ini lebih baik untuk tidak terlalu terang. Anda boleh menggunakan gincu bogel. Jika anda memilih antara warna matte dan perhiasannya, maka lebih baik untuk memberi keutamaan kepada pilihan pertama, kerana mata dan sebagainya akan memberikan silau logam.

Kening membentuk

Dalam mana-mana teknik alis malam alangkah sangat penting. Jangan lupa untuk menyusunnya dan memberi mereka bentuk yang betul. Sekiranya anda ingin menambahkan kelantangan, bayangan pensil atau pewarna alis di dekat hidung. Adalah lebih baik untuk memulakan lukisan yang jelas menunjukkan bentuk dari tengah. Pastikan untuk menyikat rambut. Anda boleh membetulkannya dengan lilin atau gel - dana sedemikian tidak akan membiarkan anda turun pada saat yang penting.

Sekarang bahawa anda mempunyai semua pengetahuan ini, tidak begitu sukar untuk membuat imej yang tidak dapat dilupakan.. Kemungkinan besar, dengan satu set pilihan, pakaian karang yang lain akan muncul di almari pakaian anda.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus